bihon.ro Web analytics

CAO extinde reţeaua de apă

Compania de Apă Oradea a semnat un nou contract de lucrări pentru“Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor“.
Scris de erdei - Compania de Apă Oradea a semnat un nou contract de lucrări pentru“Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor“.

Sursele de finanţare ale acestui proiect sunt: UE prin Fondul de Coeziune – 76,30%, Bugetul de Stat – 11,67 %, SC Compania de Apă Oradea SA – 10,23% şi Administraţiile Judeţului Bihor şi localităţilor Oradea, Nojorid, Biharia, Sântandrei, Girişu de Criş, Oşorhei, Tinca şi Beiuş – 1,80 %
Licitaţia a fost câştigată de S.C. Triada Prod impex SRL.Valoarea totală a contractului este de 12.746.427,45 Lei la care se adaugă TVA.

Termenul de execuţie a lucrărilor aferente contractului este de 10 de luni, de la Ordinul de începere.

Se va realiza extinderea, reabilitarea reţelei de alimentare cu apă potabilă pe o lungime de 13.523 ml respectiv extinderea,reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe o lungime de 15.021 ml., şi realizarea opt(8) staţii de pompare a apelor uzate.

„În urma realizării lucrărilor aferente contractului, locuitorii străziilor Agronomului, Aurel Pavel Banut,Brumei, Cerbului, Ciocirliei, Fluturilor, G.I. Sisesti, G. A. Petre, Ioan Ciordas, Liliacului, Nordului, Petre Tutea, Pionierilor, Lalelelor, Coriolan, Hora, zona Selgros, zona Real; extinderi ale retelelor de distributie si bransamente pe strazile Cucului, Doja – Facliei, cartier Grigorescu( inchidere inel ), Ciheiului, Tineretului, Bajor Andor si extinderea retelelor de canalizare si racorduri pe strazile Cucului, Podgoria 1,Podgoria 2, Podgoria 3, Podgoria 4, Santului, devieri retele zona Real si Selgros, cartier Grigorescu, Ciheiului, Coriolan Hora vor beneficia de servicii de alimentare cu apă şi canalizare la standarde europene ”, spune Renata Tripa Responsabil comunicare.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic de la Casa de Pensii Bihor, trimis în judecată pentru 334 de șpăgi
  Anchetatorii o acuză că ar fi luat mită de la 334 de pacienți și au pus sechestru pe 2,4 milioane de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”
  Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 10.12.2021 - PL Sacueni + Alesd + Rural - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cinci proiecte pentru Centrul Cultural Multifuncțional din Oradea, estimat la aproximativ 15 milioane euro
  Cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru realizarea unui centru cultural multifuncțional în Oradea. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Proiect de 21 de milioane euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare
  Primăria Oradea a semnat contractul pentru reabilitarea sistemului de termoficare – etapa a III-a, finanțat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vitezoman din Arad, prins cu 161 km/h în Bihor
  În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii bihoreni au aplicat 526 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi de 236.573 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.