bihon.ro Web analytics

Prima zi de școală, în Bihor. Elevii s-au întors în bănci

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Prima zi de școală, în Bihor. Elevii s-au întors în bănci

Reactualizat la:
Peste 90.000 de elevi din Bihor s-au întors în bănci luni, 13 septembrie 2021. Noul an școlar are 34 de săptămâni și este împărțit în două semestre.
Scris de Crina Dobocan - Peste 90.000 de elevi din Bihor s-au întors în bănci luni, 13 septembrie 2021. Noul an școlar are 34 de săptămâni și este împărțit în două semestre.

13 septembrie 2021, o zi splendidă de septembrie, plină de zâmbete pe sub măști, lacrimi și flori. Noul an școlar a început cu multă forfotă, dar și râsete și povești amuzante din vacanță. Mii de elevi și părinți au umplut, de dimineață, curțile școlilor unde au fost organizate festivități.

Copiii au fost nerăbdători să își revadă prietenii și dascălii pe care-i simpatizează. „Bobocii” din clasele pregătitoare au fost vedete peste tot, încântați că îi așteaptă o etapă plină de provocări. Plini de voie bună și cu mai puține emoții au fost copiii din claselor primare și gimnaziale, care au întâmpinat prima zi de școală cu râsete și zâmbete largi (pe sub mască) și cu multe povești din vacanța de vară. Elevii de liceu, la fel de gălăgioși ca și cei mici, au început să-și povestească impresiile din vacanță și au vorbit despre pasiuni comune.

Chiar și cei mai mari, s-au așezat în careu în multe dintre școli și au ascultat cuvintele de deschidere ale directorilor, precum și urările adresate de cadrele didactice, de aleșii locali sau de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Bihor, cei ai Poliției sau ai Pompierilor.

În toate școlile, elevii au primit binecuvântarea din partea preoților, care au oficiat un scurt „te deum” cu prilejul începerii cursurilor.

Elevii au primit manuale, dar și orarul provizoriu pentru primul semestru.

În majoritatea școlilor din Bihor, festivitățile au avut loc în curte. La Școala Gimnazială “Dacia”, la festivitatea din curte au fost invitați doar copiii din clasele pregătitoare și cei din clasele a V-a, pentru restul elevilor cursul festiv s-a desfășurat în clasă.

Echilibru și iubire

La Școala Gimnazială „Dacia” din Oradea, directoarea Carmen Cosman, a spus că dascălii încep cursurile noului an școlar cu speranța că toate realizările și eforturile lor vor da roade, iar pe copii i-a sfătuit să considere școala „Dacia” ca pe a doua casă.

Invitat din partea Primăriei Oradea, cea care, printr-un proiect cu finanțare europeană, a susținut lucrările de reabilitare ale școlii, Marius Moș, directorul executiv al Direcției de Management Proiecte cu Finanțare Internațională, i-a îndemnat pe părinți să se asigure că cei mici au în ghiozdănelele lor răbdare, echilibru, înțelegere și multă iubire.

„Einstein, unul dintre geniile acestei lumi, spunea la un moment dat că: «viața este ca mersul pe bicicletă. Ca să-ți menții echilibrul, trebuie să te miști în permanență». Deci, mișcați-vă, explorați și încercați să vă mențineți echilibrul între joaca specifică vârstei, timpul petrecut cu familia și învățat”, a sfătuit Marius Moș.

Călătorie incitantă

La Liceul de Arte din Oradea, ștrengăreii din clasa pregătitoare au fost așteptați cu multe surprize și cu multă iubire și căldură de învățătoarea lor Valeria Bunica. Aceasta și-a invitat steluțele să pornească într-o călătorie incitantă, atractivă, în care vor descoperi multe litere și cifre, dar și bucurii, iubire și lumină. Printr-o povestioară amuzantă, aceasta a subliniat importanța colaborării părinților cu școala pentru ca succesul să fie garantat.

„Să aveți prieteni la tot pasul, să vă însoțească norocul și voia bună. Vreau să vă anunț că nu vom călători singuri, ci îi vom ruga și pe părinți și bunici să ne însoțească. Astfel ne vom realiza mai ușor visul”, a spus prof. Valeria Bunica.

