bihon.ro Web analytics

OTL, în aplicație și pe Google Maps

De Călin Corpaș

OTL, în aplicație și pe Google Maps

Reactualizat la:
OTL implementează în prezent și un proiect tranfrontalier pentru modernizarea sistemului de ticketing, în valoare de 300.000 de euro.
Scris de Călin Corpaș - OTL implementează în prezent și un proiect tranfrontalier pentru modernizarea sistemului de ticketing, în valoare de 300.000 de euro.

Prin acest proiect se instalează 55 de noi panouri informative color în stații, iar cele vechi vor fi instalate în comunele limitrofe. În primul semestru al acestui an urmează să fie introdusă și aplicația mobilă de tip Route Planner, cu e-ticketing inclus, în baza conturilor de utilizator.

„Am semnat un protocol cu Google pentru a vedea toate autobuzele și tramvaiele pe Google Maps. Iar Route Planner va fi dezvoltat de Radcom, într-un sistem AVL cu date în timp real”, spune directorul general Pop.

Digitalizarea relației cu clientul este tot mai necesară. În 2020, 40% din biletele vândute de OTL au fost pe suport de hârtie, iar 60% au fost cele pe suport POS (BCR), respectiv biletele prin sms (30% – 30%).

Vor autobuze cu hidrogen, tramvai subteran și extindere feroviară

Saga transportului metropolitan. OTL s-ar extinde pe o rază de 60 de kilometri!

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  3

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.