bihon.ro Web analytics

În 20 martie, o nouă ediție „Oradea Job Expo”

De Dan Birta

În 20 martie, o nouă ediție „Oradea Job Expo”

Participanţi mulţumiţi la ediţia a III-a a „Oradea Job Expo”
Reactualizat la:
Târgul locurilor de muncă „Oradea Job Expo” va fi organizat în cea de-a treia vineri din luna martie la Era Shopping Park.
Scris de Dan Birta - Târgul locurilor de muncă „Oradea Job Expo” va fi organizat în cea de-a treia vineri din luna martie la Era Shopping Park.

Cea de-a IV-a ediție a Târgului de locuri de muncă „Oradea Job Expo” va avea loc în 20 martie, 2020, la Era Shopping Park. Evenimentul este organizat de Inform Media Press, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, precum şi a site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro. Partener instituţional este AJOFM Bihor.

La fel ca şi la precedentele trei ediţii, firmele participante vor beneficia de cea mai bună mediatizare în cotidienele şi pe site-urile Inform Media, cât şi pe paginile lor de facebook.

Ce a fost la ediţia precedentă

La ediţia a III-a, care s-a desfăşurat în 4 octombrie 2019, şi-au căutat de lucru peste 2.500 de bihoreni. Aceştia au avut de ales dintre cele peste 1.000 de locuri de muncă oferite de cei 31 de angajatori prezenți. La eveniment a participat şi o companie care oferea stagii de instruire şi cursuri de iniţiere, calificare, specializare sau perfecţionare, autorizate sau acreditate de instituţiile abilitate.
Majoritatea firmelor prezente la „Oradea Job Expo” au fost mulţumite, atât de mediatizarea evenimentului, cât şi de numărul de CV-uri adunate. Redăm în continuare câteva dintre opiniile participanţilor post eveniment.

„Spre deosebire de alte târguri, calitatea participanților este alta. Am adunat foarte multe CV-uri și pe partea de birouri. Oamenii au venit informați. Se simte mediatizarea făcută”, a precizat Sorina Manole, specialist HR PGS Greencorp.

„Oamenii au venit pregătiți și informați, dornici să se angajeze. Oameni cu calificare. Am vorbit și cu persoane care au muncit în străinătate și doresc să se întoarcă acasă. Își căutau de lucru”, ne-a declarat Antonela Săteanu responsabil HR Olimp Impex.

„Oamenii au venit țintiți pe firme. A contat mult promovarea făcută. Am adunat mai multe CV-uri”, ne-a spus Ana Blaga, specialist HR Vernicolor.

„Avem CV-uri și de la persoane cu studii superioare, și de la persoane cu studii medii. Promovarea și organizarea a fost ok”, a subliniat Mădălina Dupir, specialist HR Eberspaecher.

„Oradea Job Expo” a fost considerat un eveniment peste așteptări și de către angajatorii care au participat pentru prima dată: HBZ România, Turnătoria Iberica, Lava Knitting și Teknia România.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Culoarea muncii imaculate says:

  Salariul minim european aplicat mai repede ar relansa economia. Munca la negru sau la alte culori, s-ar dizolva, pe culoare, munca nu este muncã ci speculã.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul bihorean decedat după ce a fost depistat cu coronavirus
  În cursul zilei de marți s-a înregistrat primul deces al unui bihorean infectat cu coronavirus.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Apel de solidaritate lansat de AFB pentru dotarea spitalelor orădene
  În contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, iar în România a fost publicat decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre, capacitatea sistemului medical românesc de a face față și de a reacționa promt și efecient este esențială.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Decesul nr.80: femeie diagnosticată și internată la Oradea
  Oradea a înregistrat, în această după amiază, primul deces cauzat de Coronavirus. 1

  România

  Sistemul bancar românesc este stabil
  Potrvit unei declarații de presă făcute în urmă cu puțin timp de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sistemul bancar românesc funcționează în parametri normali.

  România

  Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
  Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
  Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.