bihon.ro Web analytics

Jurnalista Crina Dobocan, pe scenă cu diva de la „Surprize” - Andreea Marin

Reactualizat la:

Jurnalista Crina Dobocan, pe scenă cu diva de la „Surprize” - Andreea Marin

Reactualizat la:
Redactorul JB/Bihon.ro, Crina Dobocan, a fost premiată, marţi seara, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.
Scris de farcas - Redactorul JB/Bihon.ro, Crina Dobocan, a fost premiată, marţi seara, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.

A fost nominalizată, pentru a doua oară consecutiv, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială şi a primit o distincţie pentru susţinerea Campaniei Naţionale ,,România se ridică în picioare pentru asistenţa socială’’.

Colega noastră Crina Dobocan, redactor responsabil de domeniile Învăţământ, Social, Justiţie, a primit marţi seara, pe scena Ateneului Român din Bucureşti, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, Distincţia de Excelenţă pentru susţinerea Campaniei Naţionale a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

crina-dobocan-gala-de-excelenta

Organizată de CNASR şi aflată la a V-a ediţie, Gala îşi propune punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistenţă socială.

În cadrul galei, au fost sărbătoriţi cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social.

Periplu jurnalistic

Cu condeiul său, Crina i-a însoţit pe temerarii campaniei CNASR prin mai multe judeţe ale ţării, încercând să promoveze şi să valorifice, la nivel naţional, profesia de asistent social.

,,Prin campania noastră dorim să reînviem spiritul de breaslă în randul comunităţii noastre profesionale, să redăm demnitatea asistentului social, iar asistenţei sociale gloria şi splendorile pe care le merită această nobilă profesie.

Străbatem ţara în lung şi-n lat, de la est la vest şi de la nord la sud, aducând laolaltă confraţii de breaslă, oficialităţile judeţene, universitari, jurnalişti, celebrităţi locale, prieteni şi susţinători ale căror inimi bat pentru asistenţa socială.

Cred că doar împreună putem să construim un proiect solid şi pe termen lung. Tocmai de aceea, în această seară, o să vă spun câteva gânduri despre eroii campaniei noastre, despre cei care au ridicat România în picioare pentru asistenţa socială, şi vă invit ca la final să-i aplaudăm. Am debutat în ţinutul pandurilor, ridicând Gorjul în picioare pentru asistenţa socială (….).

Am urcat şi în Crişana, în Bihor, la doamnele Claudia Torje, Andreea Pontoş şi Arina Moş, ce ne-au demonstrat valoarea pasiunii, a credinţei, dar şi a eficienţei puse în slujba profesiei de asistent social. Mulţumim mult, Crina Dobocan, sensibilul şi dedicatul jurnalist local, prietenia ta ne onorează!”, a spus, în cadrul Galei, Doru Buzducea, preşedintele CNASR.

Recunoaştere

Pentru Crina, premiul este o recunoaştere publică a meritelor sale. Modestă, Crina a declarat că distincţia o onorează, dar o şi responsabilizează şi o determină să facă mai mult pentru această profesie.

,,Nu pentru a primi o distincţie m-am implicat în această campanie. Am rezonat imediat cu cei care o promovează, pentru că cunosc îndeaproape acest sector. Ca voluntar al Asociaţiei Caritas Eparhial, dar şi ca preşedinte al Asociaţiei Pro Bambini din Oradea, am lucrat cu asistenţi sociali şi ştiu ce presupune munca lor. Premiul primit marţi la Bucureşti mă onorează şi îmi motivează demersurile viitoare. Mulţumesc Filialei Bihor a Colegiului pentru nominalizare, iar CNASR pentru premiere. Vă asigur, în continuare, de susţinerea mea’’, a declarat Crina Dobocan.

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tineri absolvenţi la Impro Patzan Show
  În spectacolul din 15 decembrie îi veţi vedea pe Alin Stanciu, Eugen Neag, dar şi pe mai tinerii lor colegi, proaspăt absolvenţi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atacantul George Pușcaș s-a accidentat
  Bihoreanul George Pușcaș a fost înlocuit în minutul 65 al meciului Barnsley (locul 24) – Reading FC (locul 18) din cauza unei accidentări.

  BIHON Sport local

  LPS Bihorul şi-a desemnat performerii anului 2019
  Conform tradiției, conducerea CSȘ LPS Bihorul a alcătuit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi din actualul sezon.

  Bihon CSM Oradea

  Baschetbalistul orădean Kris Richard a dobândit cetățenia Română
  Baschetbalistul orădean Kris Richard, component al campioanei CSM CSU Oradea, a dobândit joi cetățenia română.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kingart îți aduce din nou lumea fermecătoare al Orientului Îndepartat!
  Echipa Kingart de 21 de ani cu același entuziasm încearcă să satisfacă cerințele orădenilor și turiștilor în tot ceea ce înseamnă CADOU.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.