bihon.ro Web analytics

O primărie din Bihor amendată cu 15.000 de lei pentru depozitări ilegale de deșeuri

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

O primărie din Bihor amendată cu 15.000 de lei pentru depozitări ilegale de deșeuri

Reactualizat la:
Comisarii Gărzii de Mediu Bihor au aplicat noi amenzi pentru depozitarea neconformă a deșeurilor. Primăria Ineu a fost amendată cu 15.000 de lei. Inspectorii de Mediu au descoperit la un control la Ineu, efectuat pe 13 aprilie 2021, nenumărate depozitări de deșeuri neconforme.
Scris de Crina Dobocan - Comisarii Gărzii de Mediu Bihor au aplicat noi amenzi pentru depozitarea neconformă a deșeurilor. Primăria Ineu a fost amendată cu 15.000 de lei. Inspectorii de Mediu au descoperit la un control la Ineu, efectuat pe 13 aprilie 2021, nenumărate depozitări de deșeuri neconforme.

Astfel, inspectorii de mediu vor aplica Primăriei Ineu o amendă de 15.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor. Problemele au fost descoperite de comisari în zona coloniei de rromi din localitate, după cum a spus comisarul șef al Gărzii de Mediu Sever Șerbănescu.

Un cititor a semnalat redacției că localnicii se simt sufocați de atâtea gunoaie, ba mai mult acuză primăria că „încearcă să ascundă gunoiul sub preș”.

„Depozitarea deșeurilor în locurile publice reprezintă de mult timp o problemă în Ineu, totul se întâmplă pentru că autoritățile locale permit acest lucru, încercând să bage mizeria sub preș, cum se spune și aruncând vina pe rromi, însă nu ei sunt singurii care fac mizerie. Am remarcat că se întâmplă un fenomen destul de des, faptul că le acoperă cu pământ cu buldoexcavatorul sau le dau foc. Aceste lucruri sunt deosebit de grave pentru sănătatea mediului și sănătatea umană. Toți sătenii sunt deranjați de mizerie și revoltați că primăria nu face nimic să igienizeze locurile publice.”, a spus un localnic.

„Încă nu e scrisă amenda. Dar va fi sancționată”, a confirmat comisarul șef al Gărzii de Mediu Bihor, Sever Șerbănescu.

UAT Ineu este obligată de Garda de Mediu și să salubrizeze zona, respectiv să asigure spații de colectare a deșeurilor și să instaleze pe ele containere de colectare selectivă.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Demos says:

  Mers destul de des la pescuit în Ineu. Intr-adevar, este cea mai mizerabila localitate din Ineu. Mereu am crezut ca are primar țigan, altfel nu se explica. Nu știu dacă e, dar sigur e psd-ist.

 2. Demos says:

  Merg destul de des la pescuit în Ineu și intr-adevar ii cea mai mizerabila localitate din Bihor. Mereu am crezut ca are primar țigan, doar asa se explica. Dacă nu e țigan, sigur e psd.ist

 3. Cosmin says:

  La fel este și pe drumul către Husasau de Criș dinspre Oradea, se pare că nimeni nu se sesizează din păcate.

 4. Angajari BIHON

  Adeplast angajeaza personal

  Angajari BIHON

  PLASTOR S.A. angajează personal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se pot face înscrieri pentru programul Rabla. Condiții, etape și sume alocate
  De azi, 14 mai 2021, persoanele fizice își pot crea conturile de utilizator în aplicația informatică în vederea înscrierii în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statui Vivante prezente la Oradea, la Enchante Rooftop & Social Lounge, o locaţie care îţi oferă privelişti asupra oraşului ce îţi taie respiraţia!
  Enchante ! Mă bucur să te cunosc! Încântat de cunostinţă! Nice to meet you! 1

  România

  Nunți și botezuri de la 1 iunie: Se renunță la restricționarea numărului de persoane, dacă toți participanții sunt vaccinați
  Liber la nunți și botezuri. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul conferinței de joi că din date de 1 iunie se pot organiza evenimente private. 2

  România

  K.Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile pe timp de noapte. Spectatorii revin pe stadioane
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Palatul Controceni, că din data de 15 mai se va elimina portul măștii în exterior și restricțiile de noapte. 28

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.