bihon.ro Web analytics

Bazarul din Piața 100 rămâne închis din cauza Covid-19

Bazarul din Piața 100 rămâne închis din cauza Covid-19

Ca urmare a prelungirii stării de alertă prin Hotărârea de Guvern nr. 1183 din 8 noiembrie 2021, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că activitatea Sectorului Bazar și a celui de alimentație publică din Piața 100 rămâne suspendată până la apariția unor noi reglementări.
Ca urmare a prelungirii stării de alertă prin Hotărârea de Guvern nr. 1183 din 8 noiembrie 2021, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că activitatea Sectorului Bazar și a celui de alimentație publică din Piața 100 rămâne suspendată până la apariția unor noi reglementări.

În Piața 100, va rămâne deschis doar Sectorul Auto. Casieria pentru Sectorul Auto va funcționa în zilele de sâmbătă, între orele 8-14, duminică, între orele 8-16, și luni, între orele 8-14.

Conform prevederilor HG 1183, activitatea talciocurilor este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spațiului. Accesul în piață este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zis și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

16 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. janos2021 says:

  Au scăzut furturile prin județ.

  Oare e coincidență că e închisă piața ?

 2. Ionică says:

  “Bazarul din Piața 100 rămâne închis din cauza Covid-19”
  Ce fain, adică se închide guvernul si parlamentul.

 3. intelectuala says:

  m intrebat un barbat si o femeie, unul din Lidl, Femeia din Penny, de ce nu folosesti clestele? ca manile lor sunt curate ei nu poarta bacterii chiar daca au venit dupa tramvai sau autobus, si ma intreaba ca cred in coronavirus, normal ca da ca virusul ataca si multi oamenii nu a mai avut aer din cauza virusului zic eu, omul raspunde fii ma serioase nu exista covid.

  Deci de ce oamenii nu poarta manusi si Nu folosesc cleste cand isi cumpara patiserie??? tocmai ca sa nu i afecteze radiaiile si noi sa mancam dupa manile lor murdare?

  Dvs ati manca dupa manile murdare ale oameniilor la raionul de patiserie Lidl sau Penny raspundeti la intrebare urgent? poate ca isi mai baga mana si in ………… nu pot spune aici si mai vin si dupa tramvai masina, pune mana pe bani si dupa sa mancati dupa ei Pofta Buna

  Vedeti ca ne cipeaza Bil, atentie la vaccin, si pe miine ma chipat cu chipuri prin vaccin is la a 3 doza de Pfizer

  Ne chipeaza atenția baga cip în noi

  Poporul Roman este foarte inteligent, de ce credeti ca poarta toata lumea masca cu nasul pe afara? Ca sa nu se infecteze cu covid, pentru ca masca are o sarma din metal cand ti-o pui si daca iti scoti nasul afara din masca, atunci scapi de radiatiile 5 g coronavirus si esti protejat.

  De ce credeti ca merge oamenii la Penny si Lidl la raionul de patiserie si ea cu mana murdara si isi alege care produse de patiserie sunt mai mari cu mana murdara si le baga in punga, deoarece clestele este dezinfectand si contine metale si poate rezona cu 5 G, de ce credeti ca poporul Roman majoritatea nu poarta manusi si ia produsele de patiserie in Lidl si Penny cu mana murdara, tocmai ca sa nu foloseasca dezinfectantul de la intrare ca contine metale si poate produce radiatii.

  De ce credeti ca oamenii isi scoat nasul afara din masca pentru ca asa nu se mai pot infecta cu covid.

  Covidul este defapt 5 g virus.

  Doamne ajutane sa ne trezim la realitatea in care traim si sa nu mai fim deacord cu acest guvern corupt ca noi le-am dat acordul ca sa baga coronavirusul si in Romania.

  Noi suntem devina ca virusul a ajuns in Romania, Noi suntem vinovati si nu guvernul, noi nu ne-am opus la guvern cand a inceput epidemia in China si noi Romani am deschis granitele si am primit pe oricine.

  Noi Oamenii suntem vinovati de acest virus ca noi le-am creat, nu la creat pisica mea sau animalul, Omul a creat virusul impotriva insusi lui.

  • Minona says:

   5 grame de virus?
   Wow… așa mult?

   Ce chip primim? De fapt mai bine zis: cu CHIPUL cui ne “chipează”?
   sper sa fie cineva frumos… ceva vedeta de renume mondial…
   😁

 4. Drop says:

  Sper sa nu o mai deschideti niciodata! Amin

  • adi says:

   Spuse postacul lingau, mare fan de mall si supermarket de fite si figuri, snobul pulii, lingaul de pe banii statului. Vai dropulane iti pute sa intri in piata, nu e de nivelul tau. Mai muie jegoase, piete de genul gasesti si in Viena, Munchen, Londra, Roma, etc. Si in SUA sunt asa, daca nu iti place nu mergi, nici eu nu merg poate odata la 5 ani de imi trebuie ceva anume. Nu poti lua placerea oamenilor doar sa vina snobii puli ca tine si Bolo ce vor numai dezvoltarea di malluri, ca voua va pute sa mergeti pe jos sau cu Loganul. Pe voi v-a puita mama in Mercedes, viniturilor, voi viniturile de la coada vacii v-ati emancipat.

