bihon.ro Web analytics

Cazarea în căminele studențești din Oradea, condiționată de vaccinare

De Crina Dobocan

Cazarea în căminele studențești din Oradea, condiționată de vaccinare

În contextul situației impuse de Pandemie, conducerea Universității din Oradea va lua unele decizii în privința cazării studenților în cămine în acest an universitar.
Scris de Crina Dobocan - În contextul situației impuse de Pandemie, conducerea Universității din Oradea va lua unele decizii în privința cazării studenților în cămine în acest an universitar.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de luni, 20 septembrie, a Consiliului de Administrație figurează aprobarea regulamentului de cazare în cămine.

Universitatea din Oradea a decis să ofere prioritate studenților vaccinați și celor care din motive medicale nu au voie să se vaccineze – față de care însă vor fi luate unele măsuri suplimentare. Astfel, în căminele Universității din Oradea se vor putea caza, potrivit rectorului Constantin Bungău, doar studenții care fac dovada că s-au imunizat împotriva Covid 19 cu cel puțin o doză, precum și cei care vor dovedi că au trecut prin boală ori cei care vor prezenta un test antigen negativ.

Rectorul Bungău susține că măsură este luată cu scopul de a preveni răspândirea infecției cu noul Coronavirus.

„Cel care a primit repartizare, indiferent că e sportiv, bursier al statului român, român sau student străin etc., trebuie să prezinte o adeverință de vaccinare sau că a trecut prin boală ori un test antigen. Dacă în trei zile nu prezintă aceste elemente, pierde locul de cazare, iar locul se va acorda celor de pe lista de așteptare. Propunerea stă să fie aprobată în Consiliul de Administrație de luni”, a declarat rectorul Constantin Bungău.

Acesta a precizat că, la un anumit interval de timp (cel mai probabil, săptămânal), Universitatea din Oradea va solicita teste antigen studenților nevaccinați cazați în cămine. Acest interval de timp urmează să fie decis în ședința din CA a Universității.

Peste 2.000 de cereri pentru 978 de locuri

Capacitatea maximă de cazare în căminele Universității din Oradea este de 1.435 de locuri. Însă, doar 978 de locuri de cazare pot fi ocupate. Aceasta deoarece studenții vor fi cazați câte maximum trei într-o cameră, pentru a respecta reglementările impuse de contextul pandemic.

Pentru aceste locuri până vineri, 17 septembrie, au fost depuse aproape 2.000 de cereri, iar înscrierile continuă.

„În momentul de față avem 1.500 de solicitări de la studenții români și încă 500 de bursieri ai statului român cărora Universitatea din Oradea le asigură locuri gratuite (românii de pretutindeni)”, a declarat rectorul Constantin Bungău.

Cazarea studenților, în cele patru cămine ale universității, organizată de fiecare facultate în parte, se va realiza între 27 și 30 septembrie 2021 (până la ora 12:00) – studenții titulari. Studenții aflați pe listele de rezervă se vor putea caza în data de 30 septembrie, începând cu ora 14.00.

Tarifele de cazare pentru studenți (licență și master) variază între 110 – 200 lei/lună, în funcție de statutul studentului și tipul de cămin pentru care a fost repartizat locul de cazare.

Informații și detalii privind cazarea studenților sunt postate pe site-ul Universității din Oradea: https://www.uoradea.ro/Cazare+in+caminele+studentesti.

Aproape 1.400 de locuri în căminele studențești din Oradea. Vezi condițiile și tarifele de cazare

 

62 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Un student fără restanţe says:

  Nu mi se pare deloc convenabilă această măsură.
  1. Studenţii care sunt pe lista de aşteptare înseamnă că au obţinut rezultate mai slabe decât studenţii titulari.
  2. Nu mi se pare corect ca un student cu media 10 să fie dat afară din cauză că a făcut alegerea de a nu se vaccina, iar un student cu media 5 să îi ia locul acestuia.
  3. Până să nu se mediatizeze tot show-ul ăsta cu vaccinul, am putut sta liniştiţi în cămin, respectând măsurile de distanţare + mască, dezinfectant, etc, timp de un an şi jumătate.
  Oare cineva cu funcţie de conducere în învățământul din România, mai gândește?

