bihon.ro Web analytics

Până revine dr. Carp, garda e ținută sus de dr. Daina Lucia

De JB&BIHON
Reactualizat la:

Până revine dr. Carp, garda e ținută sus de dr. Daina Lucia

Reactualizat la:
Interimatul conducerii Spitalului Județean e asigurat de directorul medical dr. Lucia Daina.
Scris de JB&BIHON - Interimatul conducerii Spitalului Județean e asigurat de directorul medical dr. Lucia Daina.

BIHOR. Așa după cum JB&Bihon.ro vă informa încă din 31 august, Spitalul Județean urmează să fie condus din nou de către dr. Gheorghe Carp, actualmente senator iar ulterior acesta ar urma să conducă Spitalul Unificat, prin asimilarea Spitalului Curteanu de către Spitalul Județean.

După 10 ani de la idee, Spitalul Județean și Spitalul Curteanu se unifică. Dr. Carp va fi iar șef

Până atunci însă, Spitalul Județean Oradea e condus de către dr. Lucia Daina, medic ce a deținut funcția de director medical și în timpul mandatului dr Carp și în timpul mandatului Adrian Dușe, acesta din urmă renunțând la funcția de manager la finele lunii iulie.

Datorită experienței, directorul adjunct (director medical) Daina a fost numit de către reprezentanții Primăriei în funcția de manager interimar în 29 iulie. Doctorița urmează să ocupe acest post pesemne până la revenirea dr. Carp respectiv până la demararea procedurilor privind unificarea spitalelor.

Dat fiind faptul că Spitalul Județean trebuie să gestioneze și cazuri Covid, atunci când apar și cazurile non-Covid, la care se adaugă și reabilitările clădirii, este de apreciat efortul doctoriței Daina de a asigura interimatul la Județean.

7 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Oradean says:

  Toti sunt de apreciat, numai dr. Duse, nu! Era prea onest, asa ca ridicam statuie unui spagar ca dr. Carp si apreciem “eforturile” prezumate ale doamnei.

 2. jiji says:

  Felicitari d-lui dr. Duse! El a refuzat sa intre in “furnicar”.

  • Oradean says:

   Trist! Mizeria politica a învins și aici. Duse era de departe cel mai bun. Nu a intrat în jocurile lor și i-au cerut să renunțe.

 3. alioto says:

  Carp nu s-a pensionat inca ?!

 4. gino says:

  Doamna Daina, numita de PSD raporta catre Carp orice din Universitatea condusa de Bodog, si catre Universitate raporta mai putin despre achizitiile dn Carp, apoi din Psd a trecut la PNL, de apreciat efortl de a se mentine pe valul politic.

  apropo, are voie la achizitii sau se asteapta sa vina dn Carp, sa contracteze si cerneala de la imprimantele spitalului pe zece ani inainte?

 5. Lulu says:

  Barbatul lui Daina ajuns anestezist la Judetean si sef de lucrari la Universitate m-a intepat de 4 ori in coloana cand m-am operat la Judetean ultima data.Un prost.

 6. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.