bihon.ro Web analytics

Miercuri, deschiderea centrului de vaccinare drive-through, din parcarea Era Park Oradea

De Bihon.ro
Reactualizat la:

Miercuri, deschiderea centrului de vaccinare drive-through, din parcarea Era Park Oradea

FOTO: DSP Bihor
Reactualizat la:
Primul centru de vaccinare drive-through din județul Bihor va fi deschis începând de miercuri, la Oradea în parcarea Era Park Oradea, în față la magazinul MobExpert.
Scris de Bihon.ro - Primul centru de vaccinare drive-through din județul Bihor va fi deschis începând de miercuri, la Oradea în parcarea Era Park Oradea, în față la magazinul MobExpert.

Florin Birta i-a propus premierului Cîțu ca localitățile cu grad mare de vaccinare să se redeschidă

„Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Bihor în scopul atingerii indicelui necesar imunizării colective optime, Direcția de Sănătate Publică Bihor, Instituția Prefectului – Județul Bihor și Primăria Municipiului Oradea au făcut demersuri pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare din Municipiul Oradea, prin deschiderea unui centru de vaccinare de tip drive-through pe strada Calea Aradului nr. 62 – parcarea Era Shopping Park”, transmite DSP Bihor.

„Amplasarea Centrului drive-through în Parcarea Era Shopping Park permite accesul facil al persoanelor cu mijloace auto de deplasare, fiind astfel posibilă efectuarea unui număr mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară. Centrul va funcționa zilnic în intervalul orar 08.00-20.00 și va dispune de patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de compania Pfizer”, mai precizează DSP Bihor.

Fără programare, în mașină

Vaccinarea se realizează fără programare în Platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse ulterior în Registrul Electronic Național de Vaccinare, de unde se va emite și adeverința de vaccinare.

Persoanele care doresc să se vaccineze se vor prezenta cu actul de identitate și cu chestionarul de triaj, completat pe loc sau completat anterior prin accesarea site-ului RoVaccinare, https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.

Vaccinarea se efectuează persoanelor aflate în mijlocul de transport, fără a fi necesară părăsirea autovehiculului sau în spațiului special amenajat după caz.

După vaccinare, în zona de așteptare

După vaccinare, persoanele vaccinate se deplasează cu autoturismul către zona de supraveghere post vaccinare, care este asigurată de către personal medical (medic și asistenți), În perioada de supraveghere, se emite adeverința de vaccinare, iar medicul înscrie pe aceasta data la care se va efectua cea de a doua doză În procesul de vaccinare se vor aplica și respecta procedurile și instrucțiunile în vigoare referitoare la desfășurarea procesului în condiții de siguranță și în cadrul reglementat.

„Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur. Alege să te vaccinezi!”, a transmis dr. Daniela Rahotă, director executiv al DSP Bihor.

GALERIE FOTO – DSP Bihor

9 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Margarina Rama says:

  TV LIVE
  FOCUS
  Cinematograful în aer liber pentru maşini.
  Modelul a fost preluat şi în Germania în anii `60.
  Chiar dacă perioada de glorie a cinematografului în aer liber a trecut, el există şi-n ziua de astăzi.

  “Stai în maşină, poţi fuma fără să deranjezi pe nimeni, nu te deranjează nimeni, îţi poţi îmbrăţişa iubitul/iubita…” – spun spectatorii.

  Motivele pentru care sunt frecventate aceste cinematografe sunt aceleaşi ca acum 75 de ani.
  Singura diferenţă este că, în ziua de astăzi, locurile din faţa ecranului uriaş rămân deseori goale.

  “Rulăm filme chiar şi pentru două maşini.
  Unii au venit de departe şi au fost foarte dezamăgiţi, dar acestea sunt serviciile oferite de noi: indiferent de numărul telespectatorilor, filmul trebuie să ruleze. Momentul în care nu va mai veni nimeni va însemna sfârşitul acestui cinematograf”

 2. Ninu says:

  Ase de bine îmi pare ca cine vreie sa să vaccineste și sta în Iosie sau Santandras poate ajunje repide.
  Mii M-o spus un vecin ca să dă și pecsii și crompe paie.
  Da mi-i nu îmi place numa piscuitiii.No bun atuncia.

  • Teglasu says:

   Ninu fratele meu, e bine numa daca ajungi acasa viu si nu mori undeva pe drum de la otrava.

   • Vaccin says:

    😀😀😀😀😀
    Stai flexat că vine Vasile prostu’ cu Paracetamolu’ cu aromă de zmeură , că e bun, că nu răspunde nimeni de aroma de zmeură, că e de la frații Micula.

 3. Si says:

  Miercuri se deschide si peste 2 saptamani se va inchide din lipsa cererii

 4. altuss says:

  Mâine-poimâine se va spune că puşcăriaşii care se vaccinează, vor fi eliberaţi indiferent ce crime au comis, pentru a da un exemplu societăţii că cei care se vaccinează scapă de orice. Deja se ajunge la demenţă.

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.