Campanie pentru 540 de copii mai puțin norocoși

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Campanie pentru 540 de copii mai puțin norocoși

Reactualizat la:
Contribuția donatorilor cu suflet va aduce un zâmbet pe fața unui copil aflat în dificultate.
Scris de Crina Dobocan - Contribuția donatorilor cu suflet va aduce un zâmbet pe fața unui copil aflat în dificultate.

 

„Fii și tu Moș Crăciun pentru o zi!” este numele campaniei inițiate de Aura Joldoș, o generoasă mămică din Oradea care, de șapte ani, încearcă să aducă zâmbetul pe buzele copiilor cu care viața nu a fost foarte generoasă.

Și în acest an, Aura Joldoș și-a propus să sprijine 540 de copii sărmani. Ei sunt din Beiuș (200 de copii), Tinca (100 de copii), Oradea (100 de copii), Paleu (60 de copii), Tilecuș (40 de copii) și Abrămuț (40 de copii). Campania a debutat în 1 decembrie și se va încheia în 15 decembrie. După această dată, voluntarii campaniei vor începe distribuirea pachetelor în Oradea și în satele din județul Bihor.

„Suntem în al șaptelea an al campaniei umanitare <Fii și tu Moș Crăciun pentru o zi!>. Am început în anul 2013, când firma noastră a fost implicată în campania <ShoeBox România – cadoul din cutia de pantofi>. În anu următor, am decis să facem și noi o campanie asemănătoare. Am cunoscut pe cineva dintr-o asociație care știam că derulează astfel de campanii și am decis să îi ajutăm. Ne-am propus atunci să ajutăm 50 de copii, dar am finalizat cu 600 de cutii de cadouri de Crăciun. Așa am crescut în fiecare an. Niciodată nu am avut mai puțin de 250 de copii și în fiecare an ajungem la alți copii”, și-a amintit Aura Joldoș de la Roexpertcad Oradea. Până acum, temerarii campaniei au ajuns la copii nevoiași din Rontău, Roit, Tămașda, Voivozi, Valea lui Mihai, Tinca, Tileagd, la orfelinate etc.

Cum vă puteți implica?

În acest an, Aura a decis să susțină beneficiarii Asociației Filantropia din Oradea – 540 de copii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, care au nevoie de hăinuțe și încălțăminte, de alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare, jocuri și jucării, cărți sau rechizite școlare.

Pe lângă haine, încălțăminte și alimente, produsele igienico sanitare și cele de îngrijire personală sunt esențiale pentru sănătatea copiilor. Uneori este greu să și le permită, chiar și pe cele esențiale. Totodată, jocurile și jucăriile sunt cea mai mare bucurie a celor mici. În plus, oricât de greu le este, joaca este esențială pentru dezvoltarea lor mentală și îi menține optimiști și veseli. În același timp, poveștile le hrănesc imaginația copiilor, astfel încât orice carte este binevenită, câtă vreme este educativă și conține povești potrivite pentru ei. Rechizitele sau dispozitivele electronice pe care orădenii le vor dona în cadrul campaniei de Crăciun vor contribui la prevenirea abandonului școlar la copiii proveniți din medii defavorizate. Astfel, orice contribuție în acest sens va fi apreciată.

Indiferent de cât de mare sau mică va fi contribuția orădenilor, ea va aduce zâmbetul pe chipul unui copil aflat în dificultate.

Ceea ce trebuie să faceți este să așezați într-o cutie haine și încălțăminte curate, în stare bună, și jucării, jocuri, cărți deloc deteriorare, respectiv alimente sau produse de igienă și să le împachetați frumos, în funcție de mărime, vârstă, sexul copilului, să menționați toate aceste detalii pe un bilețel și să donați darul organizatorilor campaniei – Roexpertcad Oradea (strada Mihail Kogălniceanu, nr. 29, telefon: 0740.050.058), Dynamic Studio (strada Alexandru Vaida Voievod nr. 18, tel. 0770.778.899) sau Asociației Pranic Healing (strada Primăriei 28, telefon 0740.050.058). Cei care doresc să susțină financiar campania, pot face donații în bani.

Orice ajutor, oricât de mic, contează pentru a le face Crăciunul magic acestor copii și pentru a le da sentimentul că orice minune este posibilă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Profesionalism şi empatie - La Capela - servicii funerare Non Stop!
  Până şi cei mai puternici dintre noi putem fi afectaţi profund de trecerea în nefiinţă a unei persoane apropiate.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum a crescut salariul minim pe economie în lume. Cât reprezintă coșul lunar din salariul minim
  România ocupă locul 32 din 56 de țări incluse într-un studiu, cu o creștere a salariului minim de 3%. Alimentele de bază reprezintă 24,3% din salariul minim net. 1

  România

  Aproximativ 250.000 de seringi şi 100.000 de ace, aduse din Qatar în România
  Aproximativ 250.000 de seringi şi 100.000 de ace, necesare campaniei de vaccinare, au fost aduse sâmbătă în România din Qatar cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atenție! Polițiștii bihoreni verifică echiparea mașinilor cu anvelope de iarnă. Amenzi de până la 2.900 de lei
  Iarna își face simțită prezența tot mai des în aceste zile. În acest context, polițiștii bihoreni sunt vigilenți în ceea ce privește echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă și sancționează tot mai drastic excesul de viteză. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest cu claxoane: Zeci de localnici din Aleșd au protestat față de traseul viitoarei centuri ocolitoare
  Zeci de aleșdeni s-au arătat nemulțumiți de traseul viitoarei centuri ocolitoare a orașului. Participanții s-au urcat în mașini, s-au înșirat în coloană și au traversat străzile orașului în timp ce claxonau. 16

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trafic restricționat pe ruta Lugaș-Aleșd, în urma unui carambol cu trei autovehicule
  Un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs sâmbătă după-masă, pe DN1, între localitățile bihorene Lugașu de Jos și Aleșd.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.