 5. Inteligenta says:

  !Atentie pentru toata lumea!

  Vedeti ca centrul de vacinare baga in noi cipuri 5 g care rezoneaza cu vaccinul deci mare atentie, eu sunt la a 2 doza de Moderna si acum o sa imi fac a 3 doza cu Jonshon&Jonson, toate vaccinurile contin micro-particule-chip care rezoneaza prin 5 G plus antena

  Vedeti sa Nu mai cumparati de la LDL SI PENNY raionul de patiserie doarece oamenii, ia direct cu mana murdara produsele de patiserie melci cu branza guada…etc Si nu folosesc clestele special si nici manusi, mare atentie.

  Am intrebat un barbat si o femeie, unul din Lidl, Femeia din Penny, de ce nu folosesti clestele? ca manile lor sunt curate ei nu poarta bacterii chiar daca au venit dupa tramvai sau autobus, si ma intreaba ca cred in coronavirus, normal ca da ca virusul ataca si multi oamenii nu a mai avut aer din cauza virusului zic eu, omul raspunde fii ma serioase nu exista covid.

  Deci de ce oamenii nu poarta manusi si Nu folosesc cleste cand isi cumpara patiserie??? tocmai ca sa nu i afecteze radiaiile si noi sa mancam dupa manile lor murdare?

  Dvs ati manca dupa manile murdare ale oameniilor la raionul de patiserie Lidl sau Penny

  raspundeti la intrebare urgent? poate ca isi mai baga mana si in ………… nu pot spune aici si mai vin si dupa tramvai masina, pune mana pe bani si dupa sa mancati dupa ei Pofta Buna

  Vedeti ca ne cipeaza Bil, atentie la vaccin, si pe miine ma chipat cu chipuri prin vaccin is la a 3 doza de Pfizer

 6. Chintaţã says:

  Din Adp
  Profit la gheaţã
  Umbrele calde
  Cu gaz
  Piaţã.

 7. Cipuri says:

  Hai va rog eu:

  – Sa o sustinem pe Diana Sosoaca sa devina Presedinte al Romaniei

  – Sa o sustinem pe Laura Codruta Kovesi Prim-ministru al Romaniei

  – Sa il sustinem pe George Simion Vice-premier al Romaniei

  Doar acesti 3 oamenii pot sa faca o schimbare in bine in Romania si sa ne ofere salarii ca si in strainatate adica 2000 de euro minim pe luna si sa dezvolteze Romania si mici producatori sa primeasca fonduri ca sa ne putem vine produsele romanesti.

  Doar acesti 3 oamenii pot sa opreasca pandemia, hai sa spunem impreuna cu totii STOP CORONA

  Va rog eu foarte mult, unele persoane din diverse motive refuza sa poarte masca sau o port masca la misto cu nasul iesind afara, stiu ca masca nu este buna si miroase al groaznic de urat si multe persoane vomita instant cand isi pun masca ca le irita sau le dezgusta, li se face scarba de masca la majoritatea, sau mai multi oamenii poarta masca in scarba ca nu o suporta ca miroase a plastic, a clor, a mai stiu eu ce…….etc

  Dar va rog frumos faceti un efort VA ROG si purtati masca aia cum trebuie cu nasul in interiourul mastii, va rog frumos stiu ca va cer Marea cu Sarea, dar hai sa oprim virusul asta imputit, o data si pentru totdeauna. va rog frumos.

  VA ROG FOARTE MULT – PURTATI MASCA CORECT – VA ROG FRUMOS – POATE CA VA CER PREA MULT SA FACETI SA TINETI MASCA PE FATA – DAR VA ROG FRUMOS.

  Referitor la Targul de Craciun, maine dimineata ma voi prezenta la Primaria Oradea cu petitia semnata a 300 de sustinatori pe care o voi imana primarului si pe care am sa il rog sa NU DESCHIDA TARGUL DE CRACIUN, o sa fie focar de coronavirus daca se va deschide acest targ, pentru binele nostru si al tau, nu deschide targul de craciun.

  Toate cele bune si purtati masca corect, stiu ca unele persoane a spus ca de aceea nu mai au aer oamenii din cauza 5 G si ca asta este defapt virusul, nu stiu ce sa spun.

