bihon.ro Web analytics

Instruiri pentru prezidenţiabilii birourilor electorale

Autoritatea Electorală Permanentă va organiza la începutul lunii octombrie instruirea pentru persoanele care au formulat cereri în vederea desemnării lor ca preşedinţi sau locţiitori în secţiile de votare, pentru alegerile prezidenţiale, din 2 noiembrie.
Scris de erdei - Autoritatea Electorală Permanentă va organiza la începutul lunii octombrie instruirea pentru persoanele care au formulat cereri în vederea desemnării lor ca preşedinţi sau locţiitori în secţiile de votare, pentru alegerile prezidenţiale, din 2 noiembrie.

Este vorba despre acele persoane care nu au mai participat la alte scrutine electorale în această calitate. Instruirile vor avea loc în 1 octombrie, de la orele 14, respectiv 16 şi în 2 octombrie, de la ora 14, pentru acele persoane care au formulat cereri la primăriile din judeţ. Şedinţele vor avea loc la sediul Prefecturii, în sala nr. 2. Prefectura pune la dispoziţie tabele-anexă cu repartizarea persoanelor care vor participa în 1 octombrie, de la ora 14, respectiv de la ora 16.

Preşedinta Biroului Electoral Judeţean Bihor, Florina Iuliana Crişan, a informat că BEJ va fi completat cu partidele politice tot în 1 şi 2 octombrie, de la ora 15. În 1 octombrie, Biroul va fi completat cu reprezentanţii partidelor parlamentare, iar în 2 octombrie, cu reprezentanţii partidelor neparlamentare.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sâmbătă, o nouă acțiune de colectare a DEEE
  Municipalitatea orădeană va organiza sâmbătă, 04 decembrie, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

  România

  Alertă alimentară: Pipote și ficat de pui retrase din 6 magazine Penny din Bihor, din cauza salmonella!
  Rețeaua de magazine Penny anunță retragerea pipotelor de pui congelate de 500 de grame, precum și a ficatului de pui congelat, 1000g, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident în Leș: Șoferul unei autoutilitare a intrat într-un stâlp, un indicator rutier și a lovit un pod de beton
  Accidentul rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:00, pe DN79, în localitatea Leș.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șeful pompierilor bihoreni, avansat în grad de către Klaus Iohannis
  Șeful pompierilor bihoreni a fost avansat în grad, de Ziua Sfântului Andrei, chiar de către președintele țării, Klaus Iohannis. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  COVID în Bihor: 81 de cazuri noi, 138 de vindecări și 9 decese
  Toate localitățile din Bihor înregistrează vineri, 3 decembrie, o incidență COVID sub pragul de 7‰. 1

  Jurnal Bihorean

  Convocat la o acțiune a Federației Române de Box

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.