bihon.ro Web analytics

Florica Chereches – o USL-ista cu accentul pe S

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Florica Chereches a reluat miercuri ideea necesităţii derulării unei campanii de orientare profesională în şcoli, pentru elevii de gimnaziu.
Scris de Călin Corpaş - Florica Chereches a reluat miercuri ideea necesităţii derulării unei campanii de orientare profesională în şcoli, pentru elevii de gimnaziu.

Aceasta deoarece, afirmă candidata USL în Colegiul 9, e nevoie de specialişti în câmpul muncii, pentru firmele ce vin în Oradea. Cherecheş susţine că acest lucru trebuie să meargă mână-n mână cu dotarea şcolilor cu aparatură. „La această oră, Colegiul Andrei Şaguna este singura şcoală dotată la standarde europene”, a remarcat fosta viceprimăriţă.

Florica Cherecheş şi-a subliniat ieri propria contribuţie la reuşita unor proiecte sociale are municipalităţii, amintind de deschiderea recentă a Centrului de zi pentru persoane cu scleroză multiplă. Ea a anunţat că în această perioadă se va deschide şi căminul reabilitat de pe strada Octavian Goga, ce va găzdui circa 120-130 de persoane. „E o perioadă foarte plină” pentru asemenea inaugurări, a observat Florica Cherecheş, adăugând pe această listă şi Centrul Oncologic, ce ar urma să fie, la rându-i, inaugurat în această lună.

Cherecheş spune că din poziţia sa de preşedinte al comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului din Consiliul Local, a sprijinit şi ea la realizarea acestui centru, prin campania „Oradea pune suflet”. E vorba despre atragerea unor sponsorizări din partea unor firme în beneficiul oraşului. „Prin campania «Oradea pune suflet» toate geamurile şi uşile (de la Centrul Oncologic – n.r.) au fost puse de o firmă locală. De asemenea, şi alte dotări”, a declarat ieri candidata USL. Vorbind despre aportul său la realizarea Centrului Oncologic, Florica Cherecheş se înscrie pe o listă destul de largă de persoane care şi-au subliniat, într-un fel sau altul, contribuţia la înfiinţarea acestui centru: miniştrii Sănătăţii, Cseke Attila şi Riti Ladislau, dr. Gheorghe Carp şi dr. Florian Bodog.

În altă ordine de idei, Florica Cherecheş spune că în această perioadă interacţionează zilnic cu alegătorii, tânjind de multe ori după un scaun şi-un… sandviş.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce trebuie să știți despre beneficiile juicingului pentru sănătate
  Toată lumea știe că fructele și legumele sunt bune pentru sănătate.

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.  1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.