bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă - ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Reactualizat la:

Comunicat de presă - ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Reactualizat la:
SC AGENT MIXT CONSTRUCTII SRL, cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Bld. Stefan cel Mare, nr. 136, bloc B29, ap. 4, Judet Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 22.05.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.03.2019, proiectul „DEZVOLTAREA AGENT MIXT CONSTRUCTII SRL IN ACTIVITATILE DE PREGATIRE A TERENULUI”, cod SMIS 108341, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2154 / 22.05.2018.
Scris de Demian - SC AGENT MIXT CONSTRUCTII SRL, cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Bld. Stefan cel Mare, nr. 136, bloc B29, ap. 4, Judet Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 22.05.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.03.2019, proiectul „DEZVOLTAREA AGENT MIXT CONSTRUCTII SRL IN ACTIVITATILE DE PREGATIRE A TERENULUI”, cod SMIS 108341, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2154 / 22.05.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.429.109,08 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 894.460,00 lei din care valoare eligibila nerambursabila din FEDR este 760.291,00 lei iar valoare eligibila nerambursabila din bugetul national este 134.169,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi si moderne.
Rezultatele proiectului sunt: achizitionarea unui buldozer.
Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest este: crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie a societatii, reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca precum si sa automatizeze principalele procese tehnologice care sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: Marina NICA
Funcţie: Administrator
Tel. 0722 234 070, e-mail: agentmixcons@gmail.com

agent mixt

Advertorial! Hb: 125690

agent mixt2

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  STROPI își face prieteni noi
  ABA Crişuri este prezentă în COMUNITECA cu ateliere de protecția resurselor de apă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutor pentru combustibil
  Peste 17.000 de fermieri primesc ajutor de la stat pentru combustibilul folosit în 2019, a anunțat Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA).

  BIHON Sport local

  CSC Sânmartin a pierdut duelul cu bihorenii de la Fuzesgyarmat
  Formația bihoreană de Liga a III-a, CSC Sânmartin, a pierdut meciul de pregătire susținut în Ungaria, pe terenul echipei Fuzesgyarmat, lider în Liga a III-a, Seria Est.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Nouă”, de la byron
  Formaţia byron a lansat sâmbătă seara, la Oradea, cel mai nou album, „Nouă”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sinucidere șocantă: un orădean a fost decapitat de un tren la Timișoara
  Incidentul șocant s-a petrecut sâmbătă după-amiaza în Gara de Nord din Timișoara. Orădeanul Cosmin Bele s-a sinucis după ce a postat un mesaj de adio: „PUIUKA MEA, acum chiar vin la TINE".

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cererea Unică de Plată se depune în perioada 2 martie – 15 mai
  În perioada 2 martie – 15 mai 2020 la Centrul Judeţean şi la Centrele locale ale APIA Bihor se vor depune Cererile Unice de Plată în cadrul Campaniei 2020.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.