bihon.ro Web analytics

Ce este detartrajul dentar cu ultrasunete, tehnica inovatoare folosită la Clinica Dr. Leahu Oradea?

Reactualizat la:

Ce este detartrajul dentar cu ultrasunete, tehnica inovatoare folosită la Clinica Dr. Leahu Oradea?

Reactualizat la:
Centrul de Excelență regional Oradea este clinica stomatologică unde îți recapeți sănătatea și frumusețea danturii și te bucuri de o experiență exceptională la dentist.
Centrul de Excelență regional Oradea este clinica stomatologică unde îți recapeți sănătatea și frumusețea danturii și te bucuri de o experiență exceptională la dentist.

Situată în zona Complex Luceafărul, pe strada Calea Aradului nr. 4A, clinica stomatologică deținută de Dr. Ionuț Leahu pune la dispoziția pacienților tratamenete moderne, realizate cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, printre care și detartrajul dentar cu ultrasunete.

Indiferent de afecțiunile dentare cu care te confrunți, la clinica stomatologică din Oradea poți găsi soluția potrivită pentru tine, de la tratamentul urgențelor stomatologice, la tehnici de prevenție orală sau reabilitare totală a danturii în 24 de ore. De asemenea, planul de tratament personalizat, numărul minim de ședințe și mediul de lucru sigur te ajută să obții rezultatele dorite într-un timp scurt și cu un grad ridicat de confort.

Ce este detartrajul cu ultrasunete și cum se realizează la Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea?

Detartrajul cu ultrasunete este o tehnică modernă utilizată în domeniul stomatologic, care îți garantează o dantură curată și lipsită de afecțiuni. Scopul detartrajului dentar este acela de a înlătura placa bacteriană și tartrul dentar de pe suprafața dinților și de sub nivelul gingiilor și, în același timp, de a stimula circulația locală a sângelui. În cadrul Clinicii Dentare Dr. Leahu din Oradea, detartrajul dentar se realizează doar cu ajutorul aparatelor de ultimă generație, care oferă posibilitatea realizării manoperelor non-invazive și care oferă efecte de lungă durată.

În trecut, detartrajul dentar obișnuia să fie realizat manual, cu ajutorul instrumentelor specifice care înlăturau placa bacteriană și tartrul dentar. Clinicile Dentare Dr. Leahu utilizează aparatură modernă pentru a putea oferi tuturor pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la dentist. Detartrajul cu ultrasunete este o tehnică care se realizează într-un timp mai scurt și care îți oferă mai mult confort. Ultrasunetele reprezintă de fapt vibrații mecanice, care dispun de o forță înaltă pentru înlăturarea depozitelor de tartru. Aceste ultrasunete sunt însoțite de un jet de apă ce ajută la îndepărtarea resturilor ce rămân în urma spargerii depozitelor de tartru. De asemenea, jetul de apă ajută la calmarea imediată a gingiilor și la creșterea nivelului de confort.

Această tehnică utilizată în domeniul stomatologiei reprezintă, de fapt, una dintre cele mai importante manopere utilizate în prevenția afecțiunilor dentare. Tocmai de aceea, detartrajul dentar nu este o tehnică nouă în stomatolgie. Însă, aparatura de ultimă generație utilizată la clinica stomatologică din Oradea transformă tehnica manuală utilizată pentru curățarea danturii într-o experiență plăcută și înlătură toate miturile apărute de-a lungul timpului despre aceasta. Detartrajul cu ultrasunete este recomandat de medici deoarece nu produce deloc dureri și înlătură complet riscul de afectare al smalțului dentar, risc existent în cazul detartrajului dentar traditional, realizat manual.

Când este recomandat detartrajul cu ultrasunete?

Atunci când vorbim despre detartrajul dentar cu ultrasunete, ne referim la o procedură cu un nivel ridicat al siguranței, realizată într-un timp foarte scurt. La Clinicile Dentare Dr. Leahu detartrajul cu ultrasunete durează între 30-60 de minute, în funcție de stadiul în care se află dantura pacientului, dar și de dimensiunea depunerilor de tartru.