  • Vasile says:

   Concluziile sunt greșite când citești doar titlul (incomplet):

   „Cel care a primit repartizare, indiferent că e sportiv, bursier al statului român, român sau student străin etc., trebuie să prezinte o adeverință de vaccinare sau că a trecut prin boală ori un test antigen. Dacă în trei zile nu prezintă aceste elemente, pierde locul de cazare, iar locul se va acorda celor de pe lista de așteptare.”

   Nu te dă nimeni afară dacă ești nevaccinat.

   • Stefi2021 says:

    Salut. Eu am fost sunat de la DSP la 2 săptămâni după ce am făcut testul de COVID. În acest timp am mers la lucru și la cumpărături ca în fiecare zi. După 2 săptămâni degeaba îmi spui că am fost bolnav.

   • Student says:

    Domnule Vasile, să privim puţin toată imaginea, nu doar rândurile din articol, ok?
    Ce studenţi stau în cămin? Cei care îşi permit să facă test antigen tot la 5-10 zile? Nu aș prea crede. Plus, după cum spuneam, un an şi jumătate a fost ok, acum brusc, nu mai e. Statul face ce ştie mai bine, să îngrădească alegerile tinerilor şi să ofere 0 posibilități şi 100 de piedici.
    Mândru că sunt român? Mi-aş vinde cetățenia pe 50 de bani..

    • Vasile says:

     Tu nu ești român.
     Vaccinul e mai ieftin, facultatea e facultativă. Cei cu burse nu se opun vaccinării.

     • Citiți cărți, lăsați SF-ul says:

      Vasile și Gheorghe, doi supuși lingăi ai statului român. Ăștia doi ling cururi la greu, doar sa li se spuna, sunt cei mai obedienți căcănari ai neamului românesc, și nu numai…ăștia doi fac doar ce le zic ăia de la radio și tv. Toată ziua stau acasă și comentează pe bihon, frecandu-si-o în același timp.

     • sv says:

      Spune boanghina de pusta vasile gheorghe – tu nu esti roman.
      Catelus cipat Vasile Tomberon

     • Vasile says:

      Dau “reply” doar la imbecili. Probabil e un singur imbecil, ăla comentează primul la fiecare articol, mereu în aceeași direcție: spre Rusia.

     • Gigi says:

      Corect.
      Vasile e șeful studenților cu bursă.Studenții i-au spus lui că se înțeapă.
      😆

    • Gheorghe says:

     Maine nu o sa-ti convina ca trebuie sa inveti prea mult sa iei examenele…si atunci trebuie sa se conformeze cei in cauza…sau nu vrei in camera numai daca te pune in acelasi pat cu un baiat ca doar trebuiesc intelese si astfel de inclinatii !!!

    • Gheorghe says:

     …pe 50 de bani ?…normal , cam atat valorezi !

     • Student says:

      Domnule Gheorghe, am spus ceva care să vă jignească în mod direct? Cine sunteţi dumneavoastră să mă judecaţi? Sunteţi un om cu o minte foarte îngustă, nu mai vorbiţi de examene, la ce concluzii trageţi, vă puteţi aduna tot neamul să dăm împreună un test de cultură generală şi întrebări pe domeniul ingineriei electrice. Poate dacă vă adun notele, o să ajungeţi la jumătate punctajul.
      Şi legat de inclinația precizată la final, sper să fie toţi copiii tăi aşa.
      Aşa e românul : dacă eu am mâncat un căcat de bună voie, “ăla” de ce nu mănâncă? Vai de noi..

    • Mircea says:

     Pt Student: Nu te lua după Vasile, Gheorghe și etc. N-au nici un interes să te asculte sau să te înțeleagă. Ei doar te iau la mișto și își bat joc de tine. Nu te stresa cu locul în cămin. Probabil nici nu va fi nevoie peste 1-2 luni cand vei face faculta online (artificial). Viața e mai importantă. Există nedrepate și va fi, știu asta. Acceptă și treci mai departe, vezi ce poți face mai eficient, temporar să stai undeva. Așteaptă și nu te expune la o injecție cu un potențial de risc foarte mare. O sî vină și valul de probleme de la vaccinui și cazurile o să iasă la iveală tot mai des și o să privești în urmă și o să te bucuri că ai luat decizia cea mai bună.

     • Gheorghe says:

      ,,Probabil nici nu va fi nevoie peste 1-2 luni cand vei face faculta online (artificial),,…normal , cei asemenea voua asa o fuck online ,participa doar cand vin sa dea spaga pentru examene ! Noroc ca mai sunt care si invata si mai avem speranta !

