bihon.ro Web analytics

Peste 300 de bilete de tratament disponibile

De Simona Drimbău
Reactualizat la:

Peste 300 de bilete de tratament disponibile

Reactualizat la:
Acestea se pot ridica de la sediul Casei de Pensii Bihor până în data de 20 august.
Scris de Simona Drimbău - Acestea se pot ridica de la sediul Casei de Pensii Bihor până în data de 20 august.

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate nu mai puţin de 303 bilete de tratament aferente seriei 13, începând cu data de 27.08.2020.

Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă T.B.R.C.M S.A, aflată în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice, asigură servicii de tratament balnear, cazare și masă pentru beneficiarii de bilete de tratament și pune la dispoziția tuturor celor interesați un număr de 3.154 locuri de cazare/serie în cele 13 complexe balneare deținute, după cum urmează: Amara-488 locuri de cazare, Bala – 206, Bizușa – 74, Buziaș-200, Covasna-302, Geoagiu-252, Lacu Sărat-164, Moneasa-204, Nicolina-150, Olănești-258, Pucioasa-230, Sărata Monteoru-166, Băile 1 Mai-460.

Bilete de tratament alocate pentru seria 13, la societatea menționată mai sus sunt în următoarele stațiuni: Băile 1 MAI – Hotel Ceres – 68 bilete, Buziaș – Hotel Silvana- 2 bilete, Covasna – Hotel Dacia – 2 bilete, Geoagiu – Hotel Ceres 2 bilete şi Moneasa – Hotel Codru Moma- 8 bilete.

De asemenea, 37 bilete de tratament mai sunt disponibile din seria a 12-a la Băile 1 Mai-Hotel Ceres și 2 la Covasna hotel Dacia.

Biletele de tratament se eliberează conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al preşedintelui Casei Naționale de Pensii Publice, în baza cererii depuse.

Acestea se pot ridica de la sediul Casei de Pensii Bihor zilnic, conform programului de lucru, până în data de 20.08.2020. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate până în 20.08.2020 va avea loc începând cu data de 21.08.2020 ora 8:00.

Beneficiarii de bilete de tratament trebuie să ştie ca au obligația de a se adresa unității balneare fie telefonic sau prin email, în vederea obținerii unei programări pentru efectuarea procedurilor.

În siguranţă

„Având în vedere că Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă a reluat activitatea începând cu data de 24.06.2020, reiterăm informațiile conform cărora au fost întreprinse acțiuni de prevenire a contaminării cu noul coronavirus pentru perioada în care se desfășoară activități specifice, cu scopul de a proteja clienții și personalul care activează în bazele de tratament balnear.

Totodată aducem la cunoștința tuturor beneficiarilor că în toate unitățile hoteliere au fost implementate măsurile necesare pentru ca facilitățile oferite să fie complet operaționale; circuitele funcționale din bazele de tratament au fost create pentru a oferi asiguraților servicii în condiții de maximă siguranță. Aceste măsuri duc la creșterea numărului de zile de intrare a clienților cu până la 5-8 zile”, se arată în comunicarea Casei de Pensii Bihor.

Persoanele încadrate în grad de handicap grav respectiv pensionarii de invaliditate gradul I, pot beneficia de bilet de tratament balnear doar dacă sunt însoţite. Prin excepţie, aceste categorii de persoane pot beneficia de bilete de tratament fără a fi însoțiți, în baza declaraţiei pe proprie răspundere din care să reiasă că se pot descurca singuri (fără însoţitor).

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate prin procură autentificată la notarul public din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să îl ridice.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ioan Mang acuză nereguli în județ. Liderul PSD a ajuns cu întârziere din cauza semafoarelor de pe DN76
  Președintele PSD Bihor, Ioan Mang a ajuns la sediul PSD Bihor în jurul orei 10:00, după un periplu prin sudul județului, fiind prins printre semafoarele de pe DN 76.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florin Birta este noul primar al orașului Oradea. Bolojan: „Îl felicit pe Florin Birta pentru câștigarea mandatului”
  Deși încă nu sunt disponibile rezultatele finale, conform primelor informații din secțiile de votare, Florin Birta a câștigat detașat alegerile în Oradea. 2

  România

  Rezultate EXIT-POLL alegeri locale 2020: Nicușor Dan - 47,2%, Gabriela Firea - 39%, Traian Băsescu - 8,6%
  Candidatul independent susținut de PNL - USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a câștigat alegerile locale, potrivit unui EXIT-POLL realizat de CURS Avangarde și prezentat de Mediafax.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunele cu inflație de flotanți, campioanele prezenței la urne, în Bihor
  "Coincidență": Comunele unde numărul flotanților a atins cote alarmante, în ajung de alegeri, sunt și comunele cu cea mai mare prezență la urne. Vezi prezența în orașele Bihorului și în Zona Metropolitană Oradea. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă un dosar penal pentru fraudă la vot - la o femeie de 81 de ani
  O femeie de 81 de ani, cu domiciliul în străinătate, care a votat pe listele suplimentare de la o secție din localitatea bihoreană Valea Cerului, fără a avea domiciliul stabilit pe raza comunei s-a ales cu dosar penal pentru fraudă la vot. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Frauda la vot în Bihor: Dosar penal pentru o femeie din Săldăbagiu de Barcău pentru vot multiplu
  O femeie de 45 de ani din localitatea bihoreană Săldăbagiu de Barcău s-a ales cu dosar penal după ce a votat de două ori, în două localități diferite.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.