Peste 90.000 de elevi din Bihor s-au întors în bănci luni, 13 septembrie 2021. Noul an școlar are 34 de săptămâni și este împărțit în două semestre. Vacanța de iarnă este și vacanța intersemestrială, ceea ce face ca primul semestru să fie mai scurt, de doar 14 săptămâni. Al doilea semestru va începe în 10 ianuarie 2022 și va avea 20 de săptămâni.

În acest an școlar, cursurile se vor desfășura cu prezența fizică în clase, acolo unde rata de infectare cu Covid 19 este sub 6 la mia de locuitori. Copiii și dascălii vor purta mască și vor respecta anumite reguli pentru a nu răspândi virusul.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat în data de 9 septembrie, că tezele și simulările se vor susține în anul școlar 2021-2022.

„În momentul de față, tezele se vor da normal. Simulările se vor derula normal”, a declarat pentru edupedu.ro ministrul Cîmpeanu.

 

31 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Eugen says:

  Să ții copiii cu măști pe față ca și pe animale pentru o răceală sezonieră a 60 de persoane identificată pe aparate care nu deosebesc virușii gripali între ei, să otrăvești populația cu vaccinuri ce conțin printre altele oxid de grafen (toți producătorii) dovedite la instituele de cercetare din Spania (e plin internetul de medici și specialiști care confirmă), o substanță toxică, responsabilă ca efect cu coagularea sângelui, inflamarea mucoaselor respiratorii în special și distrugerea sistemului imunitar etc. și asta prin isteria și concursul autorităților!!! Când ne vom trezi? Este vorba despre distrugerea acestei generații într-un mod deliberat.

  • Unu says:

   Aveți perfecta dreptate 👍👍👍
   Însă unii de pe aici vor zice ca sunteți conspiraționist…
   Asta în cel mai bun caz, ca s-ar putea sa fiți încadrat și în categoria imbecil analfabet – secțiunea maimuță carpatină.
   Dar va rog sa le dați “ignore”.

  • Civilizat says:

   Felicitări pentru Minciuni,

   puteți pune un link cu “Studiul” din Spania in care se dovedește ca toți producătorii de vaccin folosesc oxid de grafen?

   In acel studiu e vorba doar de un producător iar marele savant a examinat doar O STICLUTA de vaccin dar si aceea primita prin “curier” nu direct de la producător! Oare de ce? Nu va întrebați?

   in plus, referitor la oxidul de grafen :
   Așa-zisul raport la care fac trimitere site-urile care promovează falsuri și teorii ale conspirației, a fost criticat și de Matthew Diasii, cercetător în domeniul chimiei la Universitatea Virginia din Statele Unite ale Americii, care și-a făcut doctoratul studiind grafenul în lichide. El a explicat într-o postare pe Twitter că lichidul care conține o cantitate semnificativă de grafen sau oxidul de grafen este de culoare maro închis sau negru. „Vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 este un lichid transparent sau gălbui. Dacă vaccinul ar conține chiar și 1% de grafen sau oxid de grafen, (iar în „studiu” se spune că are 99,9%!) lichidul ar arăta negru sau cel puțin întunecat”, a argumentat Diasii

   in plus:

   oxidul de grafen nu este în lista ingredientelor din vaccinul Pfizer-BioNTech

   La începutul lunii iulie, un purtător de cuvânt al companiei Pfizer a declarat pentru Politifact.com, portal american de verificare a faptelor și datelor, că această companie nu folosește oxidul de grafen la producerea vaccinului COVID-19 și că această substanță nu este prezentă în vaccin. Lista ingredientelor care se conțin în vaccinul Pfizer-BioNTech, aprobat de Agenția Europeană pentru Medicamentele (EMA) si autorizat de Comisia Europeană, poate fi găsită în prospectul vaccinului – oxidul de grafen nu figurează în această listă. Niciunul din celelalte vaccinuri împotriva COVID-19, aprobate de EMA (Moderna, Janssen, AstraZeneca), la fel nu conțin oxid de grafen. Reamintim că, înainte de a fi aprobate, toate vaccinurile trec prin numeroase verificări și teste, după care este confirmată siguranța și eficacitatea acestora.”

   așa ca: UNDE e dovada?

