bihon.ro Web analytics

De precampanie: Bolojan și Cseke bat palma pe Arena sportivă

De Cristina Ghilea

De precampanie: Bolojan și Cseke bat palma pe Arena sportivă

Reactualizat la:
UDMR și PNL au trimis, de pe adresele de email ale formațiunilor județene, același comunicat, prin care anunță că hubul sportiv le-a adus împreună.
Scris de Cristina Ghilea - UDMR și PNL au trimis, de pe adresele de email ale formațiunilor județene, același comunicat, prin care anunță că hubul sportiv le-a adus împreună.

Adversari vreme de patru ani, în Consiliul Județean, udemeriștii și peneliștii își dau, acum, mâna, peste județ, pentru susținerea comună a proiectului noii săli polivalente. Acesta are nevoie de majorități de două treimi în Consiliul local și în Consiliul Județean.

„Organizațiile județene ale Partidului Național Liberal și Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, filialele Bihor, au convenit să susțină realizarea în municipiul Oradea a unui hub sportiv, care să asigure orădenilor spații sportive la standarde internaționale și zone de recreere de bună calitate”, începe comunicatul.

E vorba de amenajarea terenului delimitat de străzile Traian Blajovici – Octavian Goga – Universității și Făgărașului, unde ar urma să fie construit stadion de fotbal, să fie reabilitat stadionul Tineretului și pista de atletism la standarde internaționale, să fie construite noi săli de sport și un bazin de înot didactic pentru Liceul Sportiv, și să fie realizate noi terenuri de sport în zonă, toate acestea urmând să fie încadrate de o zonă verde.

Concret…

Primul pas ar fi că grupurile de consilieri municipali și județeni UDMR și PNL vor susține adoptarea proiectelor de hotărâri care să rezolve problemele legate de situația juridică a terenurilor necesare proiectului.
În a doua etapă, grupurile de consilieri vor susține adoptarea hotărârilor privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și asigurarea finanțărilor necesare realizării investițiilor.

Prin toate mijloacele

„Vom susține prin toate mijloacele și pe toate nivelele de decizie realizarea acestui proiect, pentru că aduce orădenilor și bihorenilor o infrastructură modernă, necesară unui oraș cu tradiții însemnate în domeniul sportului. UDMR va acorda vot de susținere acestui proiect, a cărui implementare privește următorii 3-4 ani. Înțelegerea celor două formațiuni politice este spre binele comunității bihorene și va asigura succesul dezideratului propus”, a declarat Cseke Attila, președintele UDMR Bihor.

„Alături de realizarea noii săli de sport, noile investiții ce urmează să fie realizate vor asigura o calitate a vieții mai bună pentru orădeni. Rezolvarea problemelor juridice presupunea un vot de două treimi, atât în Consiliul Județean cât și în Consiliul Municipal, iar această înțelegere asigură aceste voturi. Parcurgând și următorii pași, în 3-4 ani de zile hub-ul sportiv va deveni realitate. Mulțumesc tuturor celor care susțin proiectele importante ale orașului Oradea și ale județului Bihor”, transmite Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor.

Super-complex sportiv în Oradea, cu stadioane, bazin și săli noi

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. gabriel says:

  Oare ce le-a dat in schimb Bolo? Numele sigur va fi unguresc, ca si culorile arenei. Apropo ce e cu debaterea cu cate locuri va avea, a tinut cont Bolojan de ce spune lumea?

 2. Mapamond

  Numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru un câine adoptat, obscen în România
  Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru, imediat după căsătorie dar nu au dezvăluit până acum numele acestuia. Termenul reprezintă moneda oficială a statului Botswana.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lidia Popa: Palatul Poștelor reabilitat cu 4,3 milioane euro
  Clădirea este monument istoric și a fost construită în stil ecletic între anii 1894-1909. 1

  BIHON Sport local

  Eșec drastic pentru CAO. Orădenii mai pot spera doar la locul 2
  Echipa orădeană a pierdut cu 1-3 duelul cu CSM Satu Mare și mai poate spera doar la locul 2, promovabil în anumite condiții. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polaris, scoasă din jocul salubrității orădene
  RER Vest SA a rămas unic ofertant în licitația pentru contractul multianual, scos la mezat de Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Klaus Iohannis: Școala începe pe 14 septembrie. Restricții aplicate după trei scenarii
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat scenariile după care vor fi aplicate restricții în noul an școlar, care va începe pe 14 septembrie. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacian Palladi, reacție la scenariile Președintelui: „Decizia ultimă trebuie a fi recunoscută ca aparținând părinților și nicidecum statului”
  Membru al Consiliului Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din Oradea, profesor asociat al Universității ”Emanuel” din Oradea, profesor la școala lui Mihai Neamțu, alături de nume sonore precum Cătălin Avramescu, Dacian Palladi a oferit multă vreme consultanță de orientare în carieră pentru elevi.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.