bihon.ro Web analytics

Conferinţa de lansare a proiectului „Antreprenor pentru viitor”

Reactualizat la:

Conferinţa de lansare a proiectului „Antreprenor pentru viitor”

Reactualizat la:
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu SC Corporactive Consulting SRL, vă invită să participaţi la Conferinţa de lansare a proiectului “Antreprenor pentru viitor” care se va desfăşura în data de 24 iulie 2019, începând cu ora 10.00 la Biblioteca Universităţii din Oradea.
Scris de Demian - Universitatea din Oradea, în parteneriat cu SC Corporactive Consulting SRL, vă invită să participaţi la Conferinţa de lansare a proiectului “Antreprenor pentru viitor” care se va desfăşura în data de 24 iulie 2019, începând cu ora 10.00 la Biblioteca Universităţii din Oradea.

Conferinţa de lansare a proiectului „Antreprenor pentru viitor”, are ca scop diseminarea in-formaţiilor referitoare la activităţile proiectului, se va prezenta pagina web a proiectului, plat-forma virtuală a proiectului şi platformele media care vor fi utilizate pentru informare şi publi-citate în cadrul proiectului şi se va organiza o conferinţă de presă.

Conferinţa de lansare a proiectului şi conferinţa de presă, se vor desfăşura la Biblioteca Uni-versităţii din Oradea, Str. Universitaţii, nr. 1, Oradea, în data de 24 iulie 2019, începând cu ora 10.00. La acest eveniment va participa întreaga echipă de proiect de la nivelul celor 2 parte-neri, experţi, invitaţi, mass-media.

Scopul/Obiectivul general al proiectului este creşterea numărului de studenţi ai Universităţii din Oradea prin stimularea participării studenţilor la programe de studii de licenţă, în special a celor din categorii vulnerabile și prin creşterea atractivităţii ofertelor educaţionale, în special în ceea ce priveşte antreprenoriatul, corelat cu îmbunătăţirea competenţelor cadrelor didac-tice.

În cei doi ani de implementare proiectul îşi propune selecţia şi instruirea unui grup ţintă total de 634 de persoane din care: 100 elevi înmatriculaţi în învăţământul preuniversitar (nivel liceal) din judeţul Bihor, 450 studenţi ai Universităţii din Oradea înmatriculaţi într-un program de studii de licenţă non-economic, precum şi 84 cadre didactice din învăţământul superior, angajaţi ai Universităţii din Oradea.

Activitățile principale ale proiectului sunt:

1. Managementul şi implementarea proiectului,

2. Informare şi publicitate,

3. Selecţie şi monitorizare grup ţintă,

4. Pregătirea suporturilor de curs din proiect și a dezvoltării ofertelor educaţionale particularizate pe domenii de studiu – competențe antreprenoriale pentru non-economişti, coaching pentru carieră, abilități de viață,

5. Asigurarea unor pachete integrate de servicii de sprijin pentru elevi şi studenţi, în special pentru cei care provin din grupuri vulnerabile, în vederea creşterii ratei de acces şi participare la programele de licenţă ale Universităţii din Oradea,

6. Îmbunătăţirea nivelului de competenţe ale personalului didactic al Universităţii din Oradea,

7. Program de învăţare antreprenorială pentru studenţi în legătură cu domeniul de studii cu o componentă practică,

8. Program de formare de competențe transversale pentru studenţi personalizat – Coaching pentru carieră şi Abilităţi pentru viaţă.

Beneficiar: Universitatea din Oradea

Partener: Corporactive Consulting SRL

Valoare totală eligibilă: 7.282.442,22 lei, din care:

– Finanțare nerambursabilă: 7.114.153,50 lei (97,69% din valoarea totală eligibilă), din care: Valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR/FC/FSE/ILMT: 6.158.002,73 lei; Valoare eligibilă nerambursabilă din Bugetul național: 956.150,77 lei

– Cofinanțare beneficiar: 168.288,72 lei

Durata de derulare a proiectului: 2 ani

Perioada de implementare: 24.05.2019 – 23.05.2021

Cod proiect MySMIS: 124167

Cod apel: POCU/379/6/21/Operaţiune compozită OS. 6.7, 6.9, 6.10

Componenta 1: 379 Bursa Student Antreprenor – Măsură activă pentru creşterea paricipării studenţilor din categorii vulnerabile la programe de studii de licenţă – Regiuni mai putin dez-voltate; Axa Prioritară: Educaţie şi competenţe

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Contact: Manager de proiect – Conf.univ.dr. CĂUȘ Vasile Aurel, Universitatea din Oradea, Str. Universităţii nr. 1, tel. Secretar proiect 0259.408.288, https://antrev.uoradea.ro.

Advertorial!

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări. Vezi motivul
  O mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto aparținând Serviciul de Parcări din cadrul Primăriei Oradea a stârnit numeroase reacții. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
  În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
  Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1

  Mapamond

  Dezastru în Turcia: Inflaţia a ajuns la 80%
  Inflaţia din Turcia a ajuns la aproape 80%, în timp ce analiştii au avertizat că ţara riscă să fie prinsă într-o spirală de creştere a preţurilor şi salariilor. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.