bihon.ro Web analytics

Primăria Oradea continuă demolarea garajelor dintre blocuri. Alte 112 garaje urmează sa fie puse la pământ pentru a face loc parcărilor de domiciliu

De Vlad Chelaru

Primăria Oradea continuă demolarea garajelor dintre blocuri. Alte 112 garaje urmează sa fie puse la pământ pentru a face loc parcărilor de domiciliu

Primăria Oradea a anunțat joi, 23 iunie, printr-un comunicat de presă, că urmează demolarea altor 112 garaje din Oradea pentru a fi transformate în parcări de domiciliu.
Scris de Vlad Chelaru - Primăria Oradea a anunțat joi, 23 iunie, printr-un comunicat de presă, că urmează demolarea altor 112 garaje din Oradea pentru a fi transformate în parcări de domiciliu.

Acțiuni similare vor avea loc, pe parcursul acestui an, și în alte zone din Oradea.

Potrivit comunicatului, au fost emise notificări către utilizatorii acestor garaje să le elibereze și să-și recupereze orice element constructiv din edificat pe care-l pot refolosi. Termenul până la care s-a solicitat eliberarea acestor construcții de orice bunuri aparținând utilizatorilor este 15 august 2022.

Pentru asigurarea amplasamentelor necesare realizării lucrărilor de reparații la accesele dintre blocuri, amenajare de spații de parcare, după data de 16 august se emite actul administrativ –dispoziția primarului pentru desființarea acestora de pe terenurile publice.

În vederea sprijinirii utilizatorilor în a se conforma notificărilor de eliberare a acestor garaje, municipalitatea, la solicitarea Asociațiilor de Proprietari de care aparțin garajele vizate de demolare, va asigura containere RER pentru a facilita debarasarea și spre a nu aglomera recipienții destinați gunoiului menajer cu resturi din interiorul construcțiilor.

Garajele vizate pentru demolare:

 • Alea Sulfinei – 41 garaje
 • Strada Doia – 13 garaje
 • Strada Moldovei și Lacu Roșu – 21 garaje
 • Strada Vasile Conta – 2 garaje
 • Strada Spartacus cu Bulevardul Dacia -35 garaje

 

”Pe această cale solicităm utilizatorilor acestor garaje să sprijine demersul autorității administrației publice locale și să se conformeze în scopul realizării lucrărilor de amenajare propuse într-un timp cât mai scurt, pentru a evita deranjul în zonă. În perioada următoare se vor întreprinde și alte activități ce vizează eliberarea terenurilor dintre blocuri în vederea amenajării parcărilor de domiciliu în diverse zone ale orașului, cu afectarea garajelor încă existente de pe domeniul public al UAT – Municipiul Oradea” se mai arată în comicatul Primăriei Municipiului Oradea.

1 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. scortosul says:

  garajele de poe Savinestilor????? alea a cui sunt? Ca pline sunt de mizerii!!!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 se anunță un an bun pentru afine
  2022 pare să fie un an al revenirilor. Lumea călătorește mai mult, participă la mai multe evenimente, fără grija pandemiei care făcea ravagii în urmă cu doi ani.

  Bihon CSM Oradea

  Adrian Țenghea va apăra poarta echipei CSM Oradea
  CSM Oradea și-a „blindat” poarta în perspectiva dificilelor meciuri din Liga Națională.

  Bihon CSM Oradea

  Noii antrenori ai echipei de handbal masculin CSM Oradea: „Sperăm din suflet să reușim”
  Antrenorii George Tăutu și Cosmin Liberț sunt mulțumiți de lotul echipei de handbal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dol Guard Oradea îmbină perfect munca specializată pe pază și protecție cu sportul de performanţă - peste 15 ani experienţă în domeniu! „Lăsați protecția voastră, în grija noastră!”
  Firma bihoreană Dol Guard SRL, licențiată în pază și protecție prestează diverse servicii de specialitate având un portofoliu al clienților de circa 70% din domeniul privat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv
  În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE Accident grav în Gepiu între două mașini și un microbuz. Toate 3 au luat foc
  Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.