    • Xxxxx says:

     Cum sai spui la gunoiul ala domnule?
     Este un jegos penibil un disperat plătit sa denigreze pe toți anti covid ori vaccin o sluga aservita regimului ,postează sub mai multe nume Gheorghe etc mai mult de un scuipat nu merita

    • John says:

     Sunt puși politic la conducere! Trebuie dați în judecată! E negal sa te oblige sa te vaccinezi dacă nu ești bolnav! Nu le da nimic la studenți! Studentii nu au bani sa plătească testul covid de 300 lei! Statul îndeamnă studentii sa abandoneze studiile!

  • Biggie says:

   @Studentule

   Dar tu mai gandesti? Se pare ca nu. Respecta regulamentele si cu asta basta. Daca nu-ti convine, du-te in chirie undeva in oras. Normal ca nu-ti convine tariful.
   Asta e daca stai prea mult pe feisbuc si crezi toate tampeniile care se posteaza acolo. In cazul asta poate ar fi mai bine sa renunti la studii. Sa nu omori alti oameni cu ideile tale tampite.

   • Student says:

    @Biggie
    Nu e cazul de chirie, au trecut zilele mele de student. Vezi, dovada că eşti un om prost şi îngust la minte, ai înţeles că vorbesc în interes propriu, normal, aşa gândesc toţi românii, ai stofă de politician.
    Nu cred nici o tâmpenie, e vorba despre liberul albitru, nu mai e vremea comunismului, fiecare să facă ce vrea şi să îşi asume.
    Şi @Biggie, norocul tău că nu am purtat conversaţia asta faţă în faţă.
    Multă sănătate!

    • Civilizat says:

     citat: “Nu e cazul de chirie, au trecut zilele mele de student”

     pai daca nu sunteți student, de ce vorbiți si scrieți in numele lor?

     in plus :”după cum spuneam, un an şi jumătate a fost ok, acum brusc, nu mai e.”

     unde a-ti mai spus? dacă aceste e primul dv. post, aaa postezi sun alte usere – ok atunci te înțelegem, chiar daca vrei sa fi unu (1) anonim (2).

   • Marș says:

    Băi Giggi, marș de-aici!

  • Costel says:

   Pt. Un student: Răspuns la intrebarea ta: acolo sus nu mai gandeste nimeni! 99,99% sunt aserviti intereselor straine, pe bani grei. Nu te stresa, alții își vor pierde locul de muncă în curând. Ia o decizie înțeleaptă pt. trupul tău. Situația nu poate dura la nesfârșit. În Australia au lockdown de 18 luni și au murit câțiva oameni de-i numeri pe degete. Mai mulți au murit din cauza depresiei. De vreo câteva săptămâni mulți au rămas fără servici. Australienii nu mai rezistă, se organizează, sunt oricum mai mulți ca forțele de ordine. În Franța la fel, America la fel și multe alte state. Sunt diferite videoclipuri pe rețele de socializare și servere fără notorietate. Conturile de telegram sunt pline de filmulețe cu revolte de stradă test, incipiente, forțele se măsoară. La TV nu vei auzi nimic din astea, dar oamenii nu-s proști dar sunt prea docili și inhibați de sistem și vor avea nevoie de un declic. Realizează toți după ce le-a murit câte un cunoscut sau membru de familie sau pe cineva cu sechele că vaccinul n-are nimic științific în el. Știința analizează, calculează, e meticuloasă, așteaptă, face prototipuri, experimente și de abia după aceea lansează un produs pe piață. Vaccinul pt Covid e o loterie. Mai bine îngheți cu an facultatea / plătești locul în cămin decât să-ți distrugi sănătatea. Într-o democrație cei bolnavi sunt închiși, într-o tiranie cei sănătoși. Trăim într-o tiranie medicală. Vor începe și la noi să fie dați oamenii afară, inclusiv de la privat (ca în Italia) dacă se merge în ritmul ăsta, după care lucrurile vor trebui să se oprească. În America între 2012-2013 erau 34 milioane de persoane afectate de gripa sezonieră. Între 2020-2021 erau 1822. Date oficiale. Diferența te-ai prins. În Anglia au ieșit la iveală că guvernul încă de anul trecut a cumpărat pe 2 ani în față Midazolam, un anestezic folosit la operații. De atunci se estimează că 4 milioane de operații s-au amanat / anulat. La ce l-au folosit? La sedarea celor bolnavi = deces. Probabil astea sunt procedurile in multe tari. Cei cu pompele funebre din Anglia si America marturisesc ca au crescut pacienții morți după începerea vaccinării. Actualmente în lume sunt de n ori mai multe cazuri de Covid in tarile vaccinate fata de perioada cand nu era vaccin. Tarile cele mai vaccinate (70-90%) sunt in scenariu roșu, nu mai fac față. Așadar judecați și nu vă impacientați. Viața e mai importantă decât un loc în cămin. Stai liniștit, mai rabdă! Dacă s-ar scoate masca si vaccinul peste tot îți garantez că vor rămâne doar cazurile ușoare de răceală. Organismul e expus sezonier nu la 1 ci la sute de viruși și rezistă.

