bihon.ro Web analytics

Nu vor parcari taxate la Universitatea Oradea

Liderul tineretului PDL din Bihor, Bogdan Manafu, a criticat marti parcările cu taxa, precum şi cele de scurtă durată, vopsite în galben, de la Universitatea Oradea.
Scris de Călin Corpaş - Liderul tineretului PDL din Bihor, Bogdan Manafu, a criticat marti parcările cu taxa, precum şi cele de scurtă durată, vopsite în galben, de la Universitatea Oradea.

Bogdan Manafu spune că din cauza acestor locuri de parcare cu taxa, studenţii nu se mai pot concentra pe cursuri, ci când le expiră perioada pentru care au plătit. „Multe dintre parcări sunt de maximum două ore. E frustrant, îi încurcă pe studenţi. Ei vin la Universitate să înveţe, nu să se gândească cât au de plată şi când le expiră timpul pentru care au plătit parcare”, spune Manafu. Tânărul democrat-liberal a anunţat că că organizaţia pe care o conduce a adunat deja 1.000 de semnături din partea studenţilor deranjaţi de aceste locuri de parcare cu taxă din zona Universităţii orădene.

Soluţia lui Manafu: carduri speciale pentru studenţi, cu gratuităţi şi reduceri la transport, cazare şi alte servicii sociale. În acest sens, el a dat exemplul Clujului, „unde aceste carduri sunt religie”. Manafu spune că Executivul Primăriei nu a avut urechi pentru aceste propuneri, aşa cum nu s-a realizat nici Casa de Cultură a Studenţilor, în locul Cinematografului Transilvania.

Piaţa Cetate şi autogara…

Adelina Coste, candidat PDL pentru Consiliul Local Oradea, a opinat că „Oradea este un oraş al contrastelor”. Ea a exemplificat cu modul în care se prezintă azi Piaţa Cetate, arătând câteva disfuncţionalităţi ale acestui important spaţiu comercial: grupuri sanitare subdimensionate şi cu igienă precară, lipsa ventilaţiei la bazar, lipsa spaţiilor de depozitare a mărfurilor la stand, lipsa produselor bihorene din piaţă etc.

Tot la capitolul nerealizări ale actualei municipalităţi, fostul subprefect a dat ca exemplu negativ autogara, „o ruină cu care domnul Bolojan mă îndoiesc că se poate lăuda”.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 2

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.