bihon.ro Web analytics

Implanturile dentare SKY fast&fixed îți readuc zâmbetul pe buze în doar 24 de ore!

Reactualizat la:

Implanturile dentare SKY fast&fixed îți readuc zâmbetul pe buze în doar 24 de ore!

Reactualizat la:
Restaurarea totală a danturii poate fi privită drept un vis de către acele persoane care se confruntă cu probleme stomatologice grave.
Restaurarea totală a danturii poate fi privită drept un vis de către acele persoane care se confruntă cu probleme stomatologice grave.

În ziua de astăzi, refacerea completă a danturii a devenit din ce în ce mai căutată de către românii care nu pot accepta ideea purtării unei proteze mobile și care își doresc să poată avea din nou dinți ficși și o viață normală, indiferent de vârstă.

Rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu Oradea vă pune la dispoziție sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed. Acest tip de tratament stomatologic reprezintă baza unei danturi fixe, fiind o metodă de reconstrucție totală a danturii, ce se adresează atât pacienților care nu mai au dinți deloc, cât și celor care prezintă dinți bolnavi, care nu mai pot fi tratați. Cu ajutorul acestei tehnici, pacienții se pot bucura din nou de un zâmbet complet restaurat, sănătos și frumos, în doar 24 de ore!

Implanturile dentare SKY fast&fixed schimbă viața pacienților, fiind o soluție rapidă, completă, fără durere și 100% sigură. Mai mult decât atât, dinții ficși pentru o viață sunt garantați de Clinicile Dentare Dr. Leahu, rețeaua de clinici stomatologice unde costurile sunt știute încă de la prima vizită în cabinetele medicale.

Cine poate beneficia de tehnica implanturilor dentare SKY fast&fixed?

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care este bine să le știm atunci când ne informăm în legătură cu soluțiile stomatologice ce ne pot transforma viața, este acela că implanturile dentare SKY fast&fixed nu au o limită de vârstă. Fie că vorbim despre persoanele trecute de vârsta mijlocie, care de-a lungul timpului au avut probleme legate de sănătatea dentară și au trecut prin diferite tratamente ce nu au fost potrivite, fie că vorbim despre persoanele tinere care se confruntă cu afecțiuni orale ce duc la pierderea definitivă a dinților, implanturile dentare sunt o soluție optimă ce nu ține cont de vârstă.

Implanturile dentare SKY fast&fixed sunt o tehnică revoluționară de care pot beneficia toate acele persoane care prezintă probleme stomatologice, cum ar fi:

– cei care suferă de anodonție, absența unui dinte sau a mai multora, ca urmare a lipsei formării mugurilor dentari;

– cei care au dinții complet afectați și nu mai pot beneficia de tratamente protetice susținute de dinți naturali;

– cei care, de-a lungul timpului, au pierdut o mare parte din dinți și își doresc să aibă o dantură fixă;

– cei care prezintă resorbții osoase foarte mari și nu mai pot beneficia de implanturi dentare clasice;

– cei care poartă proteze mobile, dar își doresc dinți ficși cu ajutorul cărora să poată duce o viață normală.

Care sunt pașii prin care trebuie să treci ?

În primul rând, este foarte important să știm că fiecare pacient necesită un plan de tratament personalizat deoarece problemele stomatologice nu afectează cavitatea orală în același fel pentru fiecare persoană în parte. Astfel, primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a putea beneficia de reconstrucția totală a danturii este aceea de a merge la un consult stomatologic realizat de către un medic stomatolog specialist în implantologie. În urma unei radiografii dentare medicul va putea observa exact stadiul afecțiunilor de care suferi și îți va putea recomanda un plan de tratament specializat. De asemenea, în cadrul unei astfel de vizite, medicul îți va explica în ce constă procedura implanturilor dentare SKY fast&fixed și care sunt beneficiile.

Al doilea pas al tratamentului cu implanturi dentare SKY fast&fixed este intervenția chirurgicală. În cadrul acesteia, vor fi realizate extracțiile dentare necesare, pregătirea gingiei și a grefei de os, introducerea implanturilor, adiția de os, sinus liftul și amprentarea lucrării provizorii. Toate aceste intervenții se realizează sub anestezie astfel încât pacienții nu simt durere.

