bihon.ro Web analytics

De ziua lor, în avans

De Otilia Șandor
Reactualizat la:

De ziua lor, în avans

Reactualizat la:
În avans cu două zile de Ziua Pompierilor Români, celebrată anual la 13 septembrie, un ofiţer şi nouă subofiţeri de la ISU Bihor, care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad,
Scris de Otilia Șandor - În avans cu două zile de Ziua Pompierilor Români, celebrată anual la 13 septembrie, un ofiţer şi nouă subofiţeri de la ISU Bihor, care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad,

Alți 48 de pompieri bihoreni au fost recompensați cu Plachete de Onoare în semn de apreciere. Pompierii militari de la Ştei și de la Beiuş au venit vineri la Oradea și, împreună cu colegii de la Detașamentul 2 Oradea, toți aflați în tura liberă, au donat sânge, acțiunea lor făcând parte din campania “Salvatorii donează pentru viață” organizată în perioada 7 -11 septembrie, la nivel național. Au fost și depuneri de coroane, la Grupul Statuar al Pompierilor Bihoreni, ca ceremonial de comemorare a eroilor din Dealu Spirii şi a tuturor pompierilor căzuţi la datorie de-a lungul timpului.

Mesajul premierului Ludovic Orban

Astăzi este Ziua Pompierilor din România, o zi dedicată bravilor apărători ai vieților și bunurilor puse în pericol de flăcări, calamități naturale, accidente sau alte situații de risc. Începând cu pompierii militari eroi căzuți în 1848 pe Dealul Spirii, în lupta cu oștile otomane, pentru a apăra populația și aspirațiile de libertate și progres care i-au însuflețit pe români în perioada pașoptistă, astăzi, peste decenii, ne amintim și le aducem un omagiu tuturor celor care au ajutat în multe alte momente de răscruce din istoria modernă a României. Le mulțumim și le prețuim curajul și pompierilor de astăzi, a căror misiune implică în aceeași măsură riscuri și situații dificile, în fața cărora nu se lasă însă copleșiți. Munca lor este de cele mai multe ori o adevărată luptă contracronometru pentru viața unor concetățeni ai noștri aflați în situații dificile și ne bucurăm pentru fiecare misiune de salvare care se încheie cu succes. Vă mulțumim, dragi pompieri, tuturor celor din structurile de protecție civilă și din inspectoratele pentru situații de urgență, pentru dăruirea cu care vă puneți în slujba cetățenilor și pentru viețile salvate. De asemenea, vă felicit pentru sprijinul pe care l-ați asigurat de la declanșarea crizei sanitare pentru transportul persoanelor infectate sau suspecte de COVID-19 și în cadrul unor misiuni de management al centrelor de carantinare, transport de materiale și echipamente de protecție și operațiuni de decontaminare. La mulți ani și succes în toate misiunile dumneavoastră!”, a transmis premierul Ludovic Orban.

Echipament unic în România, în dotarea ISU Bihor. Poate stoca și capacita până la 7 tone de apă

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  REZULTATE PARȚIALE ÎN ORADEA: PNL ARE DOUĂ TREIMI DIN VOTURI
  După centralizarea voturilor în 15 din cele 145 de secții de votare din Oradea, PNL are 67% din voturile valabil exprimate pentru votul politic la Consiliul Local Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primele rezultate în județul Bihor: se știu primarii din Aleșd, Beiuș, Ștei
  La aproximativ două ore după închiderea urnelor de votare se cunosc primele rezultate ale alegerilor din județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alianța USR-PLUS Bihor: Capitala e a noastră!
  Liderii Alianței USR-PLUS Bihor s-au reunit la sediul USR din strada Vasile Alecsandri nr. 2 în așteptarea primelor rezultate, imediat după închiderea urnelor de vot.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Reacții la cald la închiderea urnelor: aplauze la PNL și alianța USR - PLUS, atmosferă de înmormântare la PSD
  Liderii partidelor PNL, PSD și USR-PLUS au așteptat cu sufletul la gură închiderea urnelor și afișarea primelor rezultate exit-poll.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ioan Mang acuză nereguli în județ. Liderul PSD a ajuns cu întârziere din cauza semafoarelor de pe DN76
  Președintele PSD Bihor, Ioan Mang a ajuns la sediul PSD Bihor în jurul orei 22:00, după un periplu prin sudul județului, fiind prins printre semafoarele de pe DN 76. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florin Birta este noul primar! Bolojan: „Îl felicit pe Florin Birta pentru câștigarea mandatului”
  Deși încă nu sunt disponibile rezultatele finale, conform primelor informații din secțiile de votare, Florin Birta a câștigat detașat alegerile în Oradea. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.