bihon.ro Web analytics

IMPERMA, o companie oradeană, unic producător în România de cădițe de duș din compozit!

Reactualizat la:

IMPERMA, o companie oradeană, unic producător în România de cădițe de duș din compozit!

Reactualizat la:
Cădițele de duș din compozit înlocuiesc rigolele, fiind mai calitative și mai ușor de montat.
Cădițele de duș din compozit înlocuiesc rigolele, fiind mai calitative și mai ușor de montat.

Cosmin Foltuțiu, un tânăr orădean, după ani buni petrecuți în Spania, într-o fabrică de cădițe de duș din compozit, s-a gândit că această afacere o poate face și în România. Acest demers la făcut și la insistențele unui prieten. Zis și făcut. Tânărul s-a întors în România în 2018 cu intenția de a-și deschide propria fabrică la Oradea.

În septembrie 2018 a înfiinţat com­pa­nia, importând din Spania matriţele şi utilajele necesare fabricării cădiţelor de duş. În ianua­rie 2019 a pus bazele fabri­cii, iar în apri­lie a început producţia propriu zisă. Numele IMPERMA vine de la impermeabil.

Cădițe în loc de rigole

Cădițele de duș produse de IMPERMA înlocuiesc vechile rigole din cabinele de duș fiind mult mai eficiente, mult mai calitative și mai ușor de montat. Cădițele, spre deosebire de rigole, vin cu panta făcută, nu au nevoie de hidroizolație, sunt antialunecare și antibacteriene.

Cădițele de duș produse de IMPERMA sunt de cea mai înaltă calitate, fiind concepute pentru a oferi un plus în confort si siguranță. „Cădițele noastre de duș se caracterizează prin adaptabilitatea și capacitatea lor de a se potrivi în orice mediu, fie acasă, fie în spații de afaceri, cum ar fi hoteluri, pensiuni, spa etc. Avem o vocație absolută pentru munca noastră, ceea ce ne împinge către dezvoltarea continuă a noilor colecții care răspund nevoilor fiecărui client. În prezent, oferim trei linii de colecții de cădițe de duș diferențiate pentru a da cel mai potrivit răspuns la fiecare nevoie”, spune tânărul antreprenor.

Planuri de viitor

Pentru viitor, tânărul orădean vrea să acceseze fonduri europene pentru a-și extinde afacerea. „Doresc să accesez fonduri europene pentru a mă extinde. Intenţionez să caut distribuitori în afara ţării, să conving dezvoltatorii imobiliari să pună cădiţele noastre în apartamente. Vreau să fabric şi lavoare, blaturi pentru baie, plăci pentru placarea pereţilor, toate din material compozit”, a precizat Cosmin Foltuţiu.

Antreprenorul are viziunea de a deveni compania de referință a cădițelor de duș. În acest sens se bazează pe o echipă eficientă și dinamică de profesioniști, cu care pariază pe viitor. Vrea să dezvolte noi materiale și produse, ținând cont întotdeauna de sustenabilitate. „Valorile noastre sunt: ​​să oferim produse de calitate, angajament pentru rezultate, tratament personalizat cu clientul, onestitate și integritate și să oferim produse care respectă mediul înconjurător“, conchide antreprenorul.

Compania respectă cerințele stabilite de Uniunea Europeană în REGULAMENTUL (UE) 305/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 9 martie 2011, privind marcarea CE a produselor destinate construcției. Plăcile de duș fabricate de companie îndeplinesc criteriile stabilite în standardul armonizat EN 14527: 2006 + A1: 2010 „Plăci de duș de uz casnic” pentru clasa 2, nivel cerut de marca CE. În plus, plăcile ating cel mai înalt nivel de antiderapant Clasa alunecată 3, conform UNE ENV 12633: 2003.

Cei care doresc mai multe informații despre cădițele de duș IMPERMA le pot obține pe strada Depozitului nr. 35, Oradea, Bihor, Email: info@imperma.ro, Telefon: 0727 004 878, Facebook: https://www.facebook.com/imperma.ro sau web: www.imperma.ro.

Advertorial! CH: 12892

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mai multe loturi de înghețată retrase din cauza oxidului de etilenă
  Supermarketurile din România retrag mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, din cauza utilizării peste limitele legale a oxidului de etilenă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Clienţii unor bănci, vizaţi de hackeri
  Mai mulţi clienţi ai unor bănci din România au fost vizaţi de „mostre” de atacuri de tip phishing, prin care hackerii au utilizat identitatea vizuală a acestor instituţii, atrage atenţia Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un tânăr de 17 ani a condus un moped neînmatriculat și a accidentat un copil de 7 ani
  Accidentul a avut loc luni, 2 august, în localitatea bihoreană Șoimi. 1

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile 1 Mai, Haieu, Rontău și Betfia

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe furnizarea apei pentru 3 străzi din Decebal

  România

  Arafat: Sunt persoane care îndrăznesc să prezinte documente false la intrarea în țară. Vezi care sunt sancțiunile
  Sunt persoane care îndrăznesc să prezinte documente false la intrarea în țară, a spus, luni, șeful DSU, dr. Raed Arafat, care a dat exemplul a 30 de pasageri ai unui zbor sosit în România din Anglia, care ar fi trecut în același timp prin boală. El speră că valul 4 al pandemiei va fi ultimul. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bombă din al Doilea Război Mondial descoperită la Cordău
  Muncitorii care efectuează lucrări pentru rețeaua de canalizare au alertat pompierii bihoreni în cursul serii de luni, 2 august, după ce au descoperit o bombă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la podul din Bulz, aproape gata
  Lucrările la podul peste Crișul Repede din localitatea Bulz au fost începute în 11 ianuarie 2021 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.