   Referitor la gripa sezoniera, si aici DEZINFORMATI!
   încă din Octombrie 2020!!! si la noi in tara exista TEST care îți spune ce tip de gripa sezoniera ai :
   “oamenii de stiinta au dezvoltat noi teste de diagnostic, capabile sa identifice atat virusurile gripale, cat si noul coronavirus. Concret, panelul molecular ANDiS SARS-CoV2/INFLUENZA A/B (test RT-PCR SARS-CoV2 si gripa) permite un diagnostic diferențial rapid si eficient intre gripa si infectia COVID-19.”

   https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/test-nou-rt-pcr-care-depisteaza-simultan-gripa-si-infectia-covid-19

   DECI, unde sunt MARILE DESCOPERII?
   Le puteți împărtăși si cu noi?

   • Civilizat says:

    Suplimetar,

    Un document cu sigiliul Universității din Almeria privind vaccinul Pfizer-BioNtech și oxidul de grafen circulă pe rețelele de socializare. Dar nu este nici un studiu cu aprobare științifică și nici nu este susținut de această universitate.

    https://www.newtral.es/grafeno-vacuna-pfizer-universidad-almeria-bulo/20210702/

    • Eugen says:

     Un document cu sigilul? Semnat de cine, cine și-a asumat acest document: nume, prenume? Așa putem tot intreba și noi. Cercetatorii respectiv nu au asumat numele universitatii ca entitate care a garantat studiul ci ei au folosit laboratoarele universitatii.
     Trecand peste acest aspect sa spunem ca e nesemnificativ, aratati-ne un raport al statului roman, cu o analiza facuta de specialisti care sa confirme realitatea ingredientelor din vaccin. Aveti? N-aveti?
     Cum va explicatii ca teoria “conspirationista” a elementelor metalice din vaccinuri a devenit realitate în Japonia unde după ce peste 2 milioane de doze contaminate și 2 morti (oficial) prim-ministrul a demisionat zilele trecute?
     1. Cum va explicati ca deja maternitatile conditioneaza nasterile / operatiile de vaccin? Vreti sa va trimit filmulete din Anglia, America etc. cu copii nascuti deja din mame vaccinate care au diverse boli neurologice urate?
     2. Cum vă expliacți că sunt pacienți care sunt condiționați la operație de vaccin? Stiu caz de tanar care trebuia sa se opereze pe inima si a fost conditionat de vaccin. S-a vaccinat si la scurt timp a murit. I-a facut bine vaccinul? Dar presiunea sistemului medical a respectat jurământul lui Hipocrat, nu zic în fața lui Dumnezeu că deja cer prea mult?

    • Unu says:

     Auzi mai propagandist nazist, de ce nu faci propaganda și la tratamentele împotriva covid, care sunt deja în lucru, de ce te inversunezi în a face propaganda unor seruri experimentale despre care nu știm nimic, care nu oferă imunizare, dovada infectarea celor vaccinati și care au nenumărate reacții adverse pentru care nu răspunde nimeni? Ești CEO la Pfizer?

   • Multă ue says:

    Civilizat, bă tu ești Unom

    Se pare că da, după cum înjuri pe aici și scoți limba la cei care nu înghit rahatul de la televizor.
    Înjuri ca un birjar.
    Câte clase ai ?

    • Unom says:

     Na,
     Că mie tare mult îmi place de tovarășul Civilizat de la Șoimii Patriei care luptă cu virusul.
     Că e civilizat, știe limbi străine și informează bine poporul muncitor.

     Moarte virusului ucigaș!
     Trăiască luptătorii patriei!

