bihon.ro Web analytics

Chestionar cu premii pentru spectatori

De Camelia Buşu
Reactualizat la:

Chestionar cu premii pentru spectatori

Reactualizat la:
Spectatorii Teatrului Regina Maria sunt invitaţi să completeze Chestionarul de investigare a percepției, așteptărilor și nivelului de satisfacție a spectatorilor Teatrului Regina Maria (TRM) -Trupa Iosif Vulcan.
Scris de Camelia Buşu - Spectatorii Teatrului Regina Maria sunt invitaţi să completeze Chestionarul de investigare a percepției, așteptărilor și nivelului de satisfacție a spectatorilor Teatrului Regina Maria (TRM) -Trupa Iosif Vulcan.

Linkul spre acest chestionar se găseşte pe pagina de Facebook a teatrului, acesta putând fi completat în perioada 15-30 aprilie.

Chestionarul este realizat de către departamentul de marketing și PR al Teatrului Regina Maria, în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice – Universitatea din Oradea, programul de studii universitare de masterat Marketing şi Comunicare în Afaceri (în cadrul cursului de Metode și tehnici de cercetare în marketing).

„Prin acest chestionar, intenționăm să realizăm un studiu privind cunoașterea caracteristicilor socio-demografice, a motivațiilor de participare la spectacole și a preferințelor publicului consumator de teatru care frecventează spectacolele Trupei Iosif Vulcan a TRM. Datele comunicate de dumneavoastră sunt confidențiale și anonime, urmând să fie prelucrate statistic în scopuri științifice. Acestea vor constitui un reper în realizarea producțiilor TRM pentru a veni cu o ofertă de spectacole care să răspundă nevoilor și preferințelor beneficiarului”, se spune în descrierea chestionarului.

Cei care vor completa acest chestionar pot câștiga afișul spectacolului preferat, cu semnăturile actorilor din distribuție. Se vor extrage 5 câștigători. Rezultatele sondajului vor fi publicate pe site-ul Teatrului Regina Maria până la începutul lunii iunie.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Mitru says:

  sa-si bage-n ruc afisul! daca dadeau bilete la spectacole sau abonamente era una, dar afisul e bataie de joc…. nu, mersi!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.