Așa cum am văzut, această tehnică este recomandată de către medicii stomatologi pentru a preveni apariția afecțiunilor orale, precum cariile dentare sau complicațiile acestora, care îți pot provoca urgențe stomatologice. Tocmai de aceea, detartrajul cu ultrasuenete este recomandat la fiecare vizită regulată la medicul stomatolog, adică odată la 6 luni.

Această tehnică inovatoare utilizată la Clinica Dr. Leahu din Oradea îți garantează curățarea perfectă a danturii și îmbunătățirea esteticii acesteia. Detartrajul cu ultrasunete te ajută să ai atât o dantură frumoasă, lipsită de pete apărute pe suprafața dinților din cauza depunerilor de tartru, cât și o respirație proaspătă.

De cele mai multe ori, detartrajul este completat de un periaj profesional, care are rolul de a netezi suprafețele și de a înlătura complet reziduurile plăcii bacteriene. De asemenea, periajul profesional reprezintă o manoperă lipsită de durere, care se realizează într-o singură ședință și care oferă o senzație de prospețime și o curățenie de durată.

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente atât în Oradea, cât și în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Iași, Sibiu și Londra. Indiferent de clinica pe care o alegi, beneficiezi de aceeași calitate a serviciilor stomatologice, realizate cu ajutorul aparaturii de ultimă de generație. Mai mult decât atât, echipa multidisciplinară de medici este întotdeauna alături de tine pentru a te ajuta să

înțelegi care este planul de tratament cel mai potrivit pentru tine și pentru a te ajuta să te simți cât mai confortabil în cabinetul stomatologic.

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice în Oradea, care să îți ofere servicii dentare calitative și un mediu sigur și confortabil, echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu te așteaptă cu drag pentru a porni împreună pe drumul către o dantură sănătoasă și frumoasă. Mai multe detalii: https://www.facebook.com/DrLeahuCliniciDentare sau https://cliniciledrleahu.ro/

Advertorial! CH: 12309

10 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ioana says:

  Lăsați vrăjeala mincinoșilor!!! Sunteți niște handicapați care spălați creierul pacienților cu niște Recepționiste drăguțe îmbrăcate la fel, dar cu servicii de doi lei. Aveți niște prețuri exorbitante și lucrati cu medici fără experiența, deși pe site ul vostru scrie ca aveți medici specialiști, Defapt nici unul nu este specialist, poate doar ortodontul ca altfel nu ar știi cum sa pună un aparat dentar. In rest sunteți varza!

 2. Gabi says:

  Sa nu mergeți la ei vreodată dacă vreți sa aveți Dinți in gura! Sunt niște neprofesioniști!

 3. Nicoleta says:

  Doamne ferește pe toată lumea de așa “profesioniști”. NU RECOMAND!

 4. Mircea says:

  Am fost la clinica Leahu Oradea
  Te ia cu greață ce servicii au si de “doctori” nu mai zic…sunt sub orice critica…TOTAL NEPROFESIONISTI
  Si preturi Astronomice
  Nu va lăsați păcăliți de reclama lor
  Cine nu crede sa meargă si va crede dupa aceea tot ce am scris aici
  De EVITAT TOTAL clinica Leahu Oradea

 5. Mircea says:

  Clinica Leahu din Oradea de EVITAT 100%
  Am fost la ei la clinica din Oradea serviciile sunt sub orice critica
  Doctorii sunt varză mutată…habar nu au de meserie…
  Preturi astronomice
  Numai reclama e de ei
  Evitați
  Dacă nu credeti mergeți si veti ajunge la ce am scris aici

 6. Coleg says:

  Detartrajul ultrasonic nu este o tehnica inovativa. Este o tehnologie existenta in cabinetele stomatoligice de peste 30 de ani. Orice cabinet are si ofera aceasta terapie. Este chiar cea mai banala dintre toate manoperele.

 7. Andreea says:

  Mi-am pus implant dentar la Clinicile dentare dr Leahu din Oradea si ma simt foarte bine. Nu am simtit deloc durere. Merg periodic pentru detartraj si sunt multumita. Preturile sunt decente pe masura calitatii tratamentului. Recomand!

