bihon.ro Web analytics

Dr. Ionuț Leahu, despre arta restaurării întregii danturi în 24 de ore, la clinica stomatologică din Oradea!

Reactualizat la:

Dr. Ionuț Leahu, despre arta restaurării întregii danturi în 24 de ore, la clinica stomatologică din Oradea!

Reactualizat la:
Restaurarea totală a danturii poate reprezenta un vis pentru multe persoane, care de-a lungul timpului s-au confruntat cu afecțiuni orale ce au dus la pierderea dinților.
Restaurarea totală a danturii poate reprezenta un vis pentru multe persoane, care de-a lungul timpului s-au confruntat cu afecțiuni orale ce au dus la pierderea dinților.

În ziua de astăzi visul poate deveni realitate și în 24 de ore pacienții se pot bucura din nou de o dantură nouă, fixă și funcțională, în condiții de maximă siguranță în clinica stomatologică Dr. Leahu Oradea. „Când vine vorba despre tratamentele stomatologice este necesar să știm faptul că noi întotdeauna am fost o echipă la dispoziția pacientului. Atunci când acesta a luat decizia că este momentul pentru a-și recăpăta sănătatea danturii, noi întotdeauna am spus că putem începe din următorul moment să îl ajutăm, iar cu ajutorul sistemul SKY fast&fixed pacientul beneficiază de dinți ficși într-o zi”, spune Dr. Ionuț Leahu.

Cine poate avea dinți ficși în 24 de ore, în Oradea?

Sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed de refacere a întregii danturi în 24 de ore, realizat la clinica stomatologică din Oradea a medicului Ionuț Leahu, se adresează pacienților care nu mai au dinți, pacienților care au dinți irecuperabili și care nu mai pot susține o lucrare fixă, precum și purtătorilor de proteze dentare mobile. În plus, nu există o limită de vârstă, iar dacă nu are suficient os în care să fie inserate implanturile se poate reconstrui volumul osos printr-o procedură ce poartă numele de adiție osoasă. „Am avut pacienți de 30 de ani, care din cauza bolii parodontale netratate la timp și-au distrus dantura, dar și pacienți de 70, 80 de ani, care prin evoluția firească a danturii și pe fondul unui boli parodontale avansate și-au pierdut dinții sau îi aveau dar nu își mai dădeau seama că acei dinți nu îi mai ajută la nimic”, povestește Dr. Ionuț Leahu.

În ce costă intervenția cu implanturi dentare SKY fast&fixed, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Oradea?

Sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed este un concept modern prin care se restaurează în totalitate dantura pierdută cu dinți ficși. În aceeași intervenție, se fac extracțiile, se reface osul prin proceduri de adiție osoasă și se inseră implanturile dentare. „Pentru maxilarul superior numărul optim de implanturi este de 6 sau 8, pentru un număr total de 12 sau 14 dinți. Pe maxilarul inferior vorbim de un număr de 4 sau 6 implanturi pentru același număr de 12 sau 14 dinți”, explică Dr. Ionuț Leahu. Este o intervenție atent gândită și planificată încă de la primul consult. Computerul tomograf ajută medicul să știe cum arată osul în 3 dimensiuni, pentru a planifica cu exactitate unde urmează să insereze implanturile dentare, ce traiectorie trebuie să aibă acestea în os, iar acele implanturi să fie pentru o viață.

Care sunt avantajele sistemului SKY fast&fixed?

Atunci când ne gândim la beneficiile sistemului de implanturi dentare SKY fast&fixed, ne gândim în primul rând la confort, atât fizic, cât și psihic. Pacientul nu este nevoit să își dea jos lucrarea în fiecare seară și să o țină într-un pahar, lucru care îi îngrijorează pe mulți. O lucrare protetică fixă pe implanturi asigură un aspect estetic frumos și natural. Pacientul își recapătă zâmbetul pierdut de mulți ani și se poate bucura din nou de o viață normală. Un alt avantaj este rapiditatea, etapa chirurgicală are loc într-o singură intervenției, iar la 24 de ore se montează lucrarea fixă provizorie. Astfel, pacientul nu este nevoit să aștepte lucrarea definitivă fără niciun dinte în gură. Pacientul părăsește clinica stomatologică din Oradea cu dinți ficși, cu care poate mânca imediat după operație, reluându-și pe loc viața socială.

