bihon.ro Web analytics

Cinci luni pentru documentația parcării de la Spitalul Județean

De Cristina Ghilea

Cinci luni pentru documentația parcării de la Spitalul Județean

Municipalitatea a semnat contractul de servicii de proiectare și expertiză geotehnică pentru parcarea etajată care va fi construită lângă Spitalul Județean.
Scris de Cristina Ghilea - Municipalitatea a semnat contractul de servicii de proiectare și expertiză geotehnică pentru parcarea etajată care va fi construită lângă Spitalul Județean.

Primăria a adjudecat către firma Tehnoproiect SRL contractul pentru expertiza geotehnică și realizarea Proiectului Tehnic al parcării etajate de la Spitalul Județean. Valoarea totală estimată a contractului a fost de 456.700 de lei, iar valoarea câștigătoare a ofertantului este de 410.000 de lei. Durata de execuție este de 150 de zile, transmite municipalitatea.

Clădirea parcării va fi amplasată în aliniamentul străzii Gheorghe Doja, spre vest de spital, la intersecția cu strada Salvării. „Prin intermediul acestei investiții, vor fi create 516 locuri de parcare, în cadrul unei construcții supraetajate cu regim de înălțime pe 5 niveluri (subsol, parter, două etaje și terasă). Aceasta a fost gândită în contextul geometriei terenului, fiind folosită panta drumului lateral în vederea realizării unui acces independent la fiecare nivel și optimizarea circulației. Intrarea și ieșirea din parcare la nivelul P0 se face din strada Gheorghe Doja, prin amenajarea a două benzi de circulație suplimentare. Parcarea va asigura cel puțin 6 locuri destinate persoanelor cu dizabilități și mai multe stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Proiectul va propune conectarea parcării printr-o pasarelă de clădirea ambulatoriului, ce urmează a fi extinsă, aflându-se momentan în stadiu de proiectare la faza PT”, informează Primăria.

Legată de spital

Obiectivul studiului de fezabilitate este și elaborarea studiului geotehnic aprofundat, datorită caracteristicilor geofizice speciale ale terenului. La finalizare, noua parcare va fi conectată cu Ambulatoriul extins al spitalului printr-un coridor de legătură. Totodată, parcarea va fi înglobată în sistemul unitar de monitorizare și de management al parcărilor din municipiul Oradea, aflat într-un permanent proces de upgradare din punctul de vedere al echipamentelor și al programelor folosite.

 

7 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. adi says:

  Era teren liber peste drum unde s-a facut blocul nou, dar in loc sa faca pe terenul liber , au preferat sa faca un bloc, ca le pica si lor ceva, ca apoi sa demolezi 3 case si sa distrugi afacerile si sursa de venit a celor cu case, ca sa faci noua parcare. Mai da mare vizionar e chelul nebun. Si acum primeste 45 mil de la guvern si in loc sa faca ceva pt oras , sa asflateze cele 300 de strazi ramase, el baga toti banii in cacatul de centura cu o banda intre Osorhei si Nojorid, care nu se justifica nici cum. Mare vizionar. Sau cele 45 de milioane in noi surse de incalzire, ca CETul e falimentar, noul Cet e faliment pt oras si pt noi, vom plati dublu incalzire si poate triplu in anii ce vin, dar facem centuri cu o banda unde nu trebuie.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  1.000 de localnici din Suplacu de Barcău cer înființarea unui post de jandarmi
  Lista cu cele 1.000 de semnături ale localnicilor a fost înmânată ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, de către parlamentarul Adrian Merka, din Grupul Minorităților Naționale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mai multe firme, mai mulți angajați în Bihor
  ITM Bihor a efectuat în 2021 3.597 de controale, aplicând 5.022 de sancţiuni contravenţionale, din care 467 amenzi şi 4.555 de avertismente.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CJ Bihor alocă 65% din buget - 115 milioane de euro - pentru investiții în 2022
  Consiliul Județean Bihor a anunțat joi proiectul pentru buget pe anul 2022. 3

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să cumpărați corpurile de iluminat perfecte

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CJ Bihor va selecta o companie aeriană care să opereze pentru Air Oradea
  Compania aeriană înființată de Consiliul Județean Bihor și Primăria Oradea ar urma să fie operațională din această primăvară. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sosesc tranșele 5 și 6 de tichete pentru bihorenii vaccinați cu schema completă
  13

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.