bihon.ro Web analytics

O şansă pentru Alexandra!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Mămica Alexandrei, face apel la toţi cei care cred că pot ajuta: „Din puţinul tău, dă-i fetiţei mele o şansă la viaţă!”
Scris de Demian - Mămica Alexandrei, face apel la toţi cei care cred că pot ajuta: „Din puţinul tău, dă-i fetiţei mele o şansă la viaţă!”

Andrada, mama Alexandrei, ne-a trimis la redacţie povestea nefericită pe care fetiţa sa de numai şase anişori o trăieşte: „Dacă ajungi să o cunoști pe Alexandra (Ale, cum o alintăm cei din familie), nimic nu ar trăda faptul că micuța de doar șase anișori duce, de aproape un an de zile, o luptă piept la piept pentru viata. Deși sătulă de spitale și de nenumăratele vizite pe la diferiți doctori, din țară și străinătate, fetița noastră dă dovadă de o maturitate ieșită din comun, cu zambetul pe buze, deși diagnosticul pus de medici este unul care cu siguranță pe majoritatea adulților i-ar doborî. Tumoare celebrală inoperabilă.” spune ea.

Ca un trăsnet

„Vestea că Ale suferă de această cumplită boală, a cărui nume încă din start îți răpește orice speranță de vindecare (inoperabilă), am aflat-o înaintea sărbătorilor de iarnă în 2012 și ne-a schimbat brusc viața” continuă Andrada. „Am alergat pe la mai mulți medici, atât în România cât și dincolo de granițele țării, respectiv în Ungaria și Austria, în speranța că cineva ne va spune un tratament care să o salveze sau că va exista o posibilitate de operație pentru a-i extirpa tumoarea. Nimeni însă nu ne-a dat prea multe șanse. Am început imediat tratamentul cu chimioterapie, deși drumul acesta ni s-a părut greu și anevoios. Lunile s-au scurs și din păcate, nu în favoarea noastră, pentru că boala refuză parcă să ne dea o șansă. Au trecut nouă luni de tratament iar medicii ne spun că medicina alopată nu ne va ajuta foarte mult, ci ne oferă doar o amânare a inevitabilului. Mai mult, în Săptămâna Patimilor, o comisie de la Cluj, ne-a spulberat practiv orice speranță și după ce i-a studiat “pe răsfoite” dosarul medical al Alexandrei, ne-a spus că orice am încerca (radioterapie- care este foarte riscantă sau chimioterapie), copila mai are de trăit între 1 și maxim 5 ani! Acum, când micuța noastră ar trebui să se alăture celorlalți copii de vârsta ei și să ne bucurăm de primele zile în băncile școlii

Se caută soluţia salvatoare

De atunci, căutăm zi și noapte soluții. Am reușit să luăm legătura cu mai multe persoane, care au suferit de același diagnostic ca al Alexandrei. Așa am aflat de clinica Burzynski din Houston Texas care trateaza bolnavi de cancer printr-o tehnica numita antineoplastoni. Imediat ce am aflat de acestă clinica le-am trimis dosarul medical al Alexandrei și am primit prompt un răspuns. Sunt singurii care îi dau fetiței noastre o șansă la viață. Problema este însă că tratamentul costă foarte mult. Mult peste cât am putea noi să adunăm. În răspunsul celor de la clinică ni s-a spus că 1350 dolari costă consultatia la dr.Burzynski și în jur de 5000 de dolari pe lună tratamentul cu antineoplastoni, tratament care poate dura cel puțin 3 luni, în funcție de cum va răspunde organismul. La un calcul estimativ, doar începerea tratamentului ne-ar costa în jur de 17000 de dolari plus costurile de transport,viza și cazarea.

30.000/35.000 de dolari

Aceştia sunt banii care fac acum diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru fetiţa mea. E o sumă poate pentru unii banală, dar pentru noi uriaşă, mai ales dupa ce, în tot acest timp am facut eforturi supraomeneşti ca fetiţa noastră să beneficieze de cele mai bune tratamente şi condiţii. Credem că în viaţă orice om are nevoie de un sprijin iar acest lucru îl facem şi noi acum. Vă cerem ajutorul pentru a-i salva viaţa fetiţei noastre. Este şi devine foarte urgent deoarece fetiţa începe să aiba chimiorezistenţă, adică nu mai răspunde la citostatice, fapt care poate duce la mărirea în orice moment a tumorii. Altfel zis, începe deja numaratoarea inversă. Apelam la cei cu inima mare, care îşi permit să îşi răpească din rutina vieţii o clipă pentru a citi. Vă rugăm chiar, dacă aveţi cunoştinţe de fundaţii la care mai putem apela, să ne contactaţi. O puteţi face pe adresa de e-mail a mamei, Andrada Craciun – andra141280@yahoo.com sau la nr. de telefon 0742-133.405 şi a tatalui, Sorin Craciun sorinsilviucraciun@yahoo.com, nr. de telefon 0740-158.199.”

Conturile în care se pot face donaţii sunt pe numele Craciun Alexandra:

RO36RNCB0032130697610001 (RON)

RO09RNCB0032130697610002 (EURO)

RO79RNCB0032130697610003 (USD).

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  171 de bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara
  Bihorenii care doresc să meargă la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Bihor au la dispoziție nu mai puțin de 171 de bilete de tratament în stațiuni balneare din toată țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământul Populației și al Locuințelor 2021: Vineri, 27 mai, ultima zi pentru autorecenzare
  Cei care refuză să participe la recensământ riscă amenzi de până la 3000 de lei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Explozii lângă Oradea: Pompierii pirotehniști au detonat munițiile neexplodate găsite în județ
  Pirotehniștii bihoreni au distrus prin explozie controlată 71 de muniții și elemente de muniție descoperite pe raza județului.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Noi restricții de circulație în zona centrală din Oradea
  În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

  Ştiri sportive

  Titlurile de politețe „doamnă” și „domnișoară”, interzise la Turneul de Tenis de la Wimbledon
  Organizatorii Wimbledon au transmis că nu vor mai folosi apelativele „doamnă” și „domnișoară” atunci când vor vorbi despre lista câștigătorilor turneului de tenis. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  23 de cetățeni străini prinși în timp ce dădeau târcoale în zona stației CFR Oradea Est
  Frontieriștii bihoreni au identificat 23 de cetățeni străini care nu își justificau prezența în zona stației CFR Oradea Est.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.