  Purtati masca corect. va rog foarte frumos

 8. Virus Spray says:

  – Vrem o Romania libera si indepedenta cu salari ca in strainatate si multa civilizatie hai sa sustinem pe cei mai corecti oamenii si buni sa sustinem urmatorii oamenii, doar ei sunt singura noastra sansa, ca sa scapam de covidul asta o data si pentru totdeauna..

  Sa i sustinem pe urmatorii:

  – Sa devina Diana Sosoaca Presedinte ca sa fie corecta si dreapta si sa opreasca coronavirusul

  – Sa devina Laura Codruta Kovesti Prim-ministru ca sa ancheteze parlamentari si sa mareasca salariile la 2000 euro minim pe economie

  – Sa devina George Simion vice-premier.

  Ei sunt singura noastra sansa ca sa scapam de covid, si sa avem o tara libera dar bogata in salarii.,

  1. Deasemenea fac apel la purtarea mastii corect, nu scoate nasul afara din masca.

  2. Stiu ca masca este:

  – Scarboasa

  – Va vine sa vomitati in masca

  – Masca miroase foarte urat : a praf, a clor, a cauciuc sau altceva

  – Masca este naspa si foarte nasoala

  – Masca iti acopera frumusetea ta de fata superba, iti acopera tot masca si va credeti ca sunteti Arab sau Araboaica.

  – Masca o purtati cu nasul pe afara ca asa e la moda: total gresit nu purtati masca nu nasul pe afara nu este la moda

  – Masca va face cosuri sau bube, va inteleg, dar hai sa facem un efort sa purtam masca corect

  – Masca este afurisita.

  Va inteleg perfect, dar fac apel la purtari mastii corect, dorim sa stopam virusul, va rog sa ne ajutati si voi sa purtati masca corect si daca cineva pe strada nu poarta masca, oferiti o masca in dar, nu va costa nimic, doar poate 0,30 de bani per masca, nu este o avere, oferiti o masca in dar, va rog frumos eu.

  Am inteles ca acum mai nou oamenii se vacineaza la Chiuveta sau la cabina de dus, in jacuzzi in Piscina, va recomanda sa va vacinati la cabinet specializat si igenic, nu sa va vacinati oriunde, doar in locuri autorizate de Dsp, va rog frumos.

  NU SCOATETI NASUL AFARA DIN MASCA, VA ROG MULT.

  DACA O PERSOANA PE STRADA NU POARTA MASCA, OFERITII DVS O MASCA IN DAR, DOAR ASA PUTEM SA SCAPAM DE VIRUS.

  TARGUL DE CRACIUN DACA DORITI SA IL DESCHIDETI SA PUNETI O TAXA DE INTRARE DE 50 DE LEI PER PERSOANA SI SA PUNETI SPRAY VENTILATOR LA INTRARE CARE PULVERIZEZE OAMENII CU DEZINFECTANT, SI SA AIBE LOGIC CERTIFICAT VERDE, EU AS PUNE CERTIFICAT VERDE SI CAND VA CUMPARATI DIN MASINA MANCARE ADICA LA MC DONALD MC DRIVE SA CUMPERE DOAR OAMENII CU CERTIFICAT VERDE HAMBURGER SI CARTOFI PAI, AS PUNE SI LA PLACINTARIE SI LANGOS CERTIFICAT VERDE, SA ISI POATE CUMPARA PLACINTA CU BRANZA SAU LANGOS SI MUJDEI DOAR PERSOANELE VACINATE RESTUL NEVACINATE SA ISI GATEASCA SINGURI ACASA.

 9. dubai says:

  VA ROG FRUMOS CA SA PURTATI MASCA COMPLET, NE DORIM SA SCADEM SI NOI NUMARUL DE CAZURI DIN CAUZA VOASTRA CA NU PURTATI VOI MASCA NU POT SA ZBOR LA DUBAI.

  Hai sa i sustinem pe Diana Sosoaca Presedinte

  Hai sa o sustinem pe Laura Codruta Kovesi Prim-ministru

  Hai sa il sustinem pe George Simion Vice-primier

  Ca sa se faca dreptate in Romania si corectitudine.

  Va rog frumos ca sa purtati masca corect, hai sa fim corecti intr-o lume in care nimeni nu e corect, va rog eu

  Stiu ca masca este naspa sa o porti e chiar nasoala, are miros de cauciuc incins sau are miros de pudra, praf, plastic, stiu ca va vine sa Vomitati direct in ea cand ti-o pui masca, va cred, stiu ca la unele persoane se fac cosuri, bube, alergie de la masca, stiu ca masca e chiar dezgustatoare si foarte scarboasa din cale afara, va cred, dar hai sa purtam masca complet va rog, stiu ca masca e afurisita si miroasa foarte urat, stiu ca nu va place sa acoperiti Minunatie si splendoare de fata cu aceasta masca de ,0,2 bani, va cred, dar hai sa facem o incercare pentru binele persoanelor din jurul nostru si sa ne bagam nasul nostru mare si frumos inapoi in masca, ca nu suntem la expozitie de care e mai frumos nas si nu primim premiu, deci bagativa o data nasul inapoi in masca nu il scoateti afara.

