bihon.ro Web analytics

Peste 300 de amenzi pentru nerespectarea legilor Covid! 227 dintre acestea pentru nepurtarea măștii de protecție

De Bihon.ro

Peste 300 de amenzi pentru nerespectarea legilor Covid! 227 dintre acestea pentru nepurtarea măștii de protecție

Reactualizat la:
Pe parcursul a două zile, polițiștii bihoreni au acordat 303 sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție, nerespectarea carantinei și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.
Scris de Bihon.ro - Pe parcursul a două zile, polițiștii bihoreni au acordat 303 sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție, nerespectarea carantinei și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cadrul acțiunilor desfășurate în perioada 8 – 9 ianuarie a.c., echipele mixte au acționat integrat, au legitimat 6.709 persoane și au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă și a măsurilor sanitare în 216 societăți comerciale, marketuri, restaurante, terase, unităţi de tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, precum și în 303 mijloace de transport, din care 119 mijloace de transport public în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 303 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 80.675 de lei. Dintre acestea, 227 de sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 43.750 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție, 34 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar o sancțiune, cu amendă în valore de lei 1.000 de lei, a fost aplicată pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

Echipajele prezente în teren au aplicat 6 sancțiuni cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unornorme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar alte 35 de sancțiuni cu amenzi în valoare totală de 12.425 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea Codului Rutier.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. cetatean says:

  Asta reprezinta primul imbold spre vaccinare

 2. Ionel says:

  Na draci guvernul totusi vi a promis mărirea aceea de salar gabori imputiti

 3. helen says:

  gunoaie ordinare

 4. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.