   • Eugen says:

    1. Linkul cu informatiile despre echipa de cercetare independenta il gasiti la https://www.laquintacolumna.net/. Fondatorul acestui proiect independent este Ricardo Delgado Martin, cu studii: Master de specializare în biostatistică. Postuniversitar în biologie a sănătății: microbiologie clinică, epidemiologie și imunologie clinică aplicată de la Universitatea Europeană Miguel de Cervantes. Expert universitar în genetică clinică de la Universitatea Antonio de Nebrija. Certificat de contribuție științifică de la Universitatea din Sevilla și masteratul SIPIE în psihologie a copilului. Cercetarea vaccinurilor s-a facut la Universitatea din Almeria.
    Au si canal de Telegram va puteti abona la cele mai noi stiri Covid sub acelasi nume Laquintacolumna.
    2. Nu au afirmat ca oxidul de grafen este in proportie de 99,9% ci ca este observabil la microscop in plaja de 500 nm. Are concentratie mult subunitara dar observabila microscopic si cu potential toxic, chiar daca e minim dar exista. Culoare n-are cum sa aiba deoarece cantitatile sunt infime. Particulele sunt in suspensie, nu ele sunt baza vaccinului.
    3. Ma faceti sa zambesc cand spuneti ca nu apare in ingedientele de pe vaccin. Bineinteles ca nu apare. Asta afirma si cercetatorii despre eticheta vaccinurilor, dar la microscop apare.
    4. Agenția Europeană pentru Medicamentele (EMA) si autorizat de Comisia Europeană? Mă faceți să zâmbesc iar. Arătați-ne vă rog rapoartele de expertiză ale specialiștilor Statului Român cu privire la vaccin / ingrediente, după aia mergem la EMA. Statul român ar trebui să fie primul responsabil de ce dă la populație și să expertizeze suplimentar vaccinul pe langa EMA. EMA zice mai departe ce zic producătorii. EMA nu are personal sufient și condiții să efectieze studii clinice. Acestea sunt făcute de producători. Ei doar avizează documentația producătorilor. Știm că producătorul e german în parte și că vaccinul aduce bani, mai bine ne oprim aici cu deducțiile că oricum cine a citit a înțeles. Și noi avem politicieni (cum e si in UE) de 30 de ani si am vazut ce bine ne vor.
    5. Ați afirmat: “încă din Octombrie 2020 si la noi in tara exista TEST care îți spune ce tip de gripa sezoniera ai”. Până în momentul de față n-am văzut statistici ale Statului Român care să pună în paralel rezultatele celor cu Covid si celor cu gripa clasică. Spuneți-mi ce teste au la dispoziție aparatele PCR să facă diferența între varianta așa-zisă Delta și Beta de exemplu, la cei infectati cu Coronavirus?
    6. Cum explicați contraargumentele vaccinarii mARN făcute chiar de către inventatorul tehnologiei și de către alți medici epidemiologi inclusiv cercetători de premiu Nobel? Ba mai mult specialiștii neplătiți și nesponsorizați afirmă că vaccinarea în masă duce la prelungirea pandemiei. De cine să ascultăm atunci?
    7. Cum vă explicați valul de îmbolnăviri în țările cele mai vaccinate?
    8.Cum vă explicați că Afganistanul, o țară fără vaccinare, au avut doar 7000+ decese pe intreaga perioadă Covid și doar 150.000 de bolnavi Covid la o populație de 38 de milioane. Afganistan care in urma pandemiei au rămas si cu 81 de miliarde de dolari aparatură militară. deci ei sunt pe plus după război iar noi pe pace suntem pe minus cu 120 milioane de doze de vaccin contractate, mare parte cu valabilitate relativ scurtă.
    9. Cum vă explicați că asistenți medicali și medici din SUA afirmă pe diverse canale, medici care pot fi probați cu nume, prenume și loc de muncă că în SUA este practic o pandemie a vaccinaților (peste 80%), la fel și în ISRAEL, de unde vin studii care arata superioritatea imunitatii naturale (de peste 20-30 de ori) față de cea indusă.
    10. Dincolo de ce spun eu sau dumneavoastră se vede clar, în spate, că lucrurile sunt forțate și pandemia prelungită artificial cu interes social + economic. Se vede în facturi.
    11. Concluzie gripa spaniolă a ținut 2 ani și a avut un singur val. În condițiile actuale, de globalizare și transport internațional de mărfuri și persoane, această epidemie ar trebui să fie pe sfârșit în unele zone și în altele zone terminată de mult, nu să se escaladeze, deoarece majoritatea lumii a trecut prin boală și și-a dobândit imunitate. Virusul MERS-Cov (2012) și virusul SARS (2003) a avut un caracter regional și s-a oprit, alți viruși la fel și n-au mai venit în valuri. Cum explicați? N-aveți cum, pentru că izolarea sanitară n-a fost mai mare atunci ca acuma: n-a purtat tot globul masti pe fata si n-a intrat tot globul in stand-by.

