bihon.ro Web analytics

Expoziția „Opriți timpul!” va fi vernisată la Muzeul oraşului Oradea

De Camelia Buşu
Reactualizat la:

Expoziția „Opriți timpul!” va fi vernisată la Muzeul oraşului Oradea

Reactualizat la:
Uniunea Femeilor din Bihor organizează, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal, vernisajul expoziției „Opriți timpul!”, care va avea loc în data de 28 septembrie 2021, ora 16.00, la sediul Muzeului Orașului Oradea (Cetatea Oradea, P-ța Emanuil Gojdu nr.39-41).
Scris de Camelia Buşu - Uniunea Femeilor din Bihor organizează, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal, vernisajul expoziției „Opriți timpul!”, care va avea loc în data de 28 septembrie 2021, ora 16.00, la sediul Muzeului Orașului Oradea (Cetatea Oradea, P-ța Emanuil Gojdu nr.39-41).

Expoziția face parte din proiectul „Cetățeni activi la puterea a treia”, coordonat de ing. Miorița Săteanu, președinta de onoare a Uniunii Femeilor din Bihor și cetățean de onoare al municipiului Oradea. Proiectul prevede sărbătorirea în 1 Octombrie a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, conform Rezoluției nr. 45/106/14.12.1990, adoptate de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, prilejuind, totodată, alegerea membrilor Parlamentului Seniorilor.

Acțiunea pune în lumină semnificația și importanța acestei zile și urmărește promovarea respectului față de generațiile înaintașilor noștri și față de cei ajunși la vârsta senectuții. De asemenea, susține promovarea de către autoritățile locale și județene a valorilor morale și etice ale familiei tradiționale în care trăiesc vârstnici și contribuie la conlucrarea între generații.

Expoziția „Opriți timpul!” își propune să ofere un bun prilej pentru etalarea capacităților creative, îndemânării, iscusinței și bunei cunoașteri a tehnicii realizării unor obiecte de artă (în domeniul picturii, sculpturii, decorațiilor interioare, cusăturilor și broderiilor), obținute prin dăruirea și talentul persoanelor vârstnice.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.