bihon.ro Web analytics

Oradea Shopping City a fost cumpărat de Lotus Center

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Lotus Center, acționarul majoritar, a firmei care a achiziționat Oradea Shopping City, va redeschide complexul în a doua parte a anului 2019.
Scris de Demian - Lotus Center, acționarul majoritar, a firmei care a achiziționat Oradea Shopping City, va redeschide complexul în a doua parte a anului 2019.

Complexul Oradea Shopping City are un nou proprietar, Sapient Center SA. Aceasta l-a achiziționat la licitația organizată de Expert Insolvență SPRL din Deva, în data de 02.08.2018, la prețul de 8 milioane de euro. Vânzarea ne-a fost confirmată atât de reprezentanții Expert Insolvență SPRL, cât și de cei ai Lotus Center.

Lotus Center SA deține 70% din acțiunile firmei Sapient Center SA. Sapient Imobiliare este deținătorul diferenței de 30%.

„Ceea ce putem declara la acest moment este că suntem într-o fază de proiectare detaliată și se lucrează la noul concept. Clădirea va fi modernizată și reamenajată pentru a răspunde cerințelor reale ale pieței și va avea funcții comerciale. Este preconizată o deschidere a centrului în a doua jumătate a anului viitor”, ne-au declarat reprezentanții Lotus Center.

Al treilea stăpân

Este cea de-a treia schimbare de stăpân a complexului. Mall-ul, a fost construit în 2010 și era estimat la 60 de milioane de euro. Trebuia să se numească inițial Tiago Mall, denumire sub care nu a funcționat niciodată.

Ulterior, tot în 2010, complexul a trecut în proprietatea Shopping Center Holding, care l-a cumpărat cu 30,5 milioane de euro. A funcționat câțiva ani ca un mall, dar nu a fost prea atractiv niciodată pentru orădeni.

Firma Shopping Center Holding a intrat în faliment în luna iunie 2017. Anterior, în 2016, complexul a fost scos la vânzare pentru suma de 15 milioane de euro, dar nu s-a găsit nici un cumpărător.

Mall-ul are o suprafaţă construită de 48.000 mp, din care 29.600 mp reprezintă suprafaţa de închiriat. Complexul mai dispune de peste 1.000 de locuri de parcare.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 180 de persoane bolnave, îngrijite de Caritas Catolica
  Asociația Caritas Catolica își extinde serviciul de îngrijire la domiciliu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Antonia Lestyan, în juriu la Beauty Forum
  Antonia Lestyan este cel mai tânăr make-up artist din juriul concursului Beauty Forum Cluj.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-au distrat la Balul Bobocilor LPS Bihorul
   Șase perechi au concurat la ediția din acest an a Balului Bobocilor „Neon Party” a Liceului cu Program Sportiv ,,Bihorul".

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pro şi contra salariului minim de 60% din cel mediu la nivelul UE
  Socialiştii europeni propun introducerea unui mod de calcul unitar al salariului minim la nivel european care să garanteze o serie de salarii minime adecvate.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor din centru: Pasajul Magheru – 40%, Podul Dacia – 60%
  O raritate între lucrările municipale - şantierul de pe Magheru avansează văzând cu ochii. Este şi cel care provoacă cel mai mare deranj în traficul rutier din centru. 3

  BIHON Sport local

  Dorința lui Mihai Neșu de ziua lui: Nu vreau nimic pentru mine!
  Fostul fotbalist orădean Mihai Neșu împlinește miercuri, 19 februarie, 37 de ani.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.