bihon.ro Web analytics

Manageri noi la Teatrul Regina Maria și la Filarmonica Oradea

Reactualizat la:

Manageri noi la Teatrul Regina Maria și la Filarmonica Oradea

Reactualizat la:
În urma rezultatelor evaluării managementului instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Bihor, un singur manager nu a obținut notă de trecere.
În urma rezultatelor evaluării managementului instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Bihor, un singur manager nu a obținut notă de trecere.

Cu toate acestea, joi, 29 aprilie, au fost numiți doi noi manageri interimari la Teatrul Regina Maria și la Filarmonica Oradea.

Daniel Vulcu va fi evaluat din nou

În cazul Teatrului „Regina Maria”, situația este diferită. Doamna Elvira Rîmbu nu își mai poate continua activitatea ca manager din cauza sentinței pronunțate de Tribunalul Satu Mare. Fostul manager, domnul Daniel Vulcu, a contestat nota obținută la evaluarea anuală care a dus la încetarea contractului de management argumentând că evaluarea nu a fost făcută de specialiști din domeniu. Instanța i-a dat dreptate, iar acum urmează să fie făcută evaluarea anuală a domnului Daniel Vulcu pentru perioada 2017 – 2019. În situația în care la evaluarea anuală obține o notă peste 8, intră la evaluarea finală. Dacă la evaluarea finală va avea o notă egală sau mai mare de 9, va avea dreptul să depună un nou proiect de management care ulterior va fi analizat de o comisie. Dacă nota obținută de acesta este mai mica de 9, va fi organizat un nou concurs.

Până la finalizarea procedurilor administrative în cazul Daniel Vulcu, joi, 29 aprilie, a fost numit în funcția de manager interimar Șerban Borda.

O schimbare a managementului a avut loc și la Filarmonica de Stat, unde Meleg Vilmos Tibor a obținut o notă sub prag. Astfel, Carmen Rus a fost numită manager interimar la Filarmonica de Stat Oradea.

Cei doi manageri interimari își vor începe activitatea din 6 mai.

Rezultate evaluare management instituții de cultură din subordinea CJ Bihor

Evaluările au fost împărțite în două categorii: anuale și finale. Cu excepția Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”, unde s-a făcut evaluarea finală a managementului, în cazul celorlalte instituții a avut loc evaluarea anuală (Teatrul „Szigligeti Színház”, Teatrul „Regina Maria”, Filarmonica de Stat Oradea și Școala de Arte „Francisc Hubic”).

· Doamna Czvikker Katalin, manager al Teatrului „Szigligeti Színház” – nota 9,05;

· Doamna Elvira Rîmbu, manager al Teatrului „Regina Maria” – nota 7;

· Domnul Meleg Vilmos Tibor, manager al Filarmonicii de Stat Oradea – nota 5,83;

· Domnul Florin Mariș – Hinsu, manager al Școlii de Arte „Francisc Hubic” – nota 9,59;

· Doamna Ligia – Antonia Mirișan, manager al Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” – nota 8,78.

Managerii care au obținut sub nota 7 în cadrul evaluării anuale vor fi schimbați automat din funcție conform contractului, în timp ce cei cu note mai mari de 7 își vor putea păstra posturile.

Evaluarea la final de mandat are loc doar dacă notele obținute la verificările anuale sunt peste 8 și se desfășoară cu cel puțin 90 de zile înainte de expirarea contractului de management.

Dacă rezultatul evaluării finale este egal sau mai mare de 9, managerul în funcție are dreptul să depună un nou proiect de management. Dacă nota este mai mică de 9, acesta își continuă mandatul până la expirarea contractului.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Escu says:

  Ce fain rezolva ¨justitia¨ toate problemele lichelelor PNL-USR. Hop si Vulcu iar director. La doamna Rimbu i-a trebuit sefie, asa patesc toti cei care vor sa ia osul din gura javrelor PNL. Vulcu un actor mediocru, un director incompetent, un om fara nici o demnitate si onoare, sa nu zic de morala…

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.