bihon.ro Web analytics

UPDATE! Circa 150 de persoane, în fața Colegiului Medicilor. Medicul Flavia Groșan este audiat

De JB&BIHON
Reactualizat la:

UPDATE! Circa 150 de persoane, în fața Colegiului Medicilor. Medicul Flavia Groșan este audiat

Reactualizat la:
Peste 100 de persoane s-au adunat luni după-masă, în fața Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susține pe dr.Flavia Groșan, care este audiată pentru declarații controversate legate de COVID. UPDATE! Dr. Flavia Groșan nu va fi sancționată. Ea va continua să-și trateze pacienții exact cum am făcut-o până acum.
Scris de JB&BIHON - Peste 100 de persoane s-au adunat luni după-masă, în fața Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susține pe dr.Flavia Groșan, care este audiată pentru declarații controversate legate de COVID. UPDATE! Dr. Flavia Groșan nu va fi sancționată. Ea va continua să-și trateze pacienții exact cum am făcut-o până acum.

UPDATE 3! După o oră de discuții la sediul Colegiului Medicilor Bihor, membrii Comisiei de Etică și Deontologie Medicală au ajuns la concluzia că dr. Flavia Groșan va continua să-și trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum.

Dr. Flavia Groșan, primele declarații după ce a fost audiată de Colegiul Medicilor Bihor

Președinta Colegiului Medicilor Bihor: Groșan nu primește nicio sancțiune

„Toate cazurile grave vor fi îndrumate spre spital unde există posibilitatea unor analize mai complexe și a unui tratament de suport. Medicația pe care o dă pacienților își are realmente rolul și locul ei. Valul de simpatie creat în jurul ei este dovada că tratamentele pe care le dă pacienților ei sunt bune. Pe de altă parte, am rugat-o să-și exprime neîncrederea în colegii ei din spitale și ne-a spus că nu există elemente de neîncredere legate de activitatea medicilor din spitale. În concluzia discuției, s-a decis că nu primește nicio sancțiune. Prin urmare, această autosesizare a Colegiului Medicilor Bihor s-a terminat astăzi, în acest punct fără ca doamna doctor Groșan să fie sancționată”, a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor.

Potrivit acesteia, dr. Groșan a fost audiată de membrii Colegiului pentru că ar fi încălcat articolele 10 și 22 din Codul de Deontologie Profesională din cauză că, în urma unor declarații în spațiul public, și-a denigrat colegii și pentru folosirea unor protocoale de tratament care nu au fost verificate de studii științifice.

 

„Nu a fost o anchetă, ci o discuție colegială, amiabilă, în care și-a exprimat dragostea și empatia față de pacienți. Știm că există o simpatie foarte mare în rândul persoanelor pe care le-a tratat. Nu avem niciun fel de reclamație la adresa sa care să întrunească condițiile unui malpraxis. Reclamația venită pe email de la colega noastră din București nu întrunește niciun fel de malpraxis”, a precizat dr. Carmen Pantiș.

La ieșirea de la audieri, cei aproximativ 150 de susținători ai doctoriței au rostit mesaje de încurajare și de simpatie. În mulțime s-a aflat și realizatorul tv Mihai Gâdea care a îmbrățișat-o și a asigurat-o de admirația și suștinerea sa.

UPDATE2! Flavia Groșan a ieșit de la audiere.

UPDATE! Groșan: Nu mi-e rușine de ce am făcut

Înainte de audierile de la Colegiul Medicilor Bihor, pneumologul dr. Flavia Groșan a declarat că nu îi este rușine de activitatea sa și că va fi alături de pacienți.

„Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a spus dr. Flavia Groşan, ieri, după ora 13:00, când a ajuns la Colegiul Medicilor Bihor. Ea a fost audiată pentru declarațiile făcute în spațiul public referitoare la protocoalele terapeutice din spitalele bihorene. A susținut pentru presa centrală că în spitale se fac greșeli enorme, iar protocoalele anti-Covid-19 din spitale duc la moartea pacienților.

În jurul Colegiului s-au adunat aproximativ 150 de susținători. Aceștia i-au oferit flori și au aplaudat-o când a sosit în fața instituției.

„Voi fi aici, voi fi lângă dumneavoastră, de fiecare dată”, a mai spus ea. Totodată, s-a declarat copleșită de valul de susținere.

