bihon.ro Web analytics

Bărbat de 52 de ani din Oșorhei dispărut de peste două săptămâni. L-ați văzut?

De Bihon.ro

Bărbat de 52 de ani din Oșorhei dispărut de peste două săptămâni. L-ați văzut?

Reactualizat la:
Polițiștii bihoreni au fost sesizați joi, de familia unui bihorean de 52 de ani din Oșorhei cu privire la dispariția acestuia.
Scris de Bihon.ro - Polițiștii bihoreni au fost sesizați joi, de familia unui bihorean de 52 de ani din Oșorhei cu privire la dispariția acestuia.

Bărbatul de 52 de ani din Oșorhei se numește Szekely Miklos Istvan. Acesta a plecat voluntar de la domicliu la 22 decembrie 2019, în jurul orei 08:00 și nu a mai revenit.

Bihoreanul în cauză are o înălțime de 1,75 kg, fața ovală, ochi verzi, păr grizonat, tuns scrut, cu calviție frontală, constituție atletică, poarte ochelari de vedere și are o aluniță pe obrazul drept. Familia nu a putut furniza informații cu privire la îmbrăcăminea pe care o purta acesta la data dispariției.

Oricine poate oferi informații cu privire la bihoreanul de 52 de ani, este rugat să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112. Nu uitați că orice informație poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alarmant: Numărul incendiilor, în creștere
  Numărul misiunilor pompierilor bihoreni au crescut cu aproape 75% în 2019 față de anul precedent.

  BIHON Sport local

  O bihoreancă în echipa de Fed Cup a României

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elvira Rîmbu a rămas singură în concurs
  Actorul Daniel Vulcu s-a retras din concurs iar dosarul regizorului Ioan Ieremia a fost descalificat.

  România

  Suspiciune de coronavirus la Cluj
  Echipe medicale verifică, marți, o pasageră care a sosit pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca din Varșovia, după ce au apărut informații că aceasta ar fi fost în Asia de Sud-Est în zona contaminată cu coronavirus.

  Mapamond

  Textul rugăciunii Tatăl Nostru se schimbă din aprilie
  Schimbarea versului controversat a fost aprobată în trecut și de episcopii catolici din Franța. În schimb, conferința episcopilor germani a decis să respecte textul tradițional.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Off Road - Circuite turistice și trasee prin cătune pentru semeni
  În miezul iernii, dar și în alte perioade din an, membrii West Alpine Off Road își iau mașinile și duc ajutoare în cătune sărăcăcioase, lipsite de electricitate, la oameni, copii și tineri care trăiesc la limita subzistenței. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.