bihon.ro Web analytics

Primarul Marcel Sas demolează stadionul și turnul de apă din Marghita

De Veronica Bursasiu

Primarul Marcel Sas demolează stadionul și turnul de apă din Marghita

Turnul de apă va fi demolat Foto: Primăria Marghita
Primarul Marghitei, Marcel Sas Emil Adăscaliții, a vorbit despre noile șantiere din oraș: demolarea stadionului și demolarea turnului de apă.
Scris de Veronica Bursasiu - Primarul Marghitei, Marcel Sas Emil Adăscaliții, a vorbit despre noile șantiere din oraș: demolarea stadionului și demolarea turnului de apă.

Primarul a explicat de ce sunt necesare aceste acțiuni. Stadionul Municipal e demolat pentru a face loc noului stadion, proiect care se va derula prin Compania Națională de Investiții.

„Demolarea tribunelor e necesară pentru repoziționarea proiectului”, a spus primarul.

În ceea ce privește turnul de apă, în viziunea primarului, așa cum a fost prezentată aceasta în campania electorală, s-a dorit ca acesta să fie reabilitat în spațiu pentru escaladă.

Centru de agrement, patinoar și stadion la Marghita, prin CNI

„Conform normelor Ministerului Sănătății privind sănătatea populației, nu sunt permise locuri de agrement lângă stațiile de apă potabilă. Turnul nu putea fi folosit pentru destinația inițială, doar reabilitat și menținut în starea actuală. Am considerat că e mai oportun și mai ieftin să-l demolăm dacă nu-l putem folosi. Decât să fie un pericol pentru viitor, având în vedere că partea superioară era deteriorată, atât la interior, cât și la exterior… Așa se explică și faptul că alimentarea cu apă și canalizarea din Cheț și Ghenetea nu funcționează. Va fi o investiție nouă, care va avea loc la turnul de apă. Bazinul și pompa sunt necesare pentru alimentarea cu apă. Ne cerem scuze că pe timpul șantierelor va fi zgomot, praf, deranj. Dar atât timp cât aceste ingrediente există, avem și evoluție”, spune primarul de Marghita.

4 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. drop says:

  Se punea in discutie revenirea la carbune in tara daca gazul va fi asa de scump. Sper ca bolojan sa demoleze cat mai repede fostul CET ca sa nu mai avem sansa sa ajungem la carbune.

 2. Emil says:

  Municipiul marghita .nici o echipă de fotbal,așa consilieri,așa primar!

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  BIHON Sport local

  Maxim urcă în ring săptămâna viitoare la „Colosseum Tournament”

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.