Primii susținători ai doctoriței au sosit înainte de ora 13:00. Între aceștia s-a aflat și regizorul Horia Ballint, cel care a afirmat că în Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea pacienții sunt uciși cu „pastile roz”.

„Mă numesc Horia Ballint, îmi asum identitatea, am și proprietatea cuvintelor, știu ce vorbesc. Am venit să protestez împotriva dictaturii medicale, de tip Mengele, instaurată de către acești servitori ai Ocultei Mondiale și al OMS-ului, organizație care omoară oamenii. Am proprietatea cuvintelor și știu ce spun. Mama mea a murit din cauza acestui sistem medical, anul trecut, pe data de 1 iunie, netratată în spital, în timp ce spitalele stăteau goale, mama mea care era programată din luna decembrie, în luna martie pentru un tratament anual pe care îl făcea și care era absolut necesar, nu a putut fi internată și a murit cu zile. Nu am fost tratat de către doamna doctor, nu a sărit nici din prima clipă să o susțin, o susțin cu toată inima din momentul în care am auzit părerile altor medici, eu nefiind medic, printre care doamna doctor Monica Pop, în care am foarte multă încredere. Având încredere în părerile altor medici care știu mult mai multe decât mine sau decât acest individ numit Radu Tudor, care își permite să o facă nebună pe doamna doctor, fără să aibă cunoștințe medicale. Pe asta mă bazez”, a spus un alt participant.

„Am posibilitatea să apăr un om. De aceea prezența mea sper să o ajute. În privirea ei și în zâmbetul ei am văzut că e omenoasă. Nu o cunosc personal, nu am fost tratat de dânsa, și să sperăm că nu vom ajunge niciodată să fim tratați de dânsa. Este o nedreptate și îmi face impresia că se va pregăti să o îndepărteze de tratament. Țara asta pe toată lumea îndepărtează, important e să fii român. Zilnic mor 100 de oameni, nu se urmărește nimic, decât să moară oameni. Am avut trei sau patru colegi de facultate, din Timișoara care s-au îmbolnăvit de COVID și s-au vindecat. Din Oradea nu am avut apropiați care au fost bolnavi, cunoștințe am mai avut, dar prieteni nu”, a spus unul dintre participanții la protest.

„Protocolul pe care doamna doctor, Flavia Groșan, îl recomanda pacienților, este cel folosit în Belgia de medicii oficiali, protocolul oficial din Belgia, nu văd nici măcar de ce se face tevatură. În privința a ceea ce a spus președintele Colegiului Medicilor din România, că este chemată pentru a vedea anumite comentarii discutate despre alte tratamente și alte medicamente, asta rămâne de văzut, așteptăm să vedem cu adevărat ceea ce o întreabă. Părerea mea, este că a apărut acest caz și nu se mai vorbește despre spitale, despre lucrurile cu adevărat tragice din țară. Despre moartea domnului doctor Benedek Istvan, de la Târgu-Mureș , care s-a rugat de proprii lui studenți să nu-i dea anumite medicamente, i-au dat și peste noapte a murit. La fel despre cazul de la Sibiu, de la Reșita, de la Piatra Neamț, toate au dispărut din presă. Mi se pare că este un exercițiu de PR care încearcă să mușamalize problemele cu adevărat reale din țara noastră, unde pacienții stau pe holuri dezbrăcați, unde oamenii nu sunt tratați, unde toți medicii generaliști nu au primit protocoale adecvate, și încercăm să creem din nimic pur și simplu o mică distracție, o mică discuție, care nu-și are rostul”, a declarat Ramona Irina Tarța, care a transmis un mesaj de susținere pentru medicul Flavia Groșan și anume să nu se teamă.

„Mi-a murit cineva chiar drag, în spital și atunci când oamenii mor uciși de protocol, și când protocolul contează și oamenii nu, atunci e ceva grav. Le-am solicitat medicilor să oprească treaba asta, să demaște treaba asta. Le solicit domnului Arafat, domnului Rafila și domnului Iohannis să oprească treaba asta acum. Să oprească mascarada și nebunia. Vă rog să luați măsuri ca să se oprească nebunia, pentru că este un genocid. Mor oamenii în spitale cu zile. Pe lângă pensionari, la care nu vreți să le plătiți pensiile, e vorba și de tineri, care sunt victime colaterale. Ne mor bunicii, ne mor părinții. Vă rog să vă opriți. Protocolul e criminal, nu mai poate să meargă așa. Vă rog să vă opriți cu treaba asta”, a declarat un alt participant.

