bihon.ro Web analytics

Investiții în valoare de 15,5 milioane de lei în Cartierul Tineretului

De Georgiana Anghel

Investiții în valoare de 15,5 milioane de lei în Cartierul Tineretului

Parcul Tineretului va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare.
Scris de Georgiana Anghel - Parcul Tineretului va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare.

Amenajarea parcului din Cartierul Tineretului este aproape de finalizare, în acest moment lucrându-se la realizarea sistemului de irigații și la amenajarea spațiilor verzi, potrivit Primăriei Oradea. Amenajarea a cuprins realizarea de alei asfaltate în suprafață de 1.365 mp, un loc de joacă în suprafață de 603 mp, două terenuri de sport în suprafață totală de 614 mp, prevăzute cu nocturnă, montarea mobilierului urban (bănci de odihnă, coșuri de gunoi) și rețea de iluminat public cu corpuri de iluminat LED. „Ne apropiem de finalizarea unui parc ce găzduiește 132 de noi arbori din specii nobile. Parcul dispune atât de o zonă de relaxare, cât și de una recreativă, fiind prevăzut cu un loc de joacă pentru copii, precum și terenuri de sport multifuncționale, dedicate pasionaților de fotbal și baschet”, a declarat primarul Florin Birta.

Parcul este amenajat în zona de pădurice situată pe strada George Bacaloglu, în urma unui program votat în cadrul bugetării participative. Lucrările de amenajare a parcului au fost adjudecate prin licitație publică de către firma Construcții Bihor SA. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 1,6 milioane de lei.

Străzi modernizate

În paralel cu lucrările la parc, în zonă se modernizează strada George Bacaloglu, iar alte 9 străzi din cartier se află în procedura de licitație, în vederea modernizării. Acestea sunt: str. Caporal Constantin Mușat, str. Virgil Maxim, str. Denis Diderot, str. Victor Papilian, str. Gábor Bethlen, str. Dejului, str. Emil Cioran, str. Emile Zola, str. Eugen Lovinescu, str. George Bacovia și str. Ion Isaiu.
Valoarea investițiilor pe care Primăria Oradea le derulează în cartierul Tineretului se ridică la 15,5 milioane de lei.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 se anunță un an bun pentru afine
  2022 pare să fie un an al revenirilor. Lumea călătorește mai mult, participă la mai multe evenimente, fără grija pandemiei care făcea ravagii în urmă cu doi ani.

  Bihon CSM Oradea

  Adrian Țenghea va apăra poarta echipei CSM Oradea
  CSM Oradea și-a „blindat” poarta în perspectiva dificilelor meciuri din Liga Națională.

  Bihon CSM Oradea

  Noii antrenori ai echipei de handbal masculin CSM Oradea: „Sperăm din suflet să reușim”
  Antrenorii George Tăutu și Cosmin Liberț sunt mulțumiți de lotul echipei de handbal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dol Guard Oradea îmbină perfect munca specializată pe pază și protecție cu sportul de performanţă - peste 15 ani experienţă în domeniu! „Lăsați protecția voastră, în grija noastră!”
  Firma bihoreană Dol Guard SRL, licențiată în pază și protecție prestează diverse servicii de specialitate având un portofoliu al clienților de circa 70% din domeniul privat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv
  În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE Accident grav în Gepiu între două mașini și un microbuz. Toate 3 au luat foc
  Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.