bihon.ro Web analytics

Primăria Oradea, reclamată la DNA!

Centrul Creştin interconfesional Salem a denunţat Primăria Oradea la DNA, a transmis miercuri păstorul Ted Ciuciui.
Scris de erdei - Centrul Creştin interconfesional Salem a denunţat Primăria Oradea la DNA, a transmis miercuri păstorul Ted Ciuciui.

Motivul: faptul că Primăria vrea să legalizeze ceea ce Biserica Penticostală Betel şi-a însuşit cu de la sine putere de ani de zile: transformarea unui drum public în curte pentru Liceul Betel. Pentru a realiza acest lucru, municipalitatea vrea să facă un alt drum, lângă drumul vechi transformat în curte. Pentru aceasta, însă, Primăria ar expropria din terenul celor de la Salem, fapt considerat inacceptabil de păstorul Ciuciui.

„Afirmația Primăriei cum că prin acest procedeu s-ar mări curtea unui liceu este falsă. Proprietarul terenului care ar urma să dobândească prin donație acest teren ca urmare a desființării drumului public nu este vreun liceu, ci Biserica Penticostală Betel, deoarece aceasta figurează ca proprietar pe terenul unde își desfășoară activitatea liceul. Prin urmare nu există nicio garanție că după obținerea terenului acesta să fie în continuare alocat activității de învățământ, deoarece liceul este doar un simplu chiriaș în imobilele Bisericii. În acest context nu putem să ne explicăm conduita Primăriei Oradea manifestată prin grija deosebită de a crea spațiu unei Biserici Penticostale, decât sub aspect pur electoral sau interese de grup”, se arată într-un comunicat al CC Salem.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.