Când se montează lucrarea pe termen lung?

Pacientul va purta lucrarea provizorie 4 sau 6 luni, timp în care implanturile se integrează perfect în os. Rezistenta lucrării provizorii nu este aceeași cu cea a lucrării finale, din acest motiv se recomandă o alimentație lichidă și semi lichidă. Totodată, se acordă o atenție deosebită igienei orale și indicațiilor primite din partea medicului. Odată ce implanturile s-au integrat perfect în os, proces care durează între 4 și 6 luni, pacientul revine în clinică pentru a primi lucrarea finală. În ceea ce privește lucrările definitive, acestea au un substrat metalic, peste care se pun o componentă fizionomică, această componente poate fi realizată fie din compozit, fie din ceramică. Lucrările protetice realizate din ceramică câștigă detașat în ceea ce privește estetica, dar și rezistența.

Cum avem grijă de noii dinți ficși?

Igiena orală realizată de pacient acasă reprezintă elementul cel mai important atunci când ne dorim să ne bucurăm de o lucrare protetică pe o perioadă cât mai mare de timp. Igiena orală nu trebuie să cuprindă doar periajul dinților, ci și mijloacele auxiliare, printre care se numără dușul bucal, ața dentară specială pentru lucrări protetice și apa de gură, care finalizează procesul de curățare. Pacientul trebuie să aibă în vedere și controalele periodice la 4-6 luni, la clinica dentară Dr. Leahu din Oradea, pentru ca medicul stomatolog să poată da jos lucrarea, pentru a o igieniza corespunzător.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/DrLeahuClinicaDentara/ şi https://cliniciledrleahu.ro/

Advertorial! CH: 0085

15 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. CrisDumi says:

  Nu există așa o tâmpenie … că poți avea dinți noi în 24 ore !?! 24 de când ?!? De la ultima “panoramică” poate, care să celebreze “potrivirea”. Nu mai prostiți oamenii … de ce îi amăgiți cu povești ?!?

  • hector says:

   Transplant de cap

  • C.N > says:

   Ba chiar exista ! La clinica Leahu din Timisoara ( anul trecut , in august nu era deschis in Oradea ) , eu am beneficiat de acesta tehnica . Am fost un caz destul de complicat , dar pot sa -ti confirm ca intr-o singura sedinta am beneficiat de aditie osoasa , sinus lifting si implanturi fast int-o singura sedinta . Dupa 24 de ore am avut lucrarea provizorie si am mincat fara probleme ( si nu chiar numai lichide si semilichide .) Lucrarile finale sunt incredibile ! Chiar mi-au schimbat in bine viata .

   • Dintisor says:

    Si cate zeci de mii de lei ai platit? Bogatanule!

    • C.N > says:

     Pretul e in jur de 5-600 de euro pe implant . Si nu sunt asa bogatan cum iti inchipui . Am platit in 6 rate . Sincer nu am vrut sa port proteza de la o varsta nu prea innaintata si am preferat chiar sa ma imprumut . E important de stiut ca ,daca vrei un implant garantat pe viata ( la ei nu exista problema ca ti l-a respins organismul si il platesti din nou – totul este gratis daca ai cumva acest ghinion ) . Adevarul este ca au chiar preturi bune ,ca si celelalte de pe piata , si ca sunt profesionisti adevarati . Daca de ex . vrei un implant in clinica de la Oradea , ei te programeaza , dar implantul vine si ti-l pune Leahu personal cu o intrega echipa de specialisti de la Bucuresti

     • C.N > says:

      Si primesti un pasaport al impalnturilor care iti confera garantia pe viata si ca ai in gura un implant de calitate si nu un fake chinezesc , pe care poate platesti 400 de euro si se infecteaza .Poate nu chiar imediat ci dupa un an sau doi .Am un coleg de serviciu ,care a patit asa la un cabinet de cartier si ar trebui sa plateasca din nou sau ajunge la proteza , pe care a vrut sa o evite

 2. Citizen says:

  Cu pretul unui apartament de 2 camere, garantat veti avea dinti noi.

