bihon.ro Web analytics

Noi restricții de circulație în Oradea: pietonii, bicicliștii și șoferii sunt vizați

De Bihon.ro

Noi restricții de circulație în Oradea: pietonii, bicicliștii și șoferii sunt vizați

Vineri, 23 iulie, Comisia tehnică pe probleme de circulație a avizat mai multe restricții de circulație în traficul din Oradea.
Scris de Bihon.ro - Vineri, 23 iulie, Comisia tehnică pe probleme de circulație a avizat mai multe restricții de circulație în traficul din Oradea.

Restricționarea circulației bicicliștilor și a pietonilor în perioada 26.07 – 15.08.2021 pe drumul de legătură str. Suișului – str. Bihorului, pe partea dreaptă a sensului de mers, pe porțiunea dintre cele două treceri de pietoni. Circulația se va desfășura pe trotuarul și pe pista de biciclete de pe partea opusă, cu revenire pe partea dreaptă la a doua trecere de pietoni. Restricționarea este necesară în vederea realizării lucrărilor de amenajare acces rutier în cadrul proiectului ”Construire stație de distribuție carburanți – Oradea 6 pe str. Suișului, nr. 20”. Solicitantul avizului este S.C PRO SAMAC CONSTRUCT SRL.

Restricționarea parțială a traficului rutier, cu închiderea pe porțiuni a unei benzi de circulație, pe str.Nufărului, partea dreaptă, tronson cuprins între str. Nojoridului și str. Ciheiului în perioada 26.07.2021 – 06.09.2021 în vederea realizării lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”. Solicitantul avizului este S.C Drumuri Bihor S.A.

Restricționarea circulației pe trotuar pe str. Nufărului, tronson cuprins între str. Nojoridului și str. Ciheiului, în perioada 26. 07 2021 – 6.09.2021 în vederea realizării trotuarului și a pistei de biciclete din cadrul obiectivului de investiție ”Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”. Solicitantul avizului este S.C Drumuri Bihor S.A.

Prelungirea restricționării circulației pe str. George Barițiu, tronson cuprins între str. Episcop Roman Ciorogariu și str. Moscovei, în vederea execuției lucrărilor de extindere rețea termică primară, branșament apă, racord canal menajer și racord canal pluvial până la data de 31.07.2021. Solicitantul lucrării este S.C Construcții Bihor S.A.

 

4 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Maşini electrice şi prize says:

  Mã,, omoarã” getta, vrea vitezã mai mare.

  • Guido says:

   Nu-mi dau seama de ce nu o inchid total, aceasta mare artera Nufaru’ – Cantemir !?
   Ar putea lucra mai cu spor, mai dinamic si sigur toti ar avea de castigat.
   Asa …., ei se chinuie sa lucreze in plin trafic, oamenii se chinuie sa circule prin diverse forme extrem de prost semnalizate de santier.
   Nimeni nu castiga nimic, iar haosul domneste peste zona .

   • marcel says:

    Dupa ce e gata o inchide definitiv sa o transforme in pietonala

   • oradean says:

    Fiindca au inchis si pe Atelierilor 3 luni, in aceeasi timp cand sunt restrictii si pe Cantemir unde n-au trrminat dar incep si pe Nufarului, dar si pe Atelierilor una singura excavator sparge asfaltul deja mai bine de 3 saptamani. Atata stia primaria, nici cum sa sincronizeze cumva inchideriile, sau sa zica firmei ca lucreaza macar cu 3-4 excavator pe un drum de 1km, numai o luna se sparge vechiul asfalt pe o banda de mers…

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Note mai mari după contestații la BAC: 80 de elevi din Bihor au primit note peste 6 și au promovat
  75,94 % etse rata de promovare în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat în județul Bihor 2022 (după contestații).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident cu 3 mașini implicate în zona girației din fața bisericii Emanuel. O persoană a fost transportată la spital
  Accidentul a avut loc vineri, 1 iulie, în jurul orei 15.00 la intersecția străzilor Calea Aradului și Bulevardul Decebal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kaufland retrage un produs de distrugere a insectelor de pe piață
  Kaufland retrage voluntar, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, anunță lanțul comercial. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Bihon CSM Oradea

  Fometescu și-a reziliat contractul cu echipa de baschet a CSM Oradea
  CSM CSU Oradea și jucătorul Tudor Fometescu au decis de comun acord să încheie raporturile contractuale, după aproape cinci ani de colaborare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei bărbați și o femeie din Salonta au fost reținuți fiind bănuiți că au deținut și transportat 530.000 de țigări nemarcate

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Inspectoratul de Poliție Județean Bihor scoate la concurs, cu recrutare din sursă externă, 29 de posturi. Care sunt acestea
  Perioada de recrutare a început epe 29 iunie 2022 și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00).

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.