bihon.ro Web analytics

Câştigătorii concursului „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”

De Camelia Bușu

Câştigătorii concursului „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”

Reactualizat la:
Muzeul Țării Crișurilor a lansat un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu din toată lumea.
Scris de Camelia Bușu - Muzeul Țării Crișurilor a lansat un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu din toată lumea.

Luni au fost anunţaţi câştigătorii şi, datorită numărului mare de participanți, s-a hotărât acordarea a câte trei premii pentru fiecare categorie.

GIMNAZIU:

Premiul I: Neagoș Cezar Horațiu, 12 ani, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Winnie Academy”, Oradea, Bihor; Premiul II: Iacob Daria Cristina 14 ani, clasa VIII-a, Sârbesti, Bihor;

Premiul III: Brișcan Marian Vlad – 12 ani Clasa a V-a A, Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Oradea, Bihor

LICEU:

Premiul I: Lazăr Alexandru Ioan, 15 ani, clasa a X-a D, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Oradea, Bihor; Premiul II: Mihalache Mihaela, 18 ani, clasa XII-a, Liceul „Avram Iancu”, Ștei, Bihor; Premiul III: Domocoș Luiza Maria, 15 ani, clasa a IX-a, Liceul Teologic Baptist Emanuel, Oradea, Bihor.

Premiile constă în cărți oferite de Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și o vizită gratuită la expozițiile de la sediul muzeului (Strada Armatei Române, nr 1/A).

Câștigătorii își vor putea ridica premiile de la sediul Muzeului Țării Crișurilor începând cu data de 3 februarie 2021, în intervalul orar 10.00-16.00. Persoana de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf (0259/706101). Toți participanții vor primi diplome pentru implicarea în cadrul acestui proiect, pe care le vor putea ridica tot din 3 februarie.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  2

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce pot face românii care au pierdut dovada vaccinării
  2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.