 3. milut says:

  pretul unui implant in Romania este exorbitant, nejustificat de mare, daca materialele unui implant costa cca 200 de lei, dentistul iti ia scurt 500-600 de euro manopera pentru o munca de 30-60 de minute, este un pret exorbitant, un dentist intr-o luna poate castiga zeci de mii de euro pentru o munca de maxim o ora pentru un implant, ar trebui plafonate preturile exorbitante aale dintarosilor parveniti, dar cine sa o faca.

  • Deea says:

   Domnule doctor, nu stiu de unde iti cumperi materialele… dar spune-ne si noua ca platim 10.000 lei pe un fiziodispenser, 1000Euro pe o trusa de implantologie, 2000Euro cursurile de implantologie, iar pe implant dam cam 100-150Euro si aici nu mai punem la socoteala asistenta si consumabilele.

  • Adi says:

   Nu implantul este scump, tu nu ai bani de el #săraci€

 4. Chery says:

  abureli pentru prosti,dar noah trebuie sa si faca si el reclama!

  • C.N > says:

   Si uitasem . Inainte sa ajung la clinica Leahu , fusesem la mai toti implantologii renumiti din Oradea , care mi-au spus ca trebuie sa stau fara dinti vreo 2 ani . adica vreo 8 luni cu aditie osoasa ,apoi inca vreo 6-8 luni cu implanturile si abia apoi lucrarile . Probabil ca cei ccare spuneti ca nu se poate ati trecut exact pe la aceleasi persone ca si mine . Eu am avut noroc ca macar un medic oradean m-a indrumat catre Leahu , cand a vazut dezamagirea mea referitore la perioada de asteptare . Toti ceilalti medici mi-au spus ca nu se poate . Exact ca voi . Refritor la preturi : nu e ieftin intr-adevar , dar va sigur ca la mine a fost mult mai ieftin ca la estimarile medicilor din Oradea , si pretul comunicat la inceput a ramas nemodificat . Adica nu mi s-a spus ca trebuie sa platesc in plus ca mi-a pus mai mult os artificial decat a estimat , etc .

 5. Dock says:

  Moneda are mereu doua fete: atat cap cat si pajura.
  In reclama este descrisa doar fata buna, pacientii ar trebui sa fie informati complet si corect ca sa poata decide, nu?
  Tu cum iti iei deciziile? Inainte sau dupa ce esti informat corect?
  Este laudabil efortul de a servi pacientii, totusi informarea trebuie sa fie corecta.
  Oricine stie ca orice medicament are contraindicatii si reactii adverse iar interventiile chirurgicale vin cu riscuri.
  Din reclama nu reiese nici un risc de parca ar fi totul garantat. Ei bine, nu e, chiar de aceea codul deontologic medical interzice garantarea actului medical!
  Pentru o informare corecta, pacientii trebuie sa stie tot adevarul.
  Vindecarea implantului in os necesita timp. Daca se doreste rezultat durabil, trebuie acordat acel timp. Daca se accepta compromisuri se compromite durabilitatea.
  Protezarea prematura chiar imediata in 24 de ore a implanturilor dentare comporta riscuri serioase care unele nu se vad imediat ci dupa perioada de vindecare.
  De ce sa nu astepti 6 saptamani in cazul unui os bun sau 4-6-8 luni in cazul interventiilor cu augmentare sau aditie de os pentru ca sa ai rezultat durabil?
  Fibrointegrarea nu duce la rezultat durabil.
  Este dovedit stiintific faptul ca orice miscare a implantului de peste 100 de microni in perioada de vindecare porneste fibrointegrarea implantului, compromitand osteointegrarea. Nu se vede imediat, implantul ramanand stabil prin insurubarea in os si prin fibrointegrare. In timp tesutul fibros continua invazia in os iar cand implantul pierde stabilitatea si iese, nu mai exista plan B intrucat in tesut fibros nu se integreaza un alt implant. Atunci ce va fi?
  Vine doctorul de la Bucuresti la Oradea sa rezolve esecul? Sau nu e nevoie ca o proteza acrilica o pot face si angajatii din Oradea, nu?
  Nu mai bine o porti 6 saptamani sau in cel mai rau caz 6-8 luni dar stii ca apoi ai o viata linistita?
  Biomaterialele cu care se face aditia sunt o alta mare problema. Studiile histologice arata ca nu orice asa zis biomaterial se integreaza transformsndu-se in os ci ramane sub forma de granule neintegrat doar inglobat de tesut fibros si incep sa iasa acele granule prin gingie.
  Cred ca oricine realizeaza ca atunci se folosesc materiale de aditie cand nu este os suficient. Aditia de os nu aduce os nou imediat, acesta fiind moale si doar in timp se intareste si prin urmare cum poate mentine proteza aplicata in 24 de ore daca acolo nu este os suficient iar cel de aditie e moale pentru cel putin 6-12 saptamani?
  Stim cu totii ca daca cineva isi rupe o mana sau un picior sta in ghips cu osul fracturat nemiscat ca sa se prinda. De ce credeti ca implantul se prinde mai repede?
  Repet, implantul in os bun sta ancorat prin infiletare dar tot are nevoie de minim 6 saptamani (si nu 24 de ore) ca sa nu produca fibrointegrare.
  Daca osul nu e suficient sau e prea moale atunci e nevoie de minim 12 saptamani sau chiar 6-8 luni in cazul ridicarii planseului sinusal (inpropriu numit sinuslift intrucat noi nu ridicam sinusul maxilar, el ramane unde este, ridicam doar planseul sinusal).
  Sper ca acest comentariu sa fie apreciat ca unul constructiv si in folosul Oradenilor, care merita respectati pentru cine sunt si pentru ce oras minunat au cladit.
  PS asa zisul pacient CN la cat de activ raspunde pare sa fie cont fals iar afirmatia ca s-a platit mai putin decat la medicii din Oradea incalca LEGEA!

