bihon.ro Web analytics

Căldura și apa caldă, întrerupte în mai multe zone din Oradea din cauza unor avarii

Reactualizat la:
Reactualizat la:
În cursul zilei de joi au fost localizate două avarii în rețeaua de transport a agentului termic primar, pentru a căror remediere este necesară izolarea sectoarelor de rețea aferente.
Scris de Carmen Ile - În cursul zilei de joi au fost localizate două avarii în rețeaua de transport a agentului termic primar, pentru a căror remediere este necesară izolarea sectoarelor de rețea aferente.

UPDATE O avarie apărută joi seara mărește numărul orădenilor care rămân fără apă caldă și căldură.

Din cauza unor noi avarii survenite la magistrala termică de transport M 2, în zona Parcului 22 decembrie, la intersecția străzilor Sextil Pușcariu cu Beiușului și la breteaua Calea Alexandru Averescu- Grădinarilor, furnizarea căldurii și a apei calde se va întrerupe de joi seară începând cu ora 20.00 la punctele termice 814, 818, 820, 822, 825, 826, 831, 832, 833, 841, 842, 849, 850,852, 860, 862, 868 , 869, 871, 872, 875,890. Vor fi afectați consumatorii, inclusiv cei racordați direct la rețeaua de transport (cu puncte termice proprii), situați pe străzile Horea, Grigore Ureche, Feldioarei, Dimitrie Cantemir, Leonardo da Vinci, Liszt Ferenc, Alexandru cel Bun, Nufarului,Calea Clujului, Mierlei, Cardinal Iulian Hosu, Școalelor, Seleușului, Grădinarilor, Războieni, Borsecului, Alexandru Andrițoiu, Liliacului.

Reprezentanții Societății de Termoficare estimează că reluarea furnizării agentului termic pentru producerea încălzirii și a apei calde se va realiza incepând cu data de 5 februarie 2016, ora 23.00.


 

Se întrerupe furnizarea căldurii și apei calde de la PT 404 – 407, 409 – 413, 416  și 417 pentru o avarie la conductele Magistralei  nr. 1, în zona intersecției str. Magheru cu Parcul Traian.

Sunt afectați consumatorii, inclusiv cei cu PT propriu, situați pe străzile  Eminescu (între Iorga și Republicii), Deltei – parțial, Dunărea – parțial, Republicii – parțial, Magheru, Barăganului, Gh. Doja – parțial, Macinului, Olteniei, Delavrancea, P. Rareș, Parcului, H. M.Berthelot, A. Mureșanu, I.C. Brătianu, Aleea Ștrandului, Libertății, A. Lazăr, A. Șaguna, Parcul Traian, Tribunalului,  Schubert.

Se întrerupe furnizarea apei calde de la PT 300 – 303 şi 836 pentru eliminarea unei avarii la conductele Magistralei nr.4, în zona intersecţiei străzilor Magheru şi Gh. Doja.

Sunt afectaţi consumatorii, inclusiv cei racordaţi prin puncte termice proprii, situaţi pe str. Dunărea(capătul dinspre str. Republicii), Republicii – parţial, Gh. Dima, Snagovului, Magheru – parţial, Braşovului, Rovine, N. Jiga(capătul dinspre str. Republicii), Delavrancea, Parcului, I. H. Rădulescu, I. Cristea, zona Ştrandului Municipal şi zona Dragoş Vodă.

„Totodată, în urma multiplelor secționări ale rețelei primare, vor fi disfuncționalitătăți până la întreruperea furnizării încălzirii şi a apei calde de consum și de la punctele termice 839, 840, 844, 845, 856, 863, 868, 878, 883, 890 situate în zona Complex Lotus Center, cartierul Velenţa – parţial, cartierul Prima, cartierele Nufărul 1 şi Nufărul 3 până la Universitatea Emanuel precum şi agentul termic primar la toţi consumatorii cu puncte termice proprii racordaţi direct din reţeaua de transport şi situaţi în zonele enumerate mai sus”, transmite Termoficare Oradea.

Compania mai anunță că „face tot posibilul pentru a reduce la minimum timpul necesar remedierii problemei apărute”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -C. 10 si 15.12.2021 - PL Rural + Beius + Alesd - anuntate cu 2 zile, respectiv cu 5 zile

  România

  Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Purtatul măștii de protecție în locuri deschise ar putea fi eliminat
  Guvernul pregăteşte o relaxare a restricţiilor, a anunţat, marţi, premierul Nicolae Ciucă. El precizează că purtatul măştii de protecţie ar putea fi eliminat în anumite locuri. Decizia va fi luată miercuri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Eveniment de excepție în Oradea: ,,Colind de Crăciun”
  Invitați speciali: Marius Ciprian Pop, Luminița Anghel și Aurelian Temișan.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se închide Ștrandul Ioșia
  Ștrandul Ioșia din Oradea se închide începând de luni, 13 decembrie 2021, pentru o perioadă de o lună și jumătate, urmând să se redeschidă marți, 1 februarie 2022.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Percheziții la Vama Borș pentru corupție
  Procurori ai Tribunalului Bihor, dar și din Ungaria precum și polițiști de la Direcția Generală Anticorupție Oradea au blocat vama Borș 1 marți dimineață. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medicul orădean Carmen Pantiș, invitată la Florin Călinescu Show: „Doamna Pantiș este un erou"
  Șefa Colegiului Medicilor Bihor, orădeanca dr. Carmen Pantiș a fost invitată joi, 02 decembrie, la emisiunea lui Florin Călinescu, de pe PrimaTV. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.