 

 

80 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Spalatura pe creier, interior-exterior, cu ceara va rog says:

  Mi se pare mie sau toti cam seama, asa din profil, cu Sosoaca?

  • Bihorean says:

   Spalatura de pe zaoie, tu semeni cu…. mi e scarba de tine. Mor oamenii cu zile si tu vi cu jigniri?

  • DIAVOLESCU says:

   BOGDAN PULEACOVSCHI, BA TARAN PALEAC CARE TRAIESTI DE ANI DE ZILE DIN POSTACEALA PENELENINISTA, si care conduci grupul de peneleprosi “hotii sintem noi”, am o intrebare:

   Spurcaciunile tale pe care le-a ** *** ** tot cu capul pe umeri?

  • Liviu Dragnea says:

   … ignora-l pe asta de mai sus. Revenind la Sosoacaaa, a venit si scarba asta? … astia cu sustinerea sunt cei spalati pe creier de Antena lui pisoi si Romania lui Ghita … ne meritam soarta

  • bonbon says:

   Ce graiesti Sosocaru? Faci parte din armata Soros Gheorghe?

  • Oradeanu says:

   Tu cu cine semeni? SPĂLĂTOARE! Cred că semeni cu tatătu, ăla cu coarne. Deși cred că ești opera Lui Dumnezeu, dar te-ai transformat într-un monstru dacă nu mai știi să gândești. Sper să nu existe mulți că,tine.

  • Xyoriginal says:

   Ce cretinoid ești.

  • ma ta says:

   Seamana cu coana ma ta, pros1ovane!😁😁😁

  • curios says:

   sincer pare destul de labila psihic, cat despre modul in care se chinuie sa se exprime sa nici nu vorbim…

 2. xxxxx says:

  Ce noroc ca nu au adus jandarmii sa le dea cu spray si cu bulanele asta e normalitatea lui Iohanis si gasca ,acest medic care a facut doar ce trebuia sa faca conform juramanatului depus, astazi a fost judecat ca sa zic asa de colegii ei care nici macar nu au cercetat daca terapia care o aplica dr Fabia Grosan e buna sau nu, sa vina ei cu niste argumente sa o judece
  Nu pentru ca acest medic a spus ca protocolul este gresit si nu o spune in calitate de mecanic auto ci de specialist pneumolog , de acea sustinerea de care are parte azi incet da sigur lumea isi revine medicii adevarati spun adevarul Suedia ,Danemarca ,Norvegia spun ca la ei nu mai este pandemie si nici nu a fost ca toate testele PCR sunt nesigure cu un procentaj ft mic si ca sunt impotriva vaccinarii populatiei

  • ivancea florin says:

   Cand Sosoaca va fi presedinte , Lasca va conduce noua Politie Cetateneasca, urmasa Garzii de Fier. Asta trebuie Romaniei, patrioti ca Simmion, Gadea, Sosoaca. Intoria se va repeta, vin anii 30 din nou. La urmatoarele alegeri luam 50% sau mai mult.

 3. DIAVOLESCU says:

  Ce zice propaganda sereista a homalaului Hellvig?
  “800000 de bolnavi de covid19 au fost vindecati in sistemul sanitar in timp ce doctorita “nebuna” Grosan a vindecat doar 1000 ( insulta vine de la schizopatul Cetepulea din leprozeria sereist – sorosista UM Digi24 ).

  Aveti dreptate homalailor sereisti! Dar hai sa facem un pic de “rotunjire si medie arimetica”.

  800000 impartiti la 40 judete rezulta 20000 de vindecati / judet ( cu aproximatie, muistilor ).
  Ma sereistilor de la CMB, lua-v-as creierii in mataringa, cine e mai valoros?
  Un judet cum e Bihor, cu sute de doctori, cu spitale si aparatura pe masura care “vindeca” pe zeci de milioane de euro catre BigPharma, 20000 de “bolnavi covid” sau o simpla femeie medic, haituita fara vina, care cu mijloace putine si pe suma infima, vindeca 1000 de bolnavi reali?

  FUTU-VA GURA MAMELOR VOASTRE DE SeRePeisti!!!