    • Eugen says:

     Completare: Dati-mi voie ca atâta timp cât nici Agenția Europeană pentru Medicamentele (EMA), nici Comisia Europeană, nici Statul Român, nici vreun producător nu-și asumă în scris față de fiecare pacient responsabilitatea vaccinării, să nu mă încred în acest “tratament” sau să cred în infailibilitatea științei. Dacă știința ar fi așa perfectă și evoluată mi-ar da document scris, dar dacă nu îmi dă nici măcar într-o marjă de siguranța acceptabilă (în scris) o dau la o parte fără nici o rezervă.

    • Civilizat says:

     Sincer nu am vrut sa va răspund nu am timp și chef de polemici inutile :

     Totuși, de dragul discuției, e frumos sa răspunzi dacă cineva iți lansează niște întrebări nu sa te eschivezi ca anumiți indivizi doxă de pe acest …sa ii zicem portal de știri local!
     Așadar ,
     1.Likul poate sa fie de unde vrei tu, din moment ce „studiul” circula cu ANTETUL universității, IAR cei de la respectiva scoală nu își ASUMA acest „studiu” dezicându-se de EL! – pentru mine e clar!

     Ai afirmat : „să otrăvești populația cu vaccinuri ce conțin printre altele oxid de grafen (toți producătorii) dovedite la instituele de cercetare din Spania (e plin internetul de medici și specialiști care confirmă),”
     De ce nu ai punctat acele institute de cercetare care , conform metodologiei, sunt și ACREDITATE pt a face aceste cercetări și studii, dar și care dovedesc aceste afirmații!

     2.Nu ai nominalizat cifre, „STUDIUL” o face, dar dv. ați afirmat : „să otrăvești populația cu vaccinuri ce conțin printre altele oxid de grafen (toți producătorii)
     V-am arătat in link ca NICI UN producător nu folosește aceasta substanța! Dar și explicații de la cei care au studiat aceasta substanța și cum ar arata sticluțele dacă s-ar folosi aceasta.
     A se vedea prospectele si autorizațiile emise de CEI abilitați sa facă aceste lucruri!

     3. Eu zâmbesc și mai larg, de ce? Pai ce garanție am eu ca nu s-a intervenit de către o terța parte ”bine intenționata” la acea UNICA doza „studiata” din moment ce acea proba a fost obținuta de la „cineva” anonim și a fost trimisa prin „serviciul de curierat”?

     4.EU deja rad cu lacrimi, PAI RESTUL medicamentelor cine le autorizează? Cercetătorii independenți din Spania? Nu tot EMA le autorizează în Europa?
     Dar în Romania ? informații găsiți pe anm.ro , pe pagina oficiala a Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania.

     5 Confundați gripa sezoniera cu “Covid”, ceea ce ziceți dv. se numește secvențiere și implica niște teste mai scumpe .
     Ceea ce v-am arătat eu este o demontare a afirmației dv: „identificată pe aparate care nu deosebesc virușii gripali între ei” prin care eu, v-am arata ca si la noi exista teste care fac DEOSEBIRE intre virușii gripali și asta încă din anul 2020!

     6. Va răspund și eu cu niște întrebări: cum va explicați ca inventatorul e vaccinat cu aceste vaccinuri? Daca sunt rele, de ce sa vaccinat?
     Unde e înregistrat acest patent al tehnologiei folosite în vaccinare și de către cine? Cine a inventat VACCINUL mARN pt. aceasta boala?