  Din cauza voastra eu nu pot sa plec la DUBAI ca sunteti iresponsabili.

  Care este cel mai bun vacin???? Pfizer, Novavax, Moderna, Jhonson, Astra Zeneca, hai astept pareri de la voi,

  Nasul sa fie in masca va rog eu.

  Targul de Craciun, va rog sa nu il deschideti ca va fi focar de coronavirus acolo.

 10. Kovesi says:

  – Sa devina Laura Codruta Kovesti Prim-ministru ca sa ancheteze parlamentari si sa mareasca salariile la 2000 euro minim pe economie

  – Sa devina George Simion vice-premier.

  Ei sunt singura noastra sansa ca sa scapam de covid, si sa avem o tara libera dar bogata in salarii.,

  1. Deasemenea fac apel la purtarea mastii corect, nu scoate nasul afara din masca.

  2. Stiu ca masca este:

  – Scarboasa

  – Va vine sa vomitati in masca

  – Masca miroase foarte urat : a praf, a clor, a cauciuc sau altceva

  – Masca este naspa si foarte nasoal

  Hai totuși va rog faceți un efort și purtați masca corect

  Cei care v-ați vacinat cu vacin, cum ne putem conecta la 5 G?

 11. Adevarul says:

  AICI AVETI ADEVARUL DESPRE NOUA ORIDINE MONDIALA SI DESPRE VACCINUL 5 G

  https://www.youtube.com/watch?v=N_fuoh7kQco

 12. Eu Cosmina says:

  Adica Omul a creat coronavirus impotriva insusi lui.

  Principalul dusman al omului este chiar propia persoana.

  Principala dusman al omului este omul!

  Trebuie sa ne asumam raspunderea si nu sa fugim.

  Eu imi asum, eu sunt devina pentru tot ce sa intamplat si este vina mea Cosmina semnez din cauza mea a ajuns virusul covid 19 in Romania, de ce din cauza mea? Sunt vinonata pentru ca nu mam opus sistemul si a guvernului si am permis ca virusul corona19 sa ajunga in romania adica am acceptat si nu am depus sesizare la guvern ca sa inchida granita si vamele si sa nu lasa pe nimeni in Romania. Eu sunt vinovata si imi asum EU Cosmina sunt devina.

  Noi am creat virusul hai sa recunoastem, ca doar nu l-a creat pisica ta, noi lam produs covid19 noi Oamenii cu scopul de a imbolnavi pe noi adica noi am facut virusul impotriva noastra.

  Trezitiva la realitatea. Omul nu isi vrea binele la insusi el Omul.

 13. Adrian says:

  Bata-va D-zeu de autoritati.Sa ma pis in gura voastra si sa imi duce-ti pisatu in gura la analize de laborator.Doamne da sa puste ficatu-n voi ca si petardele de revelion.Rupa d-zo pula-n familiile voastre.

 14. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un transport agabaritic va tranzita județul Bihor. Traseul vehiculului
  CNAIR a anunțat, miercuri, că în următoarea perioadă se va efectua un transport agabaritic cu depășiri pe ruta Sibiu-Borș II.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o contestație a fraților Costa și a pompierului Butuc, respinsă de Curtea de Apel Oradea
  Frații Florin și Andrada Costa și fostul pompier Cătălin Butuc rămân în continuare după gratii. Curtea de Apel Oradea a respins miercuri, contestația celor trei tineri care au terorizat o femeie, de prelungire a arestului preventiv.

  BIHON Sport local

  Turneu caritabil la Avram Iancu. „Maracanito 2021, ediție specială Ionuț Mânz”

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  VIDEO | Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul? Răspunde dr. Ramona German, medic specialist în medicina de familie
  Întrebarea și răspunsul au fost formulate în cadrul dezbaterii „În dialog cu medicii”, moderată de către jurnalistul Octavian Haragoș. Dezbaterea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare desfășurată sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”, inițiată de către Primăria Municipiului Oradea.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. 10 si 15.12.2021 - PL Salonta + Rural + Oradea - anuntate cu 2 zile

  Mapamond

  Pfizer: Doza 3 a vaccinului este eficientă împotriva Omicron. Un nou vaccin va fi gata în martie
  Reprezentanții companiei Pfizer anunță că doza 3 a vaccinului anti-COVID este eficientă împotriva variantei Omicron. Un nou vaccin, adaptat noii variante a virusului, ar putea fi lansat în luna martie. 8

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.