bihon.ro Web analytics

Conferința doctoranzilor în Științe Sociale, online

De Crina Dobocan

Conferința doctoranzilor în Științe Sociale, online

Reactualizat la:
Manifestarea oferă posibilitatea de a împărtăși rezultatele cercetărilor proprii și de le a descoperi pe cele din domeniul social.
Scris de Crina Dobocan - Manifestarea oferă posibilitatea de a împărtăși rezultatele cercetărilor proprii și de le a descoperi pe cele din domeniul social.

Școala Doctorală de Sociologie, Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea pregătește, online, Conferința Națională a Doctoranzilor și Post-Doctoranzilor în Științe Sociale. Manifestarea este planificată pentru zilele de 4 și 5 iunie 2020.

„Conferința oferă doctoranzilor și post-doctoranzilor din domeniul științelor sociale oportunitatea de a împărtăși rezultatele cercetărilor proprii și posibilitatea de a descoperi cercetările colegilor din domeniu”, a anunțat Adrian Hatos, directorul Școlii Doctorale de Sociologie din Oradea.

Pe platform Zoom, în prima zi a conferinței, vor avea loc workshop-uri, iar în a doua zi se va desfășura prezentarea lucrărilor doctoranzilor și post-doctoranzilor.

Organizatorii au dat startul înscrierilor. Termenul limită pentru înscrieri este 31 mai 2020. Doritorii trebuie să acceseze linkul https://sites.google.com/view/conferintasds2020, pentru a completa formularul de înscriere.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Crește taxa de depunere a gunoiului pe haldă
  Din această lună, se majorează tarifele de depunere a gunoiului pe halda ecologică gestionată de Eco Bihor, în funcție de inflația din ultima perioadă. 2

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea nu se va prezenta la baraj
  După cum se știe, echipa de handbal masculin CSM Oradea și-a câștigat dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga Națională.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Persoanele asimptomatice care au COVID-19 nu-i pot infecta pe cei din jur - studiu
  Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod galben în Bihor: grindină și descărcări electrice
  Administrația Națională de Meteorologie a emis în cursul zilei de luni mai multe avertizări meteo pentru județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  44 de arbori tăiați pentru pista de biciclete, lângă Cartierul Europa
  O pistă de biciclete urmează să fie amenajajată pe strada Universității, de-a lungul Cartierului Europa, cale de acces spre Piața 100. 9

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii din România vor avea transport gratuit
  Executivul a aprobat hotărârea care prevede că elevii vor beneficia în mod gratuit de transport în orice perioadă anului, iar cei care fac naveta naveta între localitatea de domiciliu și cea unde sunt școlarizați vor avea asigurat transport gratuit pe toată perioada anului școlar. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.