  • JuhaszEmil says:

   Tu in ambulator la 6 la camera de garda dupa 2 propozitii ai avea brancardierii cu carutul la usa.

   • DIAVOLESCU says:

    Ce bine stii locatia ba Puleacovschi care te dai agramat desi esti asa din nastere, pariez pe onoarea nereperata a lu nevasta-ta, ca aveai si chip in salon cu MalaMUTU si ARAHATU…

    • JuhaszEmil says:

     Da, normal ca o stiu bine, fiind acolo asistent de 23 de ani recunosc o tulburare schizo-afectiva de la o posta.
     Du-te la farmacie si cere Risperidona si Olanzapina pana nu ajungi la noi nevoluntar.

     • OieruEmildela6 says:

      Auzi mai criminalule OieruEmil, daca esti asistent nu poti sa dai sfaturi la medicamente. OieruPwlii.

   • OieruEmil says:

    Esti acole ca stii forte bine. OieruEmil

    • JuhaszEmil says:

     Asistentul administreaza tratamentul pacientului internat, nu medicul – ai macar habar cum functioneaza un spital?

     • deal; says:

      Nu are.El numai lua medicamentele ce ai dadea asistentul.(normal cele amintitre de tine mai sus)

 4. Adevarat says:

  “Mi-a murit cineva chiar drag, în spital și atunci când oamenii mor uciși de protocol, și când protocolul contează și oamenii nu, atunci e ceva grav. Le-am solicitat medicilor să oprească treaba asta, să demaște treaba asta. Le solicit domnului Arafat, domnului Rafila și domnului Iohannis să oprească treaba asta acum. Să oprească mascarada și nebunia. Vă rog să luați măsuri ca să se oprească nebunia, pentru că este un genocid. Mor oamenii în spitale cu zile. Pe lângă pensionari, la care nu vreți să le plătiți pensiile, e vorba și de tineri, care sunt victime colaterale. Ne mor bunicii, ne mor părinții. Vă rog să vă opriți. Protocolul e criminal, nu mai poate să meargă așa. Vă rog să vă opriți cu treaba asta”, a declarat un alt participant.”

  Foarte adevarat, foarte bine spus.

  Mersi!

 5. Andrei says:

  Doamna Flavia respect, nu va lăsați la ăștia, ati deranjat tare sistemul impus cu forta de ei,cum sa tratezi ieftin oamenii ,trebuie scump si sa aiba va finalitate moartea!!

 6. DIAVOLESCU says:

  Mergem la capitolul “decedati de Covid19”.

  Chiar daca cifra mortilor a fost umflata de citeva sute de ori, sa zicem prin absurd ca in Romania au murit 20000 de oameni din cauza Covid19.

  Pot fi acestia trecuti in sarcina doamnei doctor Grosan?
  NICI VORBA, PENTRU UN MOTIV FOARTE SIMPLU.
  Nu doamna doctor s-a ocupat la nivel NATIONAL de soarta acestor nefericiti.

  Au fost niste “specialisti” axati pe tratarea “bolii”, de fapt niste Criminali care au bagat in pamint zeci de mii de romani cu sanse la viata, cu nume neaos “romanesti”:

  CacatRafat, taiata imprejur la labii Mahler, Rahila, Streinu Cercel, Musta banatanul, Imbri si fatalaul sholdovean si imputit care face de rusine uniforma Armatei Romane, GHEORGHITA.

  De 1 an de zile de cind dureaza inselaciunea cu boala Covid, spurcatii in halate albe scrisi mai sus, comandati de impotentul handicapat mintal cotrocenist si de cuibul de gindaci PeneLeninisto – Userist – Sorosist
  ne-au omorit parintii, copiii, fratii si surorile, ne-au umilit intr-un hal fara de hal, ne-au distrus viata, dar bine-nteles vina / anatema a fost aruncata asupra medicului Grosan.

  Ma criminalilor psihopati, pentru voi si arderea pe rug e o pedeapsa prea blinda pentru ororile la care v-ati dedat!

  N-am sa fiu ca presedintele Putin care ii doreste sanatate dementului senilizat Biden, oh Nu!
  EU VA DORESC MOARTE INCEATA SI CHINUITOARE, UCIGASILOR!

  SI O SA V-O PRIMITI CIT DE CURIND!