 6. Escu says:

  ¨arta restaurării întregii danturi în 24 de ore¨ asta scrie in titlu, in articol cu totul altceva. Dați banii pe un adventorial sa spuneți o minciuna, sunteți idioți? Daca titlul e o minciuna, totul e o minciuna si promisiuni fără acoperire. Bani aruncați în vânt.

 7. România

  Test negativ SARS-Cov2, necesar pentru cetățenii străini la intrarea în Serbia din România, Bulgaria, Macedonia și Croația
  Măsuri restrictive impuse de autoritățile din serbia celor care călătoresc din România, Bulgaria, Macedonia și Croația. Cei care doresc să intre în țara vecină din aceste țări trebuie să prezinte un test negativ SARS Cov2.

  România

  Covid-19, întâmplări din izolare. Problemele cu care se confruntă doi actori din Timișoara
  Pandemia de coronavirus „face pași repezi”. Din ce în ce mai mulți oameni, rude, prieteni, sunt suspecți sau chiar „pozitivi” la testele Covid-19.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2.000.000 de lei pentru Universitatea din Oradea
  La Universitatea din Oradea, patru facultăţi au fost câştigătoare la granturile pentru finanţarea învăţământului. Banii sunt alocaţi pentru o perioadă de 24 de luni, pentru proiecte destinate prevenirii abandonului şcolar şi îmbunătăţirii procesului de învăţământ. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Corina Crețu l-ar vedea primar pe Claudiu Pop, dar acesta nu candidează
  Fostul comisar european l-ar fi văzut pe Claudiu Pop primar al Oradiei, de vreme ce Bolojan nu mai candidează. Însă candidatul ProRo pentru Primăria Oradea este un alt Pop, mai tânărul Daniel Pop. Deși Oradea face excepție, Crețu deplânge incapacitatea României de a profita cu adevărat de fondurile europene. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavirus în Bihor: 58 de cazuri noi, 73 persoane vindecate. 1.328 infectări în România
  Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, numărul cazurilor noi la nivel de județ se mențin tot peste 50. 7

  România

  FSLI: Deschiderea anului școlar pusă sub semnul întrebării
  Deschiderea noului an școlar este pusă sub semnul întrebării, dacă nu se acordă salariile majorate de la 1 septembrie cadrelor didactice, avertizează Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI). 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.