bihon.ro Web analytics

Hrusca deschide usi pentru Bodog

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Concertul „Deschide uşa, creştine” ar putea deschide uşi din partea creştinilor ce vor merge la vot. Colindele lui Hruşcă ajung pe malurile Crişului în luna noiembrie, în plină campanie electorală.
Scris de Călin Corpaş - Concertul „Deschide uşa, creştine” ar putea deschide uşi din partea creştinilor ce vor merge la vot. Colindele lui Hruşcă ajung pe malurile Crişului în luna noiembrie, în plină campanie electorală.

 Ştefan Hruşcă vine la Oradea într-un concert cu iz electoral, adus de medicul Florian Bodog, candidatul USL în Colegiul 4 Senat. Concertul va avea loc vineri, 23 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18. Intrarea este gratuită, în baza invitaţiilor ce pot fi găsite la căsuţele electorale înfiinţate de USL prin oraş. Aceste căsuţe au fost înfiinţate în Nufărul (lângă bisericuţă), în staţia de tramvai Olosig, în faţa Magazinului Crişul, în staţia de tramvai de la parc (la Casa de Cultură a Sindicatelor) şi în Calea Aradului, intersecţie cu Aviatorilor (lângă grădiniţă).

Bodog spune că Hruşcă vine la Oradea în virtutea bunelor relaţii dintre cei doi, chiar dacă iniţial oraşul nostru nu era inclus în turneul naţional al artistului. Afişele ce anunţă concertul lui Hruşcă au apărut deja în oraş, lângă afişele cu Bodog – candidat USL pentru Colegiul 4 Senat. Pe afişele ce anunţă concertul de colinde se precizează că acest eveniment cultural este organizat „la iniţiativa D-lui. Florian Bodog”.

Căsuţele electorale USL sunt deschise zilnic, între orele 13 – 17. Candidatul USL la Senat îşi anunţă pentru azi prezenţa în faţa Magazinului Crişul, iar pentru vineri la staţia de lângă Casa de Cultură, între orele 16 – 17.

 

De acord cu Arafat

În altă ordine de idei, ieri secretarul de stat Florian Bodog s-a declarat de acord cu ideea ministrului Raed Arafat, ca Ministerul Sănătăţii să achiziţioneze medicamente şi alte echipamente medicale în mod centralizat, pentru spitalele din toată ţara. „Este o iniţiativă lăudabilă. S-a mai încercat şi în timpul miniştrilor Nicolăescu şi Bazac, dar nu s-a putut aplica. Astfel, se pot face economii importante, de minimum 20%, pentru că la o cantitate mai mare, la nivel naţional, va putea fi un preţ mai bun”, a comentat dr. Bodog.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.