bihon.ro Web analytics

Grădinița Ștei va fi modernizată

De Veronica Bursașiu

Grădinița Ștei va fi modernizată

Grădinița va fi modernizată Foto: Primăria Ștei
Reactualizat la:
Termenul de finalizare a lucrărilor, prevăzut în contractul de execuție, este luna decembrie 2020.
Scris de Veronica Bursașiu - Termenul de finalizare a lucrărilor, prevăzut în contractul de execuție, este luna decembrie 2020.

Primăria orașului Ștei are în implementare proiectul derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală “Reabilitare și modernizare Grădinița Ștei“. Constructorul a început lucrările în data 02.05.2020, la clădirile grădiniței cu program prelungit și ale creșei. „În momentul de față se lucrează la acoperiș și termosistem. Se va continua cu înlocuirea instalaţiilor electrice, sanitare și termice, după care se vor reface vopsitoria și pardoselile interioare. Proiectul include dotări cu echipamente și logistică, necesare procesului educațional. Valoarea totală a proiectului este de 1.279.296 de lei”, explică Iulian Bălaj, primarul Șteiului.

Termenul de finalizare a lucrărilor, prevăzut în contractul de execuție, este luna decembrie 2020. „Ritmul de lucru, experiența constructorului, precum și asumarea terminării în avans a lucrărilor de către acesta, ne dau speranța că, împreună cu copiii, la începerea cursurilor viitorului ciclu educațional, vom inaugura noua învestiție finalizată”, consideră primarul Șteiului.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  OTL SA reintroduce cursele Oradea - Biharkeresztes
  Concucerea OTL SA transmite că de marți, 2 iunie, reia cursa regulată transfrontalieră.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Oradea, capitala art nouveau devine capitala bijuteriei
  Creatori de bijuterii din 25 de țări, de pe 3 continente ne vor încânta privirea cu bijuterii unicat create manual.

  BIHON CAO

  Spălări de magistrale: se întrerupe furnizarea apei potabile
  SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de marţi spre miercuri 02.06.2020 / 03.06.2020 şi miercuri spre joi 03.06.2020 / 04.06.2020, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tratamentul obezitatii -- chirurgia bariatrica ultramoderna
  Suntem in plina pandemie cu COVID-19. Este cunoscut faptul ca majoritatea celor care au pierdut lupta cu coronavirus au avut ca principala comorbiditate obezitatea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un TIR a rămas suspendat pe podul de la Groși
  Un camion încărcat cu pufuleți a rămas suspendat pe marginea unui pod din localitatea bihoreană Groși. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bolojan cere părerea despre viitorul stadion: 14-15.000 de locuri, fără pistă de alergat și cu parcare subterană
  Primarul Ilie Bolojan s-a deplasat la Târgu Jiu pentru a vedea care sunt costurile de întreținere ale unui stadion nou. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.