   • Biggie says:

    @Costel

    Ai uitat sa-ti iei medicamentele?

    Vii cu exemple de postari din telegram? Chiar crezi ca toti suntem tampiti si nu stim cui apartine telegram?
    N-am reusit sa citesc pana la capat postarea ta. Ia-ti medicamentele, poate mai ai o sansa sa-ti revii.

    • Costel says:

     Videoclipurile si pozele sunt din viata reala. Stiu ca te doare ca asta-i realitatea. Eu te-am obligat sa te vaccinezi? Asumă-ți dacă ești așa șmecher. Asumă-ți și că ești de partea celor răi. Ia dă join pe Telegram la contul Covid Vaccine Injuries să vezi cum incarcă lumea poze, de pe tot mapamondul, zilnic deja știe multă lume nu se mai poate lucrul ăsta ascunde. Multe îs cu Rest in peace, multe cu crize de epilepsie etc. Pe tine cine te plătește să înjuri lumea pe tot netul? Ceva filantrop?

     • Vasi says:

      Bravo, Costel! Foarte bine punctat.

     • Biggie says:

      @Costel

      Nu m-ai lamurit cui apartine telegram. Rusia iti spune ceva? Nu voi da join niciodata pe telegram. Suntem in Europa si nu avem nevoie de propaganda ta ruseasca. Stai pe telegram si da-i limbi sefului tau, putin.

   • Ionut says:

    Bravo,un om cu cap, cum rar mai găsești, cu niste idei corecte și reale.

  • Biggie says:

   @Studentule

   Sper ca nu esti la medicina… Cu media 10. Daca da, du-te inapoi in cocina de unde ai venit. Sa nu omori oameni cu ideile tale tampite. Si nu te vaccina, poate avem o sansa…

 2. Happy Admin says:

  Covid19: EU SUNT BELEAUA ADEVĂRATĂ!
  Antena 5G: BA EU SUNT BELEAUA ADEVĂRATĂ!
  Vaccinul: HAI CA VA ALINTAȚI…
  Bilgheiț: PÂNĂ NU VA OMOR NU MA LAS.
  Prostia: COPII, STAȚI CUMINȚIT, MAICĂ, NU VA CERTATI DEGEABA.