 7. cetatean says:

  Orice ar fi dupa audiererea de azi doamna nu isi va mai putea practica meseria, a adus prejudicii “grave” celor de la Ministerul Sanatatii si Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, special domnului Arafat. Eu zic sa ii multumim pentru tot ce a facut si daca va mai putea face ceva acestei doamne doctor pentru tot. Oricum cei de la conducere nu o vor lasa sa mai practice o vor haitui pina se va lasa de medicina.
  Trist si pacat. Asta e o lectie pentru cei ce sunt impotriva ordinelor venite de la OMS.

 8. Mariana says:

  … “. Nu am fost tratat de către doamna doctor, nu a sărit nici din prima clipă să o susțin, o susțin cu toată inima din momentul în care am auzit părerile altor medici, eu nefiind medic, printre care doamna doctor Monica Pop, în care am foarte multă încredere.” … bai esti intreg la cap? Monica Pop, o vad si acum la TV, cum ca cei arsi nu trebuie scosi din tara, avem tot ce este nevoie pt a-i face bine. ….. pe urma s-a dovedit contrariul, cei care au fost dusi la alte sputale din afara au avut zile. D-na asta e nelipsita pe micul ecran, se pricepe la oftalmologie cica, se pricepe la ATI, interne, la tot, nu exista specialitate medicala unde sa nu emita opinii si retele … de toata jena. Ce-i mai place pe sticla!! …. o perioada dupa COLECTIV a stat deoparte, sa se mai uite din gafele facute … acu iar a aparut …. mi-e scarba

 9. CenzuraNU says:

  Peste 100 de persoane s-au adunat luni după-masă, în fața Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susține pe dr.Flavia Groșan, care este audiată pentru declarații controversate legate de COVID.

  Audiata pentru declaratii controversate legate de COVID?

  Adica ca pe vremuri, taci din gura ca vine PCR (nu testu) si Secu si esti terminat.

  Colegiului Medicilor Bihor cenzor oficial ?

  • Cosa Nostra says:

   Covid-19 e un proiect, care așa de bine a fost promovat că a devenit o sectă.
   În Covid19 trebuie să crezi.
   Dacă nu crezi, ești anihilat.
   Chiar și aici pe forum, dacă nu crezi în Covrig, sar pe tine doi trei postaci plătiți și încă doi, trei postaci spălați pe creier.

 10. Grigore says:

  De ce s-au investit miliarde de dolari în virus , în “vaccinuri” și în medicamente , ca să trateze un medic Covrigu’ cu 100 de lei ?
  Vă fi mazilită, la fel ca mulți alți medici din lume care nu au tratat după protocoale.

 11. Tudor says:

  Oamenii nebuni ,nu imi vine sa cred ce citesc de cateva zile ….exista covid nu exista fiecare crede ce vrea…..dar as intreba-o pe dr ”minune” cand un pacient cu covid cu tratam medicam acasa ajunge la saturatii fe 40 ce face?nu merge in spital ca il omoara ?!nu asteptam sa raspunda minunata la tel sa primim tratamentul minune si ne uitam la bolnav cum moare ca doar ati stiut cu stirile voastre sa speriati lumea ca in spital ii omoara si stau bietii de ei acasa si ajung intr un final cand nu mai pot la spital pe Ati si normal ca nu au sanse….doctorii din spital is de vina nu ei ca stau acasa pana nu mai pot…oameni cretini si fara minte!

  • Hudor says:

   cand un pacient cu covid cu tratam medicam acasa ajunge la saturatii fe 40 ce face

   Tudorel, cand meri si iei vaccinu si mori de aia ce zici baietasu mamii? Da esti cretin si fara minte. E adevarat.

  • Mitică says:

   Fecior; eu m-am tratat acasă și la temperatura de 40grade.nu am murit. Am intrat sub duș de apă rece. Și comprese iată că trăiesc și muncesc Lui Dumnezeu că am ajuns la 66 ani.

   • claudiu says:

    fecior mitica, la multi ani, la 40 de grade, asa cum ai scris, traiesc foarte multe comunitati umane, ca dumneata ai avut 40 grade temperatura este altceva, la temperatura respectiva te pui pe spate, spargi un ou pe frunte si imbuci ceva, nu postezi prostii, dupa masa mere si un dus

 12. Andrei says:

  Ar fi interesant de stiut cine face parte din aceasta comisie de etica. Nu de alta dar sa stim si noi cine sunt aceia cu cea mai ridicata etica medicala din judetul Bihor. Ce malpraxisuri au, acuzatii, condamnari, scandaluri universitare, spagi luate sau date, sponsorizari din partea pharmei, etc.

