bihon.ro Web analytics

Câştigătorii concursului „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”

De Camelia Bușu

Câştigătorii concursului „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”

Muzeul Țării Crișurilor a lansat un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu din toată lumea.
Scris de Camelia Bușu - Muzeul Țării Crișurilor a lansat un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu din toată lumea.

Luni au fost anunţaţi câştigătorii şi, datorită numărului mare de participanți, s-a hotărât acordarea a câte trei premii pentru fiecare categorie.

GIMNAZIU:

Premiul I: Neagoș Cezar Horațiu, 12 ani, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Winnie Academy”, Oradea, Bihor; Premiul II: Iacob Daria Cristina 14 ani, clasa VIII-a, Sârbesti, Bihor;

Premiul III: Brișcan Marian Vlad – 12 ani Clasa a V-a A, Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Oradea, Bihor

LICEU:

Premiul I: Lazăr Alexandru Ioan, 15 ani, clasa a X-a D, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Oradea, Bihor; Premiul II: Mihalache Mihaela, 18 ani, clasa XII-a, Liceul „Avram Iancu”, Ștei, Bihor; Premiul III: Domocoș Luiza Maria, 15 ani, clasa a IX-a, Liceul Teologic Baptist Emanuel, Oradea, Bihor.

Premiile constă în cărți oferite de Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și o vizită gratuită la expozițiile de la sediul muzeului (Strada Armatei Române, nr 1/A).

Câștigătorii își vor putea ridica premiile de la sediul Muzeului Țării Crișurilor începând cu data de 3 februarie 2021, în intervalul orar 10.00-16.00. Persoana de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf (0259/706101). Toți participanții vor primi diplome pentru implicarea în cadrul acestui proiect, pe care le vor putea ridica tot din 3 februarie.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic de la Casa de Pensii Bihor, trimis în judecată pentru 334 de șpăgi
  Anchetatorii o acuză că ar fi luat mită de la 334 de pacienți și au pus sechestru pe 2,4 milioane de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”
  Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 10.12.2021 - PL Sacueni + Alesd + Rural - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cinci proiecte pentru Centrul Cultural Multifuncțional din Oradea, estimat la aproximativ 15 milioane euro
  Cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru realizarea unui centru cultural multifuncțional în Oradea. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Proiect de 21 de milioane euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare
  Primăria Oradea a semnat contractul pentru reabilitarea sistemului de termoficare – etapa a III-a, finanțat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vitezoman din Arad, prins cu 161 km/h în Bihor
  În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii bihoreni au aplicat 526 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi de 236.573 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.