 3. Costel says:

  Pt. Un student: Răspuns la intrebarea ta: acolo sus nu mai gandeste nimeni! 99,99% sunt aserviti intereselor straine, pe bani grei. Nu te stresa, alții își vor pierde locul de muncă în curând. Ia o decizie înțeleaptă pt. trupul tău. Situația nu poate dura la nesfârșit. În Australia au lockdown de 18 luni și au murit câțiva oameni de-i numeri pe degete. Mai mulți au murit din cauza depresiei. De vreo câteva săptămâni mulți au rămas fără servici. Australienii nu mai rezistă, se organizează, sunt oricum mai mulți ca forțele de ordine. În Franța la fel, America la fel și multe alte state. Sunt diferite videoclipuri pe rețele de socializare și servere fără notorietate. Conturile de telegram sunt pline de filmulețe cu revolte de stradă test, incipiente, forțele se măsoară. La TV nu vei auzi nimic din astea, dar oamenii nu-s proști dar sunt prea docili și inhibați de sistem și vor avea nevoie de un declic. Realizează toți după ce le-a murit câte un cunoscut sau membru de familie sau pe cineva cu sechele că vaccinul n-are nimic științific în el. Știința analizează, calculează, e meticuloasă, așteaptă, face prototipuri, experimente și de abia după aceea lansează un produs pe piață. Vaccinul pt Covid e o loterie. Mai bine îngheți cu an facultatea / plătești locul în cămin decât să-ți distrugi sănătatea. Într-o democrație cei bolnavi sunt închiși, într-o tiranie cei sănătoși. Trăim într-o tiranie medicală. Vor începe și la noi să fie dați oamenii afară, inclusiv de la privat (ca în Italia) dacă se merge în ritmul ăsta, după care lucrurile vor trebui să se oprească. În America între 2012-2013 erau 34 milioane de persoane afectate de gripa sezonieră. Între 2020-2021 erau 1822. Date oficiale. Diferența te-ai prins. În Anglia au ieșit la iveală că guvernul încă de anul trecut a cumpărat pe 2 ani în față Midazolam, un anestezic folosit la operații. De atunci se estimează că 4 milioane de operații s-au amanat / anulat. La ce l-au folosit? La sedarea celor bolnavi = deces. Probabil astea sunt procedurile in multe tari. Cei cu pompele funebre din Anglia si America marturisesc ca au crescut pacienții morți după începerea vaccinării. Actualmente în lume sunt de n ori mai multe cazuri de Covid in tarile vaccinate fata de perioada cand nu era vaccin. Tarile cele mai vaccinate (70-90%) sunt in scenariu roșu, nu mai fac față. Așadar judecați și nu vă impacientați. Viața e mai importantă decât un loc în cămin. Stai liniștit, mai rabdă! Dacă s-ar scoate masca si vaccinul peste tot îți garantez că vor rămâne doar cazurile ușoare de răceală. Organismul e expus sezonier nu la 1 ci la sute de viruși și rezistă.

 4. adi says:

  Auzi Bolo sper ca te-ai gandit la ceva supraimpozitari si suprataxe pt cei nevaccinati!!!

 5. Romeo says:

  Inca o marioneta a politicului, rectorul Bungau. Cum naiba poti sa spui ca masurile se iau pentru a preveni raspandirea covrigului, stie deja toata planeta ca cei care sunt vaccinati raspandesc la fel de bine covidutul, ca si cei nevaccinati.

 6. Biggie says:

  Studentule care nu esti student

  Eu zic ca nu ai fost niciodata. Esti doar un troll si postac pesedist cu doua clase.
  De ce crezi ca nu ar fi norocul tau ca nu am purtat conversatia fata in fata? Ai gura cam mare din spatele tastaturii. Mai incet cu amenintarile, nu ma cunosti. Ce zici, ne vedem undeva?
  Injuri cand nu ai argumente. De aici concluzia ca esti un analfabet functional, ingust la minte, fara scoala. Cel mult cu scoala profesionala.

  • Vasile says:

   Dimpotrivă, e cu bacalaureatul luat. Ca să primească școala buget, nu pe merit.

   • Biggie+Vasile says:

    Bigie+Vasile = doi idioți căcănari, lingăi și lăbari.

    • Vasile says:

     Pe la 27 de ani o să te maturizezi și tu. 3 ani trec repede.🙂

     • Civilizat says:

      Dumneavoastră domnule Vasile nu aveti șanse să vă maturizați.

     • Vasile says:

      Schimbă și mâna, nu doar nick-ul.

     • Civilizat says:

      @Vasile, stai liniștit ca postează in locul meu “câțiva” dilai care de fapt e Unu-l, unu dezaxat care tot postează in numele altor si uneori, daca ai observat, uneori postează si in numele lui dar cu alte idei, cumva ca si cum s-ar contrazice , sa para victima! PENIBIL! si Grețos ca si omul din spatele tastelor!

      Mare e gradina ta Doamne, dar din păcate avem o probleme cu gardul…!

      Așa ca, sa lămurim, posturile defăimătoare nu sunt ale mele!.

      Sănătate,

      unul Civilizat si vaccinat!

     • Vasile says:

      @Civilizat,

      De aceea i-am și răspuns să schimbe mâna. E același transpirat pe care îl recunosc după exprimări pe lângă nick-ul “Unu” o mai freacă și cu “xoriginal”.

   • Civilizat says:

    Nu mai be vaccinu Vasile boanghină

  • Student says:

   @Biggie
   Ştii măcar ce înseamnă cuvântul “analfabet”? Dacă analizăm discuţia purtată, mai mult tinzi tu spre a fi catalogat drept analfabet decât mine. Şi nu văd unde am înjurat, aşa că hai, sănătate! Ţi-am alocat prea mult timp.