 13. Mitică says:

  VESTEA TRAZNET DE AZI; tineti-va bine ; doi maimuțoi a apărut la B1 tv . Ghioru zice că el vindecă covidul din priviri. PUNETI-L PE CHIORU PREȘEDINTE!nu va mai muri nimeni. Ce-a m-ai proastă emisiune Tv din Românica. Doi maimuțoi ,sau doi măgari e tot una. CINE SA GASIT SĂ RÂDĂ DE d-a doctor Groșan!

  • hurceanu says:

   Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, afirmă că după mediatizarea cazului doctoriţei Flavia Groşan, care a declarat că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi să convingă pacienţii de necesitatea administrării oxigenului, chiar dacă aceştia abia respiră.

   Atac coordonat?

  • claudiu says:

   mitica, traznetul, ca vestea vestita, nu a trecut fara sa te afecteze
   de ce ai vrea sa ne tinem?

 14. ivancea florin says:

  Sper sa ajunga Sosoaca presedinte, si Gadea prim ministru. Doar asa putem scapa

 15. dan13 says:

  Culmea ca de cand a aparut Grosan pe ecrane nu prea se mai arata corona-scepticii, dintr-o data toti cred in virus.
  Doamna Grosan este dovada ca mita si spaga functioneaza la nivel inalt nu la nivelul unui medic simplu dintr-un spital oarecare!!!

 16. Vaccin says:

  Colegiul Medicilor se ocupă de căcaturi.
  La fel și presa plătită.
  Între timp pulimea se înțeapă.
  Experimente pe oameni ???

  Profesorul Astărăstoae a vorbit  despre cum a fost realizat vaccinul împotriva noului coronavirus (COVID-19):
  “Vaccinul are un caracter de cercetare și de fundamentare pe subiect uman.
  Nimeni nu știe până în prezent care va fi rezultatul”, a explicat medicul.
  Tot interviul cu doctorul Astărăstoaie :

  https://m.activenews.ro/stiri/Prof.-Vasile-Astarastoae-Vaccinul-anti-COVID-a-fost-creat-printr-o-inginerie-genetica-pe-baza-de-ARN-mesager-care-e-o-noutate-in-domeniul-vaccinurilor.-Aceste-firme-nu-au-niciun-fel-de-experienta-in-vaccinuri.-Optimismul-asta-desantat-va-avea-efecte-163805?fbclid=IwAR1iiJFuyE4FE7HFufHBRVTbV4pCWqdNie1qIkrhUOAiHOdRNFocpMlambM

 17. dan12 says:

  Unde esti dani?
  Crapa fierea-n tine ca nu i-au luat dreptul de practica.

 18. JuhaszEmil says:

  Prostilor, de hipoxemie ati auzit? Saturatia sub 90% poate fi letala.
  Urcati la peste 5000 metri altitudine fara oxigen suplimentar sa vedeti ce se intampla.

  • EmilOier says:

   Auzi EmilOier, sunt saturat de prostiile tale 100%.
   Esti prost de bubui, habar nu ai despre ce e vorba si ce vorbesti.Lasa-ne

  • Oradean says:

   Astia-s prosti si la nivelul marii, nu e nevoie sa urce asa de sus! :))) N-ai cu cine, dar e bine sa-i combati, ca poate nu mai tampesc si pe altii cu ideile lor! Eu tot am convingerea ca nebunia, prostia si sucirea mintilor mai subrede, prin manipulare grosolana, ar trebui, daca nu sanctionata, macar ingradita cumva! Toti neterminatii si ineptii sunt formatori de opinie si-si dau cu pararea despre orice pe net! Rezultatul: o balacareala generala, din care nu se mai intelege nimic.

   • dan12 says:

    Ei, ce mai ‘treaba’ ai face tu potaie, daca ai avea un baston si-un chipiu! Se vede ca ai stofa.
    Pariez ca te-ai si descheia la veston.

