bihon.ro Web analytics

Dar pentru copiii abandonați

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Dar pentru copiii abandonați

Casa are nevoie de susținere Foto: Filantropia Oradea
Reactualizat la:
Asociația Filantropia face un apel pentru cei care doresc să suțină proiectul „Casa din Oșorhei”, destinată copiilor abandonați. Cu sprijinul oamenilor de bine, Casa din Oșorhei se înalță văzânt cu ochii și a progresat în cele două luni, de când a fost început șantierul.
Scris de Crina Dobocan - Asociația Filantropia face un apel pentru cei care doresc să suțină proiectul „Casa din Oșorhei”, destinată copiilor abandonați. Cu sprijinul oamenilor de bine, Casa din Oșorhei se înalță văzânt cu ochii și a progresat în cele două luni, de când a fost început șantierul.

Asociația Filantropia vă cere sprijinul, mai mic sau mai mare, pentru a putea finaliza, în luna iunie, finisajele de interior și exterior.

Proiectul își propune să aducă afecțiune, educație, protecție, îngrijire și speranță pentru 60 de copii abandonați și internați în Centrul de Plasament nr. 2, cu scopul de a preveni marginalizarea socială (abandon școlar, cerșetorie, vagabondaj, dependență de sprijinul comunitar, delicvență juvenilă, prostituție etc.) și de a-i sprijini în dezvoltarea lor socio-psiho-emoțională.

„Avem nevoie de sprijinul tău în continuare și astfel, noul cămin va oferi cât de curând, căldură, educație, afecțiune și speranţă, copiilor abandonaţi. Donațiile mici sau mari, în bani sau materiale de construcții, sponsorizările din impozitul datorat statului, sunt vitale pentru a putea continua acest proiect”, a spus preotul Laurențiu Lazăr, președintele Asociației „Filantropia” din Oradea.

Cei care doresc să facă donații pot afla mai multe detalii pe site-ul asociației – www.filantropiaoradea.ro , la secțiunea donează.

De asemenea, se pot dona câte 2 euro/lună, trimitând textul ARIPI la SMS 8844, ori în contul de proiect: RO11RNCB0032110205020008, deschis pe numele Asociației Filantropia Oradea, CUI: 25661911.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  OTL SA reintroduce cursele Oradea - Biharkeresztes
  Concucerea OTL SA transmite că de marți, 2 iunie, reia cursa regulată transfrontalieră.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Oradea, capitala art nouveau devine capitala bijuteriei
  Creatori de bijuterii din 25 de țări, de pe 3 continente ne vor încânta privirea cu bijuterii unicat create manual.

  BIHON CAO

  Spălări de magistrale: se întrerupe furnizarea apei potabile
  SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de marţi spre miercuri 02.06.2020 / 03.06.2020 şi miercuri spre joi 03.06.2020 / 04.06.2020, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tratamentul obezitatii -- chirurgia bariatrica ultramoderna
  Suntem in plina pandemie cu COVID-19. Este cunoscut faptul ca majoritatea celor care au pierdut lupta cu coronavirus au avut ca principala comorbiditate obezitatea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un TIR a rămas suspendat pe podul de la Groși
  Un camion încărcat cu pufuleți a rămas suspendat pe marginea unui pod din localitatea bihoreană Groși. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bolojan cere părerea despre viitorul stadion: 14-15.000 de locuri, fără pistă de alergat și cu parcare subterană
  Primarul Ilie Bolojan s-a deplasat la Târgu Jiu pentru a vedea care sunt costurile de întreținere ale unui stadion nou. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.