bihon.ro Web analytics

Pod și grădiniță la Budureasa, prin PNDL și PNDR

De Veronica Bursasiu

Pod și grădiniță la Budureasa, prin PNDL și PNDR

Reactualizat la:
Unul dintre proiecte se află în execuție, iar celălalt a fost scos la licitație.
Scris de Veronica Bursasiu - Unul dintre proiecte se află în execuție, iar celălalt a fost scos la licitație.

Primarul de Budureasa, Adrian Magda, e o prezență constantă pe șantiere. Recent a supervizat lucrările de construcție la un pod din Budureasa. „În aceste zile, firma constructoare montează grinzile betonate la podul pe care îl realizăm în Budureasa, în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Podul, ce va face legătura între DJ 764A și DC 222, are o lungime de 24 m, este prevăzut și cu două trotuare de 0,5 m lățime fiecare și parapet metalic pietonal pentru siguranță. Suprafața ocupată de construcție este de 170 mp la pod, respectiv de 500 mp de lucrări de racordare și asfaltare racord drum la pod”, a descris primarul detaliile tehnice ale lucrării.

Rămânând în sfera investițiilor, în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) s-a aflat anunțul prin care au fost scoase la licitație lucrările de execuție aferente proiectului „Înființare grădiniță cu program normal în localitatea Budureasa, comuna Budureasa”. Valoarea totală estimată a achiziției este de 858.766,53 de lei fără TVA. Cei interesați au putut depune ofertele până în 9 septembrie 2020.

„Finanțarea proiectului se face prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, iar termenul de execuție este de 12 luni”, a precizat primarul Magda.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a deschis Ștrandul Ioșia: zeci de orădeni încă din prima zi. Mesaj pentru primar, din bazinul ștrandului

  România

  Luare de ostatici și dublă crimă la Onești. Dialogul dintre agresor și Poliție: „Ascultă-mă ce spun eu! .. Bă, bag cuțitul ăsta în ei!"
  2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bunicuță salvată de pompieri, de 1 Martie

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident în Piața Cetății: Două autoturisme s-au lovit în intersecție. Cum s-a produs evenimentul

  BIHON Sport local

  Boxează la Cupa României

  BIHON Sport local

  Orădeanul Alex George Creț, locul 5 la Openul European de la Praga

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.