   • Gheorghe says:

    Io îmi dau MUE mie. Nu te lua dupe mine.

   • România, țară de (p)...ăcat says:

    Domnu Student,să ştii că îmi placi.
    De ce ? Pentru că ai tupeu, nu glumă.
    Cum îți permiţi să ceri “o căruță de bani” pe o cetățenie a unei țări din lumea a treia ?
    Cine crezi dumneata că îti dă 50 de bani pe ea ?

    Am avut un coleg din Botswana, care a cerut în schimbul cetățeniei țării lui (şi aia e din lumea a treia ca România), un euro !
    Ştii cât a primit pe cetățenie?
    Exact o monedă a ţării de unde venea el( ştii tu care e moneda aia ).
    Nici nu-ți spun unde “i-a băgat” moneda respectivă, cel care i-a cumpărat cetățenia, că am o jenă.

 7. Aspirina says:

  În prospect la o simplă aspirină scrie :
  -ce contraindicații are
  -ce efecte secundare are
  -ce  conține.
  La ” vaccinul” vostru nu scrie nimic.
  Voi ne credeți proști ?

  • Vasile says:

   “Prospectul” de la COVID l-ai citit?

   • Aspirina says:

    Bă da prost ești Vasile

   • Costel says:

    Încă nu l-a citit nimeni. Tot scrie Bill Gates in Word cu liniuțe și aliniate efectele secundare și între timp și listează dar s-a terminat tonerul deși mă miră. Imprimantele astea noi laser duc lejer 15.000 de pagini – alb-negru. Dar poate subliniază efectele cu roșu bolduit, pentru impact. A zis că dacă nu mai găsește toner la magazin și nu-i pică Windows 11 (făcut științific) îl va încărca în Cloud. Nu știu cât durează să încarci un Pdf în cloud cu mărime de 3000 de Tera. Adevărul îi că organismul are multe gene, vreo 23.000 și combinațiile efectelor dau ceva la exponent. Poate la următoarea eclipsă reușește.

  • Unu says:

   Aceștia sunt “zmei” mei! Împreuna vom(a) si învinge!

   Jos nanismul(era sa zic nazismul)

   Traisca Anonim(atul)!
   Uaraaaaaaaaaa!

   • Unu says:

    Poți sa postezi cu userul meu labagiu ce ești, pana te faci cât macul, ca mi se rupe ștanga . Asta e nivelul propagandei naziste de tip covidoid, cu alte cuvinte asta ești tu, omul de tip nou:analfabet, retardat, paduchios, găunos, disprețuitor, etc, etc.
    Nu faci decât de stârnești milă și compasiunea fata de sufletul tău rătăcit.

   • Unu says:

    Poți sa postezi cu userul meu labagiu ce ești, pana te faci cât macul, ca mi se rupe ștanga . Asta e nivelul propagandei naziste de tip cividoid, cu alte cuvinte asta ești tu, omul de tip nou:analfabet, retardat, paduchios, găunos, disprețuitor, etc, etc.
    Nu faci decât de stârnești milă și compasiunea fata de sufletul tău rătăcit.

    • Unu says:

     Aceștia sunt “zmei” mei! Împreuna vom(a) si învinge!

     Jos nanismul(era sa zic nazismul)

     Traisca Anonim(atul)!
     Uaraaaaaaaaaa!

     • Unu says:

      Uraaa, ești din ce în ce mai distractiv, nu ai cum sa te superi pe debilii mintali, asa cum dovedești cu prisosință prin astfel de postări, ca ești . Mai râde lumea de tine…
      Poți sa postezi cu userul meu labagiu ce ești, pana te faci cât macul, ca mi se rupe ștanga , mai k(oaie) .

  • Oradean says:

   Nu va crede nimeni prosti! Avem certitudini in privinta voastra: chiar sunteti prosti! Toate efectele adverse constatate, contrandicatiile, modul de obtinere sunt disponibile si publice, doar sa vrei sa le obtii, numai ca nu le gasesti in cutia de aspirina! Si daca-r fi afisate pe toate gardurile “desteptii” de voi ar croncani ca nu exista, ori ar zice ca nu le cred, ca stiu ei mai bine ce si cum, cu conspiratiile astea mondiale.

 8. deacumcontrolez says:

  concluzie pt toti cei care ati comentat pana acum = SUNTETI TOTI NISTE CRETINI, TAMPITI, IMBECILI

 9. Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.