bihon.ro Web analytics

Îndrumați-i spre adăpostul de noapte!

De Crina Dobocan

Îndrumați-i spre adăpostul de noapte!

FOTO: DASO
Reactualizat la:
Direcția de Asistență Socială Oradea invită persoanele fără adăpost să apeleze la Adăpostul de Noapte din strada Gutenberg, mai ales acum, pe durata iernii.
Scris de Crina Dobocan - Direcția de Asistență Socială Oradea invită persoanele fără adăpost să apeleze la Adăpostul de Noapte din strada Gutenberg, mai ales acum, pe durata iernii.

 

„Având în vedere faptul că în perioada imediat următoare, temperaturile nocturne vor scădea mult sub pragul înghețului, ne îngrijim de persoanele care, din diferite motive, sunt greu încercate de viaţă, neavând un adăpost deasupra capului. În acest sens, rugăm comunitatea locală să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969 sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte. Adăpostul de Noapte este situat pe str. J. Gutenberg nr. 8 și are o capacitate de cazare de 71 de locuri. Direcția de Asistență Socială Oradea oferă cazare în cele 2 corpuri de clădire si cele 6 containere din incinta adăpostului, dotate cu dușuri cu apă caldă şi grupuri sanitare, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. De asemenea, persoanele cazate aici primesc un set de haine curate, un ceai cald şi nu în ultimul rând, sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor. În Centrul Comunitar Gutenberg, situat la aceeaşi adresă, respectiv J. Gutenberg nr. 8, oamenii străzii beneficiază peste zi de consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă, sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă și nu în ultimul rând, se pot bucura de vizionarea unui film și de lecturarea unei cărți”, transmite DASO.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  3

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.