bihon.ro Web analytics

Concurs pentru patru posturi, la Jandarmi

Concurs pentru patru posturi, la Jandarmi

<p>FOTO: IJJ Bihor</p>
Jandarmeria Bihor anunță că organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante prin încadrare directă.
Scris de farcas - Jandarmeria Bihor anunță că organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante prin încadrare directă.

Astfel, se caută ofiţer specialist II Auto, Serviciul Logistic, condițiile conform fişei postului fiind: pregătirea necesară ocupantului postului (studii universitare de licenţă – ciclul I Bologna sau studii universitare de lungă durată cu licenţă, în domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti, ramura de ştiinţă Ingineria transporturilor, domeniul de studii Ingineria autovehiculelor şi Ingineria transporturilor, specializările: Construcţii de autovehicule; Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule; Autovehicule rutiere; Echipamente şi sisteme de comandă şi control pentru autovehicule; Blindate, automobile şi tractoare).

Candidaţii care solicită înscrierea la concurs pot depune cererea de înscriere până joi, 15 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 12 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al doilea post vacant este de subofiţer tehnic principal, Tehnologia informaţiei, condițiile fiind: studii medii militare sau civile, cu diplomă de bacalaureat, dar și pregătire de specialitate, profil electronică sau informatică. Candidaţii care solicită înscrierea la concurs pot depune cererea de înscriere până la data de 16 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 11 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al treilea post scos la concurs este de subofiţer tehnic principal în Comunicaţii, condițiile fiind: studii medii militare sau civile, cu diplomă de bacalaureat și pregătire de specialitate, profil electronică, telecomunicaţii, electrotehnică, informatică. Cei care doresc pot depune cererea de înscriere până la data de 16 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 13 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al patrulea post este de subofiţer administrativ principal, în domeniul Financiar, condițiile fiind: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, iar ca pregătire de specialitate, cel puţin studii postliceale sau cursuri de specializare / perfecţionare / alte cursuri, în domeniul economic, numai dacă pregătirea de bază nu are profil economic. Doritorii pot depune cererea de înscriere până la data de 26 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 18 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Și alte condiții

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic, să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi, să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani și să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 09.12.2021 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  52 de școli și grădinițe din Bihor, în online
  Un număr de 52 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor vor fi nevoite să rămână în online, deoarece funcționează în localități în care rata de infectare este peste trei la mie, iar rata de vaccinare a personalului este sub 60%.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Ultima etapă din 2021 în Liga 3: CAO și Lotus Băile Felix joacă în deplasare
  Etapa a 15-a din eșalonul trei încheie sâmbătă sezonul de toamnă-iarnă. În Seria 10 singura echipă bihoreană care evoluează pe teren propriu este Luceafărul Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sâmbătă, o nouă acțiune de colectare a DEEE
  Municipalitatea orădeană va organiza sâmbătă, 04 decembrie, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.