bihon.ro Web analytics

Efectele unui concert caritabil

„Sufletele muzicale” au fost alături de persoanele cu scleroză multiplă.
Scris de erdei - „Sufletele muzicale” au fost alături de persoanele cu scleroză multiplă.

Miercuri, 9 aprilie 2014, ora 18:00 la Window Pub a avut loc un concert caritabil plin de viață, emoționant și cu un mesaj pozitiv, intitulat sugestiv: „Suflete Muzicale alături de Persoanele cu Scleroză Multiplă”.

Seara a fost una memorabilă, mai ales că a fost organizată în totalitate de o echipă de liceeni care au dorit pur și simplu să ajute, demonstrând prin implicarea lor, nu doar potențialul, ci și speranță pentru ziua de mâine.

Concertul a reunit aproximativ 120 de persoane, tineri, părinți și desigur un grup de beneficiari din cadrul Fundației de Scleroză Multiplă Bihor care au apreciat din suflet gestul tinerilor liceeni. Patru dintre acești beneficiari au împărtășit publicului în câteva cuvinte experiența și mesajul lor și au fost aplaudați și felicitați pentru curajul lor așa cum merită cu adevărat.

Impresii

Impresiile imediat după concert au fost greu de exprimat prin cuvinte. Totuși după un profund efort de a traduce emoțiile în cuvinte, iată care au fost câteva dintre gândurile împărtășite de organizatori: „Evenimentul a reprezentat un motiv spre a privi viaţa în ansamblu cu alţi ochi, de a înţelege aspecte ascunse existenţei cotidiene. A fost o experienţă impresionanta pe care aș repeta-o cu mare drag. Echipa a fost, de asemenea, unită. Am cooperat şi ne-am simţit foarte bine clădind ceva măreţ pentru persoanele ce suferă de scleroză multiplă, pentru a-i sprijini în universul urban. Deşi gestul a fost aproape neînsemnat în raport cu gravitatea situaţiei, avem speranţa că am reuşit să schimbăm ceva pentru a-i susţine”, a declarat Larisa Munteanu.

„Evenimentul a fost un success datorită organizatorilor și, mai ales, a interpreților, care au dovedit încă o dată că știu să facă spectacol. După atâta muncă, satisfacția că ai reușit să faci ceva pentru niște persoane care merită, te eliberează de toată oboseala acumulată și îți creează o stare de bine”, a precizat Darius Lascău.

„Având în vedere faptul că am mai participat la evenimente caritabile, consider că acesta a fost peste așteptările tuturor. Mă bucur că am putut colabora cu oameni minunați ca să ajutăm persoane speciale. Ideea în sine a proiectului a fost ingenioasă și cel mai frumos este faptul că am reușit să aducem un strop de fericire printr-o activitate pozitivă și armonioasă”, a subliniat Patric Rojan.

„Pentru mine a fost o onoare să pot să organizez acest eveniment, pentru că știam în sufletul meu că pot să schimb ceva, deși foarte puțin…o mică picătură în marele ocean…Evenimentul a fost unul reușit, pe care nu îl voi uita! Publicul s-a simțit foarte bine, a râs împreună cu noi, iar la unele momente a plâns împreună cu noi. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și promitem că la anul o să fie un eveniment și mai bun”, a încheiat Alexandru Lichinţeanu. Concertul a fost finanțat prin programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundația Comunitară Oradea și la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu susținerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging și Rețeaua Socială Acționăm Reponsabil.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.