bihon.ro Web analytics

În Vinerea Mare, magazinele sunt deschise până la ora 20:00. În Oradea și alte 40 de localități bihorene magazinele sunt deschise până la 21:00!

De Bihon.ro
Reactualizat la:

În Vinerea Mare, magazinele sunt deschise până la ora 20:00. În Oradea și alte 40 de localități bihorene magazinele sunt deschise până la 21:00!

Reactualizat la:
Săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat o anexă, la Hotărârea privind prelungirea Stării de Alertă, în care precizează că pe 23 și 30 aprilie magazinele pot fi deschise până la ora 20:00, indiferent de incidența cazurilor. Precizăm de altfel, că în 41 de localități bihorene, care nu se afla sub incidența restricțiilor suplimentare, magazinele vor fi deschise până la ora 21:00.
Scris de Bihon.ro - Săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat o anexă, la Hotărârea privind prelungirea Stării de Alertă, în care precizează că pe 23 și 30 aprilie magazinele pot fi deschise până la ora 20:00, indiferent de incidența cazurilor. Precizăm de altfel, că în 41 de localități bihorene, care nu se afla sub incidența restricțiilor suplimentare, magazinele vor fi deschise până la ora 21:00.

Potrivit datelor prezentate de către DSP Bihor, joi dimineața în județ erau active 1.193 cazuri de infectare coronavirus.

Oradea scapă de restricțiile de weekend. CJSU Bihor se întrunește după-masă pentru a actualiza lista localităților cu restricții

Astfel, în județul Bihor în prezent sunt șase localități cu o incidență de peste 3.5‰, sub incidența noilor restricții suplimentare de weekend. Alte 41 de localități nu se află sub incidența acestor restricții.

Cele șase localități în care vineri, magazinele vor fi deschise până la ora 20:00 sunt: Șinteu (6.52‰), Toboliu (5.56‰), Sântandrei (4.99‰), Rieni (4.18‰), Sânnicolau Român (4.17‰) și Gepiu (3.72‰).

În Oradea și alte 40 de localități bihorene magazinele vor fi deschise până la ora 21:00. Amintim că joi, Oradea a ieșit oficial de sub incidența noilor restricții suplimentare.

OFICIAL! Oradea scapă de restricțiile de weekend. Se redeschid și sălile de sport. Vezi Hotărârea CJSU Bihor

În Oradea și alte 40 de localități, programul magazinelor în Vinerea Mare va fi până la ora 21:00.

„Prin excepție de la prevederile alin. (3) și (4), în zilele de 23 aprilie 2021 și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00. În intervalul orar 20,00-5,00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu”, se precizează în Anexa Hotărârii de Guvern.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Domnului Tökes, cu dragostea înţelegerii says:

  Dreptul omului sã fâlfâie antichități nu eate totuna cu recunoașterea statului.

 2. Virusu says:

  Virusu apare la ora 21:00:01

 3. dspu says:

  Nu mâncați în exces de Paște! Sfaturile Direcției de Sănătate Publică Bihor

  Mancati voi salamu cu smantana.

 4. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.