bihon.ro Web analytics

Declarații exclusive! Flavia și mama sa își cer scuze și fac un apel la comunitate

Reactualizat la:
Reactualizat la:
În urma scandalului provocat de filmarea în care trei fete erau prezentate lovind o tânără, mama uneia dintre agresoare a dorit să transmită un mesaj tuturor părților implicate și face un apel la comunitatea locală.
Scris de Demian - În urma scandalului provocat de filmarea în care trei fete erau prezentate lovind o tânără, mama uneia dintre agresoare a dorit să transmită un mesaj tuturor părților implicate și face un apel la comunitatea locală.

„Mie și fiicei mele ne pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Ne cerem scuze de la această fată și de la familia ei. Nu ne-am dorit nici o clipă să se întâmple aceste lucruri. Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat”, trasmite mama Flaviei.

Totodată, aceasta precizează că filmarea publicată în mediul online nu este completă și prezintă doar momentul agresiunii, nu și momentele care au precedat acesteia. „Acest conflict a izbucnit de la faptul că Rebeca a înjurat-o pe Flavia, a povestit despre ea niște lucruri, care chiar dacă le știa și erau așa, nu trebuia să le povestească, trebuia să le țină pentru ea. Au fost alte persoane în situația asta care au întărâtat și au provocat acest conflict. Filmarea publicată nu este de la început, este doar de la momentul în care Flavia începe să o lovească.

Nu este o justificare, nu este o motivație, dar doresc să se știe acest aspect. Acea filmare a fost făcută special, exact de unde au dorit alții să o facă. Nu înțeleg de ce s-a dorit neaparat ca Flavia să fie filmată strict în acele momente, pentru ca ulterior acestea să fie postate pe internet”, mai spune mama Flaviei.

Se pare că întregul videoclip a fost filmat și publicat de un băiat pe care Flavia nu îl cunoaște.

Fetele s-au împăcat

Din cele trei fete care au lovit-o pe Rebeca, întreaga atenție a căzut asupra Flaviei.

„Nu este numai Flavia în acest caz și totuși numai despre ea se vorbește și numai ea este denigrată. Nu îmi doresc ca și celelalte părți să fie în situația ei, doresc să punctez doar că se face prea multă presiune pe noi și nu înțeleg de ce. Repet, îmi pare rău, sper ca părinții acestei fete să poată să treacă cu bine peste această traumă pe care a creat-o fiica mea, dar consider că situația este puțin exagerată atâta timp cât fiica mea și Rebeca au venit la mine în casă după tot ceea ce s-a întâmplat.

Copilul meu va plăti pentru tot ce a făcut, dar dacă continuăm cu jignirile, amenințările și cu denigrările, nu o să facem altceva decât să provocăm o altă violență. Dintr-o violență se va naște o altă violență, care poate deveni mult mai tragică. Repet, îmi pare nespus de rău, îmi cer iertare de la părinții acestei fete, dar dacă vom continua cu știrile și să arătăm altceva decât ceea ce s-a întâmplat nu vom face decât să provocăm situații mult mai drastice”, transmite mama Flaviei.

Potrivit ei, la știrile de la ProTv a fost anunțat că Flavia este arestată, însă acest lucru este fals. Flavia este acasă.

Chiar dacă nu este de acord cu faptele fiicei sale, mama Flaviei spune că va fi alături de ea indiferent de situație. „Doresc să mai punctez doar că Flavia este un copil foarte bun, nu este copilul pe care îl vedeți în acea filmare. A greșit, îi pare nespus de rău. Orice ar fi este copilul meu și sunt alături de ea”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a stins din viaţă un mare dascăl: Dorel Tifor
  S-a stins un dascăl cum puţini mai sunt în ziua de astăzi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Muzică populară, teatru-dans şi muzică clasică în Piaţa Unirii
  Evenimentul a fost organizat pe baza protocolului dintre Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.