Următorul pas constă în adaptarea lucrării provizorii, chiar a două zi după introducerea implanturilor, astfel în doar 24 de ore te vei putea bucura de o dantură complet funcțională. Lucrarea trebuie purtată aproximativ 6 luni, timp în care gingia se vindecă pentru a fi pregătită de montarea lucrării finale. Ultimul pas al tratamentului cu implanturi dentare SKY fast&fixed constă în montarea lucrării finale.

Este foarte important să știm faptul că, de-a lungul intervenției chirurgicale, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, este folosită tehnica PRGF Endoret, tehnică ce ajută la vindecarea de până la 7 ori mai rapidă. Aceasta constă în utilizarea sângerului pacientului, care este apoi introdus într-o centrifugă pentru a obține o plasmă ce ajută la vindecarea rapidă a țesuturilor, fără efecte adverse. Acest procedeu medical reduce semnificativ inflamațiile, infecțiile și eventualele complicații post-operatorii.

Care este numărul implanturilor dentare?

Așa cum am văzut anterior, sistemul de implanturi SKY fast&fixed este o intervenție chirurgicală care ajută pacienții cu probleme stomatologice grave să se poată bucura de o dantură complet restaurată, în doar 24 de ore. În urma acestui tratament este redată atât funcția masticatorie, cât și cea fizionomică, estetică, pacienții putând să se bucure din nou de un aspect natural al feței și de alimentele la care au fost nevoiți să renunțe de-a lungul timpului din cauza lipsei dinților.

Deoarece planul de tratament este unul personalizat în funcție de nevoile pacienților, sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed poate fi realizat atât pentru maxilar ori pentru mandibulă, cât și pentru amândouă. Astfel, numărul optim de implanturi pentru maxilar este 6 sau 8 implanturi, pentru un număr total de 12 sau 14 dinți, iar pentru mandibulă, numărul optim de implanturi este de 4 sau 6, pentru același număr de 12 sau 14 dinți.

Restaurarea danturii cu ajutorul implanturilor dentare SKY fast&fixed, te va ajută să faci o schimbare majoră în viața ta nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere psihologic deoarece o dantură sănătoasă și frumoasă te va ajuta să ai multă încredere în tine. De asemenea, în urma acestui tip de tratament stomatologic îți vei putea relua rapid activitățile zilnice și vei putea avea din nou o dietă fără restricții.

Dacă ești în căutarea unor servicii stomatologice de înaltă calitate și a unei echipe de medici profesioniști, care să te facă să te simți în siguranță și să pună pe primul loc sănătatea ta, atunci îți recomandăm să vizitezi Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea! Uită de proteza mobilă și de disconfortul creat de lipsa dinților și alege să îți schimbi viața prin intermediul implanturilor dentare SKY fast&fixed.

Mai multe detalii:https://www.facebook.com/DrLeahuClinicaDentara/ şi https://cliniciledrleahu.ro/clinica-stomatologica-dr-leahu-oradea/

Advertorial! Hb: 321399

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. mitica says:

  pretul unui implant cu coroana de cca 600-700 euro este exagerat de mare, exorbitant pentru marea majoritate a pacientilor, prin aceste preturi exorbitante stomatologii castiga sume enorme de bani pe o munca totala de cca o ora, ar trebui sa aplicati preturi mult mai mici sa le reduceti cu cel putin 50%.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alarmant: Numărul incendiilor, în creștere
  Numărul misiunilor pompierilor bihoreni au crescut cu aproape 75% în 2019 față de anul precedent.

  BIHON Sport local

  O bihoreancă în echipa de Fed Cup a României

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elvira Rîmbu a rămas singură în concurs
  Actorul Daniel Vulcu s-a retras din concurs iar dosarul regizorului Ioan Ieremia a fost descalificat.

  România

  Suspiciune de coronavirus la Cluj
  Echipe medicale verifică, marți, o pasageră care a sosit pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca din Varșovia, după ce au apărut informații că aceasta ar fi fost în Asia de Sud-Est în zona contaminată cu coronavirus.

  Mapamond

  Textul rugăciunii Tatăl Nostru se schimbă din aprilie
  Schimbarea versului controversat a fost aprobată în trecut și de episcopii catolici din Franța. În schimb, conferința episcopilor germani a decis să respecte textul tradițional.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Off Road - Circuite turistice și trasee prin cătune pentru semeni
  În miezul iernii, dar și în alte perioade din an, membrii West Alpine Off Road își iau mașinile și duc ajutoare în cătune sărăcăcioase, lipsite de electricitate, la oameni, copii și tineri care trăiesc la limita subzistenței. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.