 8. RaduV says:

  Comentariile care apar aici imi arata ca am facut alegerea buna alegand clinicile dr leahu. Am fost la 5 “stomatologi” oradeni si nu au stiut cum sa-mi rezolve problemele dentare, au incercat sa “carpeasca” s-o spun pe romanesate, doar sa-mi mai ia niste bani pe interventii care nu-mi rezolvau problemele(probabil ei au comentat pt ca in sfarsit au venit profesionistii in oradea si nu mai pot pacali oamenii).Dr leahu au fost singurii care mi-au dat pe hartie ce interventii am nevoie! I-am ales pe ei si sunt foarte multumit, dupa multi ani pot sa zambesc si sa mananc normal! De departe sunt cei mai buni!

 9. Ioana says:

  Buna. Eu si familia mea suntem pacientii clinicii din Oradea cam de cand s-a deschis. Am gasit solutii pt problemele fiecaruia, de la paradontoza, la efectuarea corecta a unui periaj pana la implant dentar.
  Nu pot sa inteleg comentariile negative…niciunul nu specifica la ce medic a fost, ce tratament a efectuat.
  Legat de preturi, daca vrei sa beneficiezi de tehnologia de ultima generatie e logic ca esti dispus sa dai mai mult si te adresezi unei clinici, daca vrei preturi mici, te duci la un cabinet de colt unde e un singur medic care face de toate si nimic bine, iar pt radiografie te trimite sa alergi prin oras.

 10. Angi says:

  Merg la Clinicile Dr. Leahu de când s a deschis la Timișoara, am fost extrem de fericită când au ajuns și la Oradea, fiind din Beiuș îmi este mult mai aproape să ajung. Sunt foarte mulțumită de servicii, atât la Timișoara cât și la Oradea, dr. Leahu o persoană deosebită care mi-a explicat tot pe înțelesul meu, profesionalism la cel mai înalt nivel. Am fost și la alte cabinete în Oradea, dar n-am întâlnit sercicii de genu. Aici totul e curat, steril, toată lumea echipată și atentă la orice detaliu. O fi concurență mare local, dar nu înțeleg comentariile răutăcioase, n-au nicio treabă cu realitatea. Felicitări și mult succes înainte!

 11. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Intrare gratuită la expoziţa dedicată generalului Traian Moşoiu
  La Muzeul Oraşului Oradea se lansează cu ocazia zilei de 20 aprilie proiectul „Exponatul lunii”. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ucigașul din Tinca, arestat preventiv. Bărbatul și-a ucis soția pentru că a refuzat să facă sex cu el
  Bărbatul din Tinca, ce și-a ucis și îngropat femeia pe malul Crișului Negru, a fost plasat în arest preventiv. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânăr de 18 ani din Bihor, în arest pentru tentativă de omor. I-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit
  Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, pe 17 aprilie 2021 pentru tentativă de omor.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Întreruperi de apă în Sânmartin și în cartierele Grigorescu și Tineretului din Oradea

  BIHON Sport local

  Sportivul orădean Alex Creț s-a oprit în turul III la CE de judo
  Desfășurat la Lisabona (Portugalia), Campionatul European de judo pentru seniori a reunit la start cei mai buni judoka ai continentului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  20 aprilie, 102 ani de la Ziua Eliberării Oradiei - festivități în cadru restrâns
  Primăria anunță că, și anul acesta, din cauza pandemiei de Covid 19 și a restricțiilor aferente, festivitățile de 20 aprilie se vor ține în cadru restrâns, fără participare publică. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Gestul lui Șovre inspiră: Erling Haaland a donat un tricou cu autograf asociației SOS Autism Bihor
  Președintele Asociației SOS Autism Bihor, Simona Zlibuț a anunțat că luni, la sediul asociației a ajuns un colet surpriză, din partea fotbalistului Erling Haaland. Pachetul conține un tricou personal semnat, mai multe fotografii cu autografe și o scrisoare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.