bihon.ro Web analytics

Concursul fotoreporterilor, ediţia a VII-a

Concursul fotoreporterilor, ediţia a VII-a

Ştefan Tóth István va înmâna şi în acest an cupe şi medalii fotoreporterilor
Începe un nou Concurs internațional al fotoreporterilor din Euroregiunea Bihor – Hajdú – Bihar.
Începe un nou Concurs internațional al fotoreporterilor din Euroregiunea Bihor – Hajdú – Bihar.

Ediția a VII-a a Concursului internațional al Fotoreporterilor din Euroregiunea Bihor – Hajdú Bihar, dotat cu cupe și medalii, din cadrul ediției a X-a Festivalului Internațional de Fotografie ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” este organizat de Asociația Internațională „Euro Foto Art” în parteneriat cu Casa „Partium” din Debrecen, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP), recunoscută de UNESCO. Expoziția internațională realizată în urma acestui concurs va fi vernisată în acest an atât în Oradea cât şi în Debrețin.

La concurs pot participa fotoreporteri, ziariști și colaboratori ai mass mediei tipărite și electronice din județele Bihor și Hajdú – Bihar din Ungaria cu câte 10 imagini de fotoreportaj/autor, realizate pe parcursul anului 2021 în cele două județe. Fiecare imagine trebuie însoțită de un text de maximum două rânduri (100 semne), care să facă referire la denumirea evenimentului, locul și data când a fost fotografiat. Imaginile vor fi trimise împreună cu Borderoul de participare, care va purta și semnătura de confirmare a originalității creației. Datorită sprijinul primit din partea S.C. Summit Agro” SRL București și a Casei „Partium” din Debrețin, participarea la concurs a fotoreporterilor din cele două orașe este gratuită.

Imaginile vor fi trimise, în vederea jurizării, prin e-mail pe adresa: eurofotoart@gmail.com în format JPG (compresie medie), la rezoluţia de 96 dpi, RGB, mărimea fişierului trebuie să depăşească 1Mb, cu latura mare minim 3000 de pixeli.

Un juriu format din criticul de artă dr. Ramona Novicov, Stanik István – expert media din Debreţin și preşedintele juriului, artistul fotograf Ștefan Tóth Istvan AFIAP, EFIAP președintele Asociației „Euro Foto Art”, vor stabili în baza criterilor de apreciere a fotografiei de reportaj imaginile acceptate. Cele mai reușite colecții vor fi expuse în cadrul unei expoziții reprezentative, iar cele mai valoroase vor fi premiate cu cupe și medalii „Carol Pop de Szathmári”. Utimul termen de predare a imaginilor este data de 26 ianuarie 2022. Jurizarea va avea loc în 29 ianuarie 2022, iar rezulatele jurizării vor fi anunțate în data de 31 ianuarie 2022.

Ceremonia înmânării premiilor și vernisajul expoziției internaționale vor avea loc sâmbătă, 5 februarie 2022, ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art”, Centru Expozițional FIAP Oradea – România din cadrul Muzeului Orașului Oradea secţie a Muzeului „Țării Crișurilor” – Complex Muzeal. Evenimentul va fi transmis online pe pagina de Facebook a Asociației „Euro Foto Art”. La vernisaj vor fi invitați fotoreporterii participanți la concurs din cele două orașe Oradea și Debrețin, respectiv redactorii șefi ai mass-mediei celor două orașe înfrățite.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  „Duș rece” neașteptat: CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a pierdut cu 68-82 meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate
  Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mihăilă: „Ministerul Sănătății are un acord cadru pentru teste cu Comisia Europeană, dar nu îl folosește”
  Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că ministerul ar putea comanda teste pentru elevi, printr-un acord cadru semnat cu Comisia Europeană. 5

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbatul care a amenințat un tânăr cu un pistol într-o intersecție din Oradea a fost arestat
  Polițiștii orădeni l-au reținut luni pe bărbatul care a amenințat cu un pistol de tip airsoft un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 6

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. Data 21.01.2022 - PL Alesd + Salonta - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Birta: vom propune în Consiliul local reducerea prețului la încălzire
  Ministerul Dezvoltării a alocat o primă tranșă din ajutorul pentru orașele care au termoficare pe gaz, în cuantum total de peste 41,9 milioane lei. 7

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.