    • Oradean says:

     Uite-asa, cu un astfel de comentariu, imi demonstrezi cata dreptate am! Neispravitule, confunzi libertatea de exprimare cu poluarea spatiului virtual cu injuraturile si ineptiile ale unora ca tine. Minciuna, injuratura, ineptia, incultura si mojicia trebuiesc taxate, nu promovate si ocrotite, in numele libertatii de exprimare! Apropo: cu “potaie” poti s-o alinti in continuare pe scumpa ta mamica, care nu te-a invatat ca nu este frumos sa vorbesti urat cu altii!

     • dan12 says:

      Nu mai caut si in alte locuri, doar mai sus:
      – “prosti si la nivelul marii”
      – “e bine sa-i combati, ca poate nu mai tampesc”
      – “nebunia, prostia si sucirea mintilor”
      – “neterminatii si ineptii”
      ASTA e libertatea ta de exprimare, potaie? si probabil face parte din ‘curatenia’ spatiului virtual, pe care inept ti-o arogi? potaie
      Dublul standard – primul simptom prin care recunosti stofa de securist decervelat.

 19. DrPalcutIoan says:

  ieu sint medicsi nu vad an aceasta sitoatie nimic special dãnsâ as-i face doar datoria.

 20. Corb says:

  Corb la corb nu scoate ochii

 21. Ionel says:

  Ce mutra aroganta baga nesimtita

 22. dan12 says:

  dan12 …..te roade tare. Ha??? Ti-ai gasit cui sa te plangi, Bihon-ului :))). Vezi ca Grosan face orice pt niste “consultatii“ (daca ma intelegi ce vreau sa zic), pt ca a ramas in paguba de bani dupa spaga platita la camera medicilor :)))

  • dan12 says:

   – Pe tine ar trebui sa te doara – in prostia ta securista / securistoida esti atat de jos incat nici identitate nu mai poti sa-ti dai.
   Esti ca virusii, fara adn, ii clonezi pe altii (mda, pe care in secret ii admiri, ai vrea sa fii ca ei dar n-ai gameti)
   – Ieri am vorbit cu un vecin, a fost in ianuarie la Grosan, a fost f multumit si a platit 30 de lei consultatia. Mai sunt si doctori cu caracter, ceea ce o licheluta ca tine nu-si poate imagina.

   • dan12 = pupincuristul prostiei says:

    Du-te si tu la Grosan sa te “consulte“ si pe tine. Apoi alege-o pe Sosoaca in timp ce te uiti la Antena 3 si stai si te plangi pe bihon de cat de urata iti este viata prin Romania.
    Eu intre timp plec din tara atotstiutorilor-inculti. Romania esueaza din cauza celor ca tine care sustin prostia si se mai si lauda cu ea!

    Hai Pa!!!

    • dan12 says:

     – Merg oricand la un doctor al carui principiu e ca nu trebuie sa ajung in spital.
     – Nu ma plang pe bihon – combat potaile neo-marxiste, constiente sau nu.
     – Nici o paguba ca pleci, la identitatea ta proteica banuiesc ca esti implicat in clonari de carduri, santaj pe facebook si chiar ‘pickpocket-ing’. O javra mai putin.

 23. Anonimul says:

  Postari filozofice, mai toate comentarii de rezisti usr-isti, hateri fara pic de empatie, care ar fi in stare sa-si omoare si proprii parinti. Vezi consiliera de la primaria Timisoara, dusa rau cu caputul si ca ea sunt multi.
  Respect d-nei doctor Grosan.

  • dan12 says:

   E cumplit. Mai ales ca s-a confesat ca e un program de partid, general.
   Modelul e cel komsomolist sau tinerii lui mao. Tinerii fanatizati erau cei mai buni la politie politica, de o ferocitate emblematica.
   Daca mai trebuia vreo dovada ca acesti imbecili tin de ne-marxism acum o avem din plin.

   • dan12 says:

    hmmm….interesant ca nici google translate nu reuseste sa-ti traduca textul. Ai sarit peste cateva clase elementare, de aici se deduce si nivelul tau de idiotenie.

    • dan12 says:

     Da tampitelule, e nevoie de ceva mai mult decat ‘cultura google’ ca sa-l intelegi.
     Incearca si cu niste carti, vezi numai sa nu le tii invers. Si la primele dureri de cap nu forta – te poti alege cu leziuni cerebrale ireversibile.

 24. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.