     7. Foarte simplu (deși nu o sa fie pe placul dv aceste răspunsuri) aceste îmbolnăviri se datorează (cel puţin în accepțiunea mea, dar nu numai a mea) pe o ridicare prea rapida și prea brusca a restricțiilor combinate cu o mobilate după perioada de „lockdown” dar și cu o densitate mult mai mare a populației in mediul urban ceea ce a favorizat răspândire mai rapida a virusului și „găsirea” persoanelor cu sistemul imunitar slăbit sau a persoanelor a căror organism nu au generat un număr suficient de anticorpi în urma vaccinării!

     8 Cine contorizează aceste decese și câte teste s-au făcut și se fac în acea țara?
     Ce mobilitate dar și ce densitate de locuitori are acea țara?
     Ce turism(intern/extern) are acea țara?
     Câte persoane au mers în vizita în țara respectiva?

     9 Întotdeauna o imunitate natura oferă o protecție mai buna dar ce GARANȚII aveți ca o sa faceți o forma medie sau ușoara și nu o sa ajungeți la terapie sau…altundeva…
     Sunteți dispus sa va asumați aceste riscuri? Eu NU!

     10. Ne puteți prezenta și noua?Sa facem noi singuri o comparație?

     11. Gripa spaniolă a ținut 2 ani si avut un singur val dar citi oameni a răpus? Conform datelor de la acea vreme, gripa spaniola a ucis 25 milioane în primele 25 de săptămâni de la evoluție!

     „În India au murit 17 milioane de persoane, aproximativ 5% din populația din acea epocă, atingând o rată a mortalității de 20% în unele zone. În armata indiană, cel puțin 22% dintre soldații care s-au îmbolnăvit au murit. În Statele Unite, aproape 28% din populație a suferit gripa și 500-675 de mii au murit. În Marea Britanie au murit 200.000; în Franța peste 400.000. În Alaska și Africa de Sud au murit comunități întregi. În Australia au murit 10.000 de persoane și în insulele Fiji au murit 14% din populație în doar două săptămâni, iar Samoa Occidentală 22%.
     Spania a fost una dintre țările cele mai afectate, cu 8 milioane de infectați și aproximativ 300.000 morți.”

     Așadar despre ce vorbim?

   • Molecula Civilizata says:

    Ce faci Unom Civilizat, iar dezinformezi?

    Da, cum stai cu molecula din cap, ai descoperit-o?

    • Civilizat says:

     Nu știu la ce te referi, poți sa detaliezi?

     Ai capacitatea de a dezvolta idea?
     Sau doar faci “conversație” ?
     Iti dezmierzi neuronii?

     După exprimare, bănuiesc ca ești tot același individ caria m-am adresat în postările anterioare!

     Inca aștept cu răspunsurile sau nu ești capabil sa le dai?

 2. Petre says:

  Păi ministru sănătății Nelu Tătaru zicea că : ” masca nu o poartă omul sănătos, masca face mai mult rău decât bine ”
  https://youtu.be/GmvD1aYgqKk

 3. alioto says:

  Ok, purtam si masca in scoli (stim ca acolo s a refugiat tot covidul pe timpul vacantei, nu a fost covid nici la mare, nici la munte si nici la Untold), dar sa se mearga la scoala fizic conform programei !

 4. Dreptate și adevăr says:

  Nu mă surprinde într-o lume nebuna in care se încearcă să îi crească pe copii că pe niște slavi cu masca pe figură, însă mă miră de acei părinți care se lasă așa ușor păcăliți de TV de politicienii . Scoateți masca și repirati lăsați creierul sa se osiginizeze nu lăsați să gândească TV și politicienii mânjiți in locul vostru.

 5. Unul oarecare says:

  Nu inteleg cu ce va laudati ca incepe noul an scolar cu masti de protectie? Dar au trecut deja 30 de ani de guvernari “INTELEPTE” si sant inca zeci de scolii cu grup sanitar mai bine spus un WC cu o groapa in pamant in fundul curti,fara apa curent macar pentru minimul de higiena sa se spele pe maini dupa folosirea”GROPII”speciale,cu tavane care pica in capul elevilor,banci de pe timpul lui Ceasca,fara incalzire asigurata,fara mijloace de transport a elevilor la scoala numai scolile de TOP unde parinti au posibilitati se asigura transportul,vin elevii din strazile NAMOLOASA ca nu au un trotuar un drum asfaltat.Si cu asta dece nu va laudati O ROMANIE EDUCATA???

 6. drop says:

  In fiecare clasa din judet ar trebui sa fie un tablou cu poza lui Bolojan

 7. Unom says:

  Na,
  Oricum, eu îl cred pe Vasile Orădean și pe Unom Civilizat.
  Ăștia zice bine de tot.
  Na, deci Vasile, e clar, se pricepe bine de tot la tabele și la calcule.
  Da și Civilizat se pricepe tare bine la informări de la grupul de pionieri de la Sculărie. Da cel mai bine la moleculă se pricepe tovarășul Civilizat.

  • Andrei says:

   Ne traduci Unom ce vrei sa spui? Cred ca si la tine a fost prima zi de scoala

   • Unom says:

    Da trebe să ascultăm aci pe plan local de tovarăsii destoinici că ei luptă bine cu virusul.
    Apoi trebe sa ascultăm și de televizor că acolo zice iubiții noștri conducători care luptă pentru noi pentru popor pentru propășirea Patriei spre înalte culmi ale viitoruli luminos.
    Că se vede lumina în tunel.
    Na,
    Masca, 7, 8 vaccine minim,

 8. Ioana says:

  Doctor Robert Malone, inventatorul tehnologiei pentru vaccin :
  ” Una dintre preocupările mele este că guvernul nu este transparent și nu spune care sunt riscurile. Cred că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu vaccinurile, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale”, a spus dr. Malone.
  Vezi aici fragment  video din interviu la TV Fox News :
  https://www-foxnews-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor.amp?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16257469020801&amp_ct=1625746913153&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=De%20pe%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fmedia%2Ftucker-carlson-mrna-vaccine-inventor

  Bun, acuma Vasile de la ziarul Scînteia Comunistă o să spună că omul ăsta s-a vaccinat.
  Poate că că da, poate nu.
  Nici nu contează asta.
  Important e ce a spus :
  – vaccinurile sunt experimentale.

  • Anonim says:

   Aceste lucruri trebuia sa le spun eu!

   Se pare ca iar am încurcat userul sub care postez.
   E greu sa postezi in loc la alți! Anonim, Unu, Vasile, Unom, drop, Eugen, Ioana…

   Si pentru ce… pentru doi lei?

   • Ioana says:

    EȘTI BEAT ?
    Întreb, pentru că ești confuz ANONIMULE ?
    Link-ul ăsta e peste tot pe net , la fel și textul.
    Mergi la culcare că ești OBOSIT pulică puță mică.
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   • Anonim says:

    Dar oricine le-ar posta, nu inseamna ca nu sunt adevarate.

   • Unu says:

    Se pare ca iar ești dobitoc și de încurcat userul chiar ca l-ai încurcat.
    Trebuia sa postezi ca și :vasile, unom, gheorghe, biggie, civilizat sau orădean.
    Propagandandistul pulii ce ești.

 9. Remedia says:

  Chinuiti copiii cu masti, credeti ca le faceti un bine sa-i trimiteti in halul asta la scoala, unii in prima lor zi de scoala. Intre timp stati ca niste nesimtiti ignoranti in case sau pe la afacerile voastre si nu va aude nimeni vocile alea suprimate de indiferenta si obedienta. Sa va fie rusine. Parintii si bunicii vostri s-au luptat pentru libertate si au facut puscarie politica zeci de ani ca sa va cumparati voi masini in rate si sa vi le faliti pe facebook, sa mergeti in vacante in Grecia “vaccinati” si sa va faceti self-iuri cu agoniselile voastre. Va bateti joc de copiii vostri pentru ca in primul rand nu dati doi bani pe viata voastra de rahat. Ati venit